45

смях

преди 11 години

не е за вярване, мутрите подават жалба.

44

Анонимен

преди 11 години

TAZ GODINA SHTE E SHTUR KUPON NA IZBORITE.IDIOTA OT BANKQ. KRALI MARKO NA TUPOTATA, NAGLPOSTTA O KRADENETO E PRIGOTVOL 2 MILIQRDA LEVA ZA DA KUPUVA/TOI OTKRADNA TOLKOVA, 4ESEGA E GOTOV DA PLATI TOLKOVA PARI ZA DA E OTNOVO NA VLAST ZA DA....SETETE SE..DA KRADE DRUGARI GERBERANCI.6TE VI ODERE KOJITE AKO KUPI VSI4KO KOETO MOJE.ETO A6TO NE GLASUVAITE ZA TOZ NAGLEC, UBIL I POSLEDNATA NADEJDA NA BULGARITE, OBEDNIL GI TAKA KAKTO I PREZ TURSKO NE E BILO. SMURT ZA VAS GERBERASTI!!!!

43

Анонимен

преди 11 години

народа е прозззззззззз

42

избирател на герп

преди 11 години

жалба1.бирата беше топла2.кибапчетата бяха студени и от спрения завод

41

???

преди 11 години

Гледам тук се пише доста.Виждам,че всички сте твърдо против ГЕРБ,и аз също,но бих искал да знам Вашето мнение каква е алтернативата на този етап?

40

Анонимен

преди 11 години

Граб са пълна ***, но по наглост са равни с вожд Тиква!

39

ник

преди 11 години

Кой разнасяше чувалите с бюлетините,нали не сте забравили,голяма *** са тия от ГЕРБ

38

вот

преди 11 години

Само глад и мизерия за всички които са против ГЕРБ.Омръзна ми червени бабички,*** и турци да живеят на гърба на българите

37

безработен

преди 11 години

Ако бяха платени драскачите със със сигурност щеше да се усеща повече стил в написаното и щеше да има изкарани разни *** статистики.Тук аудиторията е много малка(не повече от 100 човека и не заслужава вниманието на която и да е от така наречените партии),но за сметка на това реално показва какво е настроението на определена група хора от народа

36

аз

преди 11 години

Разбрах, че от ГЕРБ реват само крадците, партийните членове, доживотните борци за комунизъм, синовете и дъщерите на изброените, платените драскачи, които тук са само от БСП, ДСБ и зелените. Ако има толкова мн. драскачи на Герб, положителните коментари щяха да са повече от отрицателните. Дано платените драскачи (независимо от кои партии), да взимат последните си пари изкарани с такъв труд, следващите да са им на нивата и да опъват гръб. ДОСЕГА САМО БСП СА ХВАНАТИ ДА МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИТЕ С ***.

35

Пешо

преди 11 години

След малоумието на Герб не е грях да гласувате дори за дявола!

34

Анонимен

преди 11 години

Крадеца вика "дръжте крадеца" ... ;)

33

Дянков

преди 11 години

С изненада забелязах че след всички данъци които ви наложих все още ви остават някакви пари.Налагам закон с който работодателя директно да превежда заплатите на всички в хазната!Аз няма да се занимавам повече с вас,***!

32

Анонимен

преди 11 години

До Загрижен съм ! Ти майтапиш ли се или не си си глътнал хапчетата ??????

31

Пламен

преди 11 години

Ривете а ?А кога носихте чувалите с бюлетини не ривахте.ВАЩА МАМА *** ГЕРБАДЖИЙСКА

30

...

преди 11 години

Трябва да се гласува, защото по този начин се тушират манипулираните гласове. Това означава, че ***, турските и комунистическите гласове няма да имат тежест. Колкото е по-висока избирателната активност, толкова по-слаби ще са ДПС и БСП. Една от основните причини да не можем да се измъкнем от дъното, е че позволяваме на турците и комунистите да имат твърде сериозна тежест в политическия ни живот. Това от своя страна е пагубно за икономиката. Затова гласувайте и агитирайте за гласуване.

29

безработен

преди 11 години

Това е и моето мнение просто искам всеки да видя на къде ни водят тия мерзавци и да реши сам за себе си дали трябва да гласува и за кой.Аз нямам нищо против да плащам данъци но за съжаление съм безработен.За това обвинявам сегашното правителство.Не направиха нищо за 3 години в тая насока.Не създадоха нито 1 работно място,точно обратното закриха се доста работни места при тяхното управление.Всеки ден нов данък.Всеки ден нови цени(по високи).Писна ми!

28

se

преди 11 години

До безработенПривет!Какъв ГЕРБ бре човече.Тия ще си отидат и ще са първите осъдени политици продали интересите на БГ.Народа не яде магистрали и лентички.Народа е на дъното.Тоя дето обещаваше че ще върне малдите от чужбина накара младите да бягат спринтова дисциплина за чужбина.Никога ГЕРБ!

27

безработен

преди 11 години

Мисля че въпреки малката аудитория на всички е ясно че герб не трябва да имат повече от 10%от изборните гласове.НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИТЕ.ГЛАСУВАЙТЕ.

26

ca

преди 11 години

ГЕРБ подава жалба за избоени нарушения?! Безкрайно иронично.