175

азаз

преди 11 години

Събраха ги тея *** на едно място сега ще ги делят.Една държава докато не създадена с кръв на царе и ханове няма да изкара много.Такива с бомби миротворни много.

174

Благун

преди 11 години

До Анонимен, македонстващите, господине не са измислили нищо ново, просто повтарят гръцкия модел, които от векове крадът българската история, моля те прочети на професор Денев, " Неизвестното за българската история " това е трилогия, поднесена много интелигентно и тогава ще коментираме.........

173

кук

преди 11 години

До АнонименЯ че те видим в коя джамия ще се кланяш много скоро. Не разбрахте ли че държави джуджета нямат бъдеще всичко е планирано и се изпълнява.

172

Реалист

преди 11 години

Планът по превземането на християнските държави от мюсюлманите и изличаването им се осъществява стъпка по стъпка.Братята македонци дотолкова са ошашавени от сръбския шовинизъм, че дори сега, загивайки под ножа на шиптърите-мюсюлмани, продължават да скачат като маймуни срещу България.Нека - то и България скоро няма да я има.Ще бъде вписана в рамките на ЕС като Западна Турция...

171

Анонимен

преди 11 години

Kade sa sinovet ti Maiko Bulgaria ? Rasprastnati po celiqt svqt ! No, prostene6 li Maiko se vra6tame ! Makedonia si e na6a! Da vnimavame s albancite !

170

Ивайло

преди 11 години

До Анонимен И баба ми през 2008г. можеше да предрече, че Бойко ще спечели изборите. Маг Пепа не я знам, но нещата в политиката не стават на магия. ;)

169

Анонимен

преди 11 години

"Предричам, че до 100 години България няма да я бъде с това име и територия. Източна и средна северна България ще е част от Румъния, а северозападния край ще е в рамките на Сърбия, югозападът ще е на Гърция, а днешната Бургаска област та чак до Кърджалийска околия ще са част от Турция", плаши с пророчествата си Маг Пепа. Припомняме, че през 2008 година Пепа беше единствената, която предрече, че Бойко Борисов ще спечели изборите.

168

Анонимен

преди 11 години

Те са раздвоени - всяка сутрин си говорят в огледалото Аз съм македонец. Аз мразя България", изтъкна акад. Георги Марков.Тоя ми е интересно колко пъти е ходил в Македония.Два-три пъти годишно ходя в Охрид и един човек не чух досега да каже нещо против българите, да ме изгледа накриво или да ми направи нещо на кола. Виж в БГ ми се е случвало и кола да ми надерат, и да ме секат по софийските улици и какво ли още не..

167

Анонимен

преди 11 години

България се превръща в гето. Демографската ситуация у нас е повече от драматична, а политиците и отговорните институции нехаят.Това мнение изразиха участниците в пресконференцията в БТА, на която бяха представени резултатите от семинара Заплахи за етнодеформация и дебългаризиране на обществото в контекста на престъпно подценяване и укриванена истината за етническата структура и етническите процеси в България.

166

Анонимен

преди 11 години

‎- България в момента продължава да съществува единствено поради международното статукво и конюнктура. Ние нямаме потенциал да наложим ред в собствената си страна. Има цели територии в държавата ни, в които ние, българите, сме екзотика. Там ни няма изобщо, минаваме само от време на време по пътя. Това са цели райони в Североизточна, Северозападна, Югоизточна България. Там просто няма бели хора, пълно е само с ***. А ние мислим за Македония.

165

Анонимен

преди 11 години

Много неграмотни злобари има по форумите. Когато една страна е призната международно, тя вече не е част от друга. Така е с Украйна, Белорусия, Молдова, Македония Косово? и т. н. . Не е приятно, че България първа призна Македония Она што се премълчава е стандарта на средните македонци, все още по-висок от този на средните българи. Той е остатък от Югославия с откритите за цял свят паспорти, многобройните западни кредити, модерните заводи и фабрики. Наистина Македония не закачи много, повечето пари отиваха в Словения, Хърватия, Сърбия, но работещите по света македонци си построиха условия, за които средните българи все още не са достигнали.

164

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен, Лошото е, че искат да вземат всичко до реката вардар, която разделя македония на две. Жалко само, че ще ни вземат Охрид, който е много важен за България и българската култура.

163

.

преди 11 години

Закъде има да се федерализира плюнка като Македония ... кво искат да правят градове-държави ? Макетата да се ориентират към истинската им родина или да стават албанска провинция ...

162

Анонимен

преди 11 години

Шиптърите ги почнаха! Прости предатели, ако бяха се присъединили към Майка България сега нямаше да ги чака албанския х.й!

161

васе

преди 11 години

Е па нека и язе кажем нещо за македонците:Шо е маке - се е юнак! У поле бега, у куке ***, ха-ха-хаааааа

160

Ужасен

преди 11 години

..."Албания ще граничи с Бъгария"...От другата страна Турция заграбва българска териториа,чрез "българските"предатели:Доган,Местан,Лютфи и компания!Какво става?София-Ватикана!?!?

159

Анонимен

преди 11 години

До БългаринБългарска Македония, Западна България, Република Българска нещо такова :)

158

Анонимен

преди 11 години

До македонаецВземи спешни мерки... лекарства, всякакви медикаменти, пробвай най-напред с google, влез и си прочети историята за тито, който ти е баща, майка, зет и първи братовчед. След това отиди пак и си намери една граматика, за да се научиш да пишеш правилно на собствения си език, българския.И накрая може би ще разбереш, че ако твоя сбромански мин. председател не спре навреме, утре ще се молиш на килимче под орела!

157

Анонимен

преди 11 години

До ДИМАТАТе не искат цялата държава, а западната част населена с албанци.

156

Анонимен

преди 11 години

Албанците отдавна го казаха... един ден ще имаме обща граница с България. Западната за нас, източната за вас! И аз така го виждам бъдещето на титова БЮРМ.Мъчно ми единствено за град Охрид, който има огромно историческо минало свързано с България, но това е положението. Рано или късно всичко се връща. Така както днес Сърбия граничи със република Сръбска и Косово, по същия начин както България граничи със западните покрайнини и Македония!