176

Пундьо

преди 11 години

Протести, шествия, вода, цигари... Що сторихте бре - Аню, Цвъко и сие? Ще агитираме народа гладен да гласува за *** и БСП!

175

тарикат

преди 11 години

Аз пък си мисля че правителството си е право , как иначе да намери кинти .Ангажиментите ще си ги изпълни пак и договорите също-ще питате как без войска ? Ще върнат наборната служба там щат не щат младежите няма къде да ходят . Колкото до командири ми ще останат само най некадърните то това е ясно , но на кого му пука сега за армията -да си му мислят младежите дето ще им престои да влязат .

174

Анонимен

преди 11 години

На който не му харесва, или изнася да работи "военен" да напусне. Аз работех "инженер", ама не ми беше финансово изгодно и напуснах. Както за целия народ така и за разни военни, полицай и др. подобни лентяи.

173

valya.doncheva

преди 11 години

До 191 и ПодкрепаНе смятам военните за хрантутници. Не би трябвало да бъдат. Но да хленчат за пенсии и отпуски по улиците?! Кога са се държали така български офицери? Да се обединят и да разговарят с правителството с по-твърд тон. И на по-военни теми. Без да се жалват пред жени, деца и прочие цивилни. Защо"маймуните /И защо сам се наричаш така?/ да си носят и триците", след като носят оръжие? И да заплашват мирното население с "по-тегаво и по-скъпо" и даже с "брадати и роми"? Срам!

172

Подкрепа

преди 11 години

Да Ви светна:Понеже масовата публика смята военните си за хрантутници / генерално погрешно/ и понеже от години реформата в армияута се свежда само до орязване на числеността и отнемане на привилегии, което води до демотивация и нежелание за упражняване на професията, утре да не се чудите като върнат наборната служба, защото България има поети международни ангажименти.Тогава ще Ви е и по-тегаво и по-скъпо, ама то мисленето не е преоритет у българина. :)

171

Анонимен

преди 11 години

До Офицери ли сте?Честа на пагона да,обаче ноли знаете ,че гладна мечка хоро не играе и храната дава сили за борбата!Не може с трици маймуни да хващата и на всичкото отгоре да карате маймуните да си носят и триците !

170

дърт Генерал

преди 11 години

Ощи можих да си послужа , сига съм само на 72 и до 80 щях да си сидя на футьойла и да си щипа секретарката а с служебната лимузина да хода на масаж в работно време. Сига ша *** пинсионират

169

сган

преди 11 години

военните ни са *** от мързеливци, на държавна ясла, без да дават труд,

168

Анонимен

преди 11 години

Ето ви един пример за нивото на офицерите в България и няколко въпросчета. youtube/watch?v=hb_cc4mjd6IКой е разрешил тази пародия усмиваща армията?Как ли се определя той, като ОФИЦЕР или като П........?И какво ли би станало ако този клип се бе появил някак примерно през 1920г.?

167

Акъл море до 180

преди 11 години

САЩ бяха в тесни връзки с Югославия срещу СССР много десетилетия.После бяха в много близки отношения с Милошевич.Точно те го посъветваха да нападне Хърватия за да "спаси"Югославия.На хърватите пък казаха:Не бойте се,ние сме с вас! Те поддържаха талибаните много години.Лично Бин Ладен беше на порцион на ЦРУ.Беше обучаван в САЩ.Талибаните взеха властта в Афганистан точно с безкористната помощ на САЩ.Не биха успели иначе.Гледаш само По света и у нас на ББ,затова не ги знаеш тези работи.

166

Валя

преди 11 години

Не мога да повярвам 183 да го е написал офицер. Дотолкоз е невероятно, че по-скоро го мисля за шашма и че някой анонимец се е самопроизвел в офицер. Или платен драскач-***? От друга страна пък звучи искрено и неподправено. Не, за честта на българското офицерство не го вярвам.

165

Анонимен

преди 11 години

До офицер 183Точно тъй, офицере, ЛАБАВО го давай , за да си истински мъж и да те уважат хората. Пожарите да ги гасят доброволците, тези дето рипат да го правят без всякакво възнаграждение с думите: "Защото обичам гората!"

164

дървар

преди 11 години

Кат ще го даваш лабаво уволняваи се бе ***.Меки китки сте вие не офицери.

163

офицер

преди 11 години

Много пишете, че е трбявало да изгоним с преврат мутрите и политиците. И ние сме го мислили, но нали знаете, че още на следващия ден ще пристигнат всвкакви санкции, амбарго, блокади и накрая ще си върнат сганта отново. А иначе когато ме накарат сега да вадя хора от снега, калта, да гася пожари и подобни - ще напомням на момчетата за тези писания и ще го давам лабаво. Аз ще си чакам войната, ама и там пак ще си псопмянм отношението на "народа" към нас. Поздрави и се стягайте за ромите и брадатите

162

Офицери ли сте?

преди 11 години

Що за поведение на военни? Да излизат на МИРЕН протест! За пенсии! Там ли ги сърби след всичко, което стана и става с българската армия? Абе вие офицери ли сте или баби? Какво искате? Да защитавате родината или да се пенсионирате? Я си спомнете за честта на пагона и не се правете на шутове. Армията е в достатъчно тежко положение. За нейната боеспособност трябва да напирате, тогава ще получите уважение и подкрепа.

161

do 180

преди 11 години

с Милошевич не са били със сигурност,но с талибаните абсолютно,талибански представители са били гости дори на самия Джордж Буш,обсъждали са се проекти мисля за газопровод и сътрудничество малко преди 11 септември,а за Кадафи,всички знаят за сътрудничеството между ЦРУ и Кадафи.

160

Тъпаците от ГЕРБ

преди 11 години

май повечето в казарма не са ходили. Както и самия Тиквоний и главния миционер Цв.Ц. Всички знаем как караха казармата спортистите в БНА. Сутрин на тренировки до обяд, след това стабилна мръвка , лагери, екскурзии и други весели неща. Те не спяха в казармата като другите войници, а във Военния хотел на 4 километър. В същото време младите офицери и техните семейства в София бяха на свободен наем...Та това е Цвъчко и каратиста Т.

159

За хляба и ножа

преди 11 години

Че нали са въоръжени? Щом у тях е ножът, да си вземат хляба.

158

Американците

преди 11 години

муфта не дават никому. Те само цицат. За това са дошли. Е дават по някой лев подкуп на политици като Костоф, но пък на Тиквоний нищо не дават щото го държат здраво за топките с информацията за парите му и бандитското му минало. Т.е. пак с нашите пари си му плащаме послушнието към САЩ

157

СБНЛ

преди 11 години

Айде дърти мързеливи комунисти,цял живот лежахте на наш гръб!!! Ако стане Раковски сам ще ви посече със сабята си !!!!!!!!!!!!!