1143

Анонимен

преди 11 години

Абе аз не съм от най умните ама все си мисля ,че парите на богатите са извън България.Това ще стане 1 към 1 като данък КОЛИБА.

1142

БКП-ГЕРБ

преди 11 години

Вземат от всички и дават на богатите!

1141

Anonymous

преди 11 години

Аман от тоя... то не беше сирак горкият, гонен, онеправдан, сам се издигнал от нищото... сега като някакъв Робин Худ се изживява. Чакам скоро да се самопровъзгласи за божи наместник на земята и нов месия... Като е такъв поддръжник на социалната справедливост и иска да взима от богатите, та да дава на бедните, що не си дари неговото имущество и да вземе на неговите министри апартаментите (по 6-7 дето са взе от спестявания) и милионите... За пълни *** ни мислят явно...

1140

муспи

преди 11 години

Народе подложен на геноцид! Ако докараме единственият български политик и единствената българска партия АТАКА, покрай възтановяването на България ще бъде закрит и футболния клуб Бистрица, за ЦСКА да не говорим. София ще стане един милион, турци и *** ще има, но ще трябва специално да ги търсиш, евреите обаче ще изчезнат без да се обаждат - даже в медиите няма да се мяркат. Доходите ще станат прилични, каквито се полагат на един трудолюбив и талантлив народ, а не кото южните ни ***.

1139

значи

преди 11 години

значи много ме е яд на тия *** около него където се хилят угоднически,абе не е ли ви срам ,нямате ли достоинсво,тиквата каже поредната си глупост и те хи,хи ,хи-пфу ***

1138

софиянец

преди 11 години

До Анонименкажи честно колко ти плащат на коментар??? навремето икономически неграмотните покрай валутният съвет поотрезняха и бягаха от дефицит (за *** няма да поснявам структурата на нашата икономика и имплицитният дефицит, няма да обяснявам и валутният съвет - само искам да кажа, че селските *** проумяха, че дефицита за БГ е лош - макар и излишъка да генерираше инфлация в следствие на борда - ама да не се отнасям, че така и така не знаете за какво ви говоря)???

1137

софиянец

преди 11 години

интересно, дали тиквата и цветелина си държат обюо трите милиярда в БГ банки, още по-интересно е, дали масовият убиец геноцидаджия на сб/мвф си държи хонороарите за изтриването на БГ от картата е преместил депозита си от 7% лихва на годишна база в левове от тук в родната му сошуа???

1136

Анонимен

преди 11 години

Оставете го тоя Бойко най-накрая. Днеска се скъса от кихане. Все за него си спомняте като речете да напсувате някого.

1135

Анонимен

преди 11 години

БРЕЙ ЗАСТУДЯ И ДЯДО КОЛЕДА БЪРЗА ДА ОТЧЕТЕ ДЕЙНОСТ :) АКО НЕ БЕШЕ ТРАГИЧНО ЩЕШЕ ДА Е ПРОСТО КОМИЧНО.........

1134

Анонимен

преди 11 години

Нагло и мноооого лъжливо л...о!

1133

УФСЪ

преди 11 години

съвременият Робин ХУ..!!

1132

Анонимен

преди 11 години

До марти МАрти, по времето на Орешарски бяхме преди Албания, Румъния, Македония и Косово по МРЗ, по минимална пенсия и по качество на живот. Сега сме след тях. Защото Дянков е "мнооо печен" и излизахме от кризата 2345 пъти. А относно какво знае и какво може единия и другия - Орешарски е университетски преподавател, които чете лекции и в чужбина, Дянков е канцеларски плъх от СБ, изгонен с камъни от Грузия!

1131

Анонимен

преди 11 години

До Петър Белоречки Лихвите не се облагат в целия свят, това първо. Второ в целия свят инфлацията е по-ниска от лихвите и имаш някаква реална печалба от това да държиш парите си на лихва в банка. Само че в България не е така. Облагането на лихвата е все едно да облагаш с данък печалба загуба. Ако направят всичко като в "целия свят" - нека ни облагат с данъци като в целия свят.

1130

1

преди 11 години

Майкъли, значи мен *** баннахте, а онзи с белите чаршафи не го изтрихте!

1129

Анонимен

преди 11 години

До марти,Покажи ми един политик който харчи собствени пари, някой червен гуру може би? Разходите на правителствата се увеличават, и това е глобална тенденция. Ако мислиш, че България е някакво изключение, може да погледнеш администрацията на Обама какво прави.

1128

Анонимен

преди 11 години

Дебел ЧЛЕН за всички комунисти и техните деца и внуци пояснявам комунисти -оригинал БКП - децата им БСП СДС НДСВ ДПС ГЕРБ И ДС

1127

Петър Белоречки

преди 11 години

Абсолютно в целия цивилизован свят лихвите от влогове се облагат. В това няма лошо, та дори и в принципа. Колко хора в България имат влогове и на каква стойност са. Ами всеки единадесети има влог в банка. Представете си колко много българи въобще не могат даже и да си позволят да спястяват. А над 90% от влоговете са под 2000 лв. т.е. по 60 стотинки на месец...Егати данъка за тези хора...та то няма и една малка боза. В момента най-много реве червената комунистическата мафия със техните синчета, внучета и бартчеди които ограбиха страната и лапат лихви от големите си и преголемите си влогове. А вие по-долу дето ревете имате ли въобще спестявания и влогове. Щото пенсионер с влогове и с по пет апартамента звучи хубаво. А ВИЕ ЗА ТЯХ ЛИ СТЕ ?????? ОТ БОГАТИТЕ ЛИ СТЕ ДЕТО ПЛАЧЕЛИ?????

1126

марти

преди 11 години

До filantropКъци го няма,както и Серго,но кЪртуните като теб са все още тук!!!Какво изяде Серго,бре тикво???Да не би Дянков досега да харчеше лични пари???Колко спести Дянков досега???И единия,и другия са един дол дренки,но...парите,които те харчат,и които тепърва искат да похарчат не са техни,ами мои,и твои!!!А най-страшното е,че все повече харчат и все по-малко обяснения дават!!!

1125

filantrop

преди 11 години

Къци, ти ли си? Сакразма ти е като вицовете...Готовата питка я хапна серго и ко., сега остана да плащаме сметката.

1124

марти

преди 11 години

До filantropНали не си толкова ***,че да не улавяш сарказъма в казаното???С готова пита,драги ми филантропе и баба ти Пена може да направи...помен като финансов министър!!!