9

Fact

преди 11 години

П.П Това,че някой - някого е избрал, не го казвайте на глас никъде, че ше ни се смеят и американците.

8

Fact

преди 11 години

За съжаление си е точно така. Хамериканците, англичаните и шепа *** си направиха империика под носовете ни. Статията е мнооого вярна, но има някои дребни пропуски: Фед. резерва си е напълно частен и няма никакъв контрол над печатането на гущерите. Всички борси по целия свят са манипулирани....И Обамата много слуша и няма как да е иначе - нали за т'ва сме го назначили, а хамериканците си мислят, че те са го избрали...Както и ние си мислим,че сме избрали Бойко.

7

Анонимен

преди 11 години

Автора на статията е от типа "на крив У..й козината му пречи".Такива са средностатистическите селяни(някои ги наричат граждани ..ама НЕ СА) на света.Та като не ставаш за нищо и започваш да сънуваш конспиарции и други подобни дивотии.Я планът РАН я извънземни.Вместо да положат усилия за да успеят те търсят под вол теле.80% от българите са такива и това е МНОГО ЖАЛКО.Тази нация НЯМА БЪДЕЩЕ.

6

tochno

преди 11 години

ама има и руснаци в играта, да не ги забравяме, те пък ще ни поробят енергетично - сега плюят по шистовия газ, но ще видите как до 2 години и русофилите ще добиват шистов газ.

5

Банкстер

преди 11 години

До БРАННИКВ тези триста души има трима българи: П. Стоянов (евреин,бивш президент), Цветелина Бориславова (еврейка, тя управлява Бойко, а той управлява България) и новия предендент за управление Мегленчето Пръмова. Така че, от където и да се погледне сме все вътре. Интернационалните банкстери ни работят от всякъде.

4

Анонимен

преди 11 години

Фактически САЩ/територията/ принадлежи ,заради огромните заеми на Федералния резерв.Федералния резерв,управляван от евреи с техни пари ,фактически им принадлежи.Само Конгреса на САЩ има някакво влияние уж над Федералния резерв,но задълженията са си задължения.Значи САЩ принадлежи и е под контрола на евреите.Да живее талмуд-крацията!Ако продължава така,това ще е лебедовата ни песен.

3

anon

преди 11 години

много филми гледате ей... аман от конспирации. не може да си подреди собствения живот и на тези около него, ама седнал да разнищва световните проблеми. българска му раОта

2

това е

преди 11 години

жестоката истина,но много хора по света вече я разбраха,тепърва ще пламнат бунтове в много страни. Само гледайте какво се задава!!!! Идва техният край,на еврейско-масонските анти-човеци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Mitev

преди 11 години

Mnogo tochno!Bravo.