149

anonimen

преди 11 години

До Анонимен bravo i az mislq kato teb :)

148

Анонимен

преди 11 години

Където и да отидеш, колкото и високо да се качиш, ако си човек единственото нещо което ще намериш, е това което носиш в себе си.youtube/watch?v=9jK-NcRmVcwyoutube/watch?v=FeAlh50ImR0

147

Анонимен

преди 11 години

Mnogo skoro 6te ni nakarat da ska4ame ot 40 km bez para6ut s porednia danak depozit ili moje bi go pravat s nakakva nau4na cel ???Mojebi iskat da vidiat do koga 6te oceleem ???Sled poslednia nalog kakvo li sledva nov akciz na kisloroda ???Daite mi balon kato na Felix 6e sko4a ot 40 km bez para6ut i 6te oceleia!!!Oceliah v 20 godi6nia prehod da ne sam po malko geroi ?

146

Анонимен

преди 11 години

tozi e lud

145

Анонимен

преди 11 години

Дори и насън подобно нещо звучи кошмарно!

144

Анонимен

преди 11 години

щом изтрихте значи някой е прочел - спрете да категоризирате българите като единствените злобари и Заслужени аутсайдери, злобарите сте вие, всеки има право на искрена реакция.

143

sostin

преди 11 години

Този човек направи нещо, което плюещите скапаняци никога няма и да сънуват. Този човек е изпитвал чувства и вмоции, които плюещите немогат и да си представят.Този човек беше там , където плюещите си мислят че отиват след като бият камбаните на жалките си животи. Този човек беше на небето ....

142

Анонимен

преди 11 години

Трябва да си много празен отвътре, за да търсиш компенсация в такива ексцесии

141

Анонимен

преди 11 години

На мен ми се вижда мега глупаво!

140

CostaBlanca

преди 11 години

Този път няма да чета коментарите не искам и сянка да падне върху светлото ми преживяване! Не ме интересуват нито цифрите, нито подвига. Благодарна съм, че можах да се почувствам съпричастна към стремежа на един ЧОВЕК да се приземи, а това ми дава страхотен импулс ЗА ЛЕТЕНЕ!!!

139

Александр Мс Voy

преди 11 години

Ово е юнак същински наш македондски ...

138

Poklon

преди 11 години

Браво на Феликс (човека супермен) който така безстрашно скочи от тия близо 40 км :X Браво и на Матешиц който със своята финансова помощ успя да осъществи може би мечтите на целия свят ! Браво и затова че финансирайки такъв проект вкара едновременно Баумгарднър и Ред Бул в учебниците по физика и астрономия за нови 50 години напред. Е това е то маркетинг на Велика личност и собствена фирма. Поздравления на целия народ !

137

yana.belcheva

преди 11 години

До Анонимен:Тъжно, но факт! те хората са си го казали: не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле! ето за това няма да се оправим! Жалко....много жалко....

136

yana.belcheva

преди 11 години

До Андрешко:да прав си! Едва ли някой е очаквал той да се завърти и да изпусне управлението на тялото си. Макар, че едва ли и някой го е изключвал! В такива начинания е възможно всичко! ЕВАЛА на човека, че успя да овладее падането си, евала за подвига, който направи! Той написа история за 4 минути...В най-скоро време очаквам да влезе в учебниците по физика и астрономия:)

135

Анонимен

преди 11 години

Е как е възможно,чудя се само за 25 год. да го оскотеят толкова този нородец?----------------- Народеца го оскотяха 45 години комунизъм, а това после беше само фина шлифовка.

134

Анонимен

преди 11 години

Скоростта на звука е различна на различните височини, защото плътността на въздуха е различна. Това, което обикновено се цитира - 330 м/с е скоростта на звука на нулеваю надморска височина и температура 25'С.

133

stefy

преди 11 години

Basi ludia pi4 !!!

132

Анонимен

преди 11 години

До Уточнение kav soi tibe ya se skriii 4oveka sko4i

131

Андрешко

преди 11 години

Гледах скока от начало до края и по мое мнение не мина толкова гладко, колкото го представят. В един момент изпадна в спирала, но бързо се коригира. Браво ! Страхотно постижение.

130

Уточнение

преди 11 години

До АнонименДО някъде си прав. Грешиш, пропускаш факта, че той постига тази скорост доста под 39 км. Не знам там колко е скоростта на звука и т.н. Но след като и ти си пояснил, че "скорост на звука" е единица, която е виксирана за разпространение на вълни при 20 градуса, значи те имат предвид точно тази скорост, изминато разстояние за време.А не къде е постигнато движението.