7

Анонимен

преди 11 години

ХА-ха-ха. Тоя филм няма да гледам.

6

heh

преди 11 години

До нечовек (лесбоса от другата тема)*** в Германия и обяснявай глупостите си - там това е професия. И аз го смятам за неморално, но предлагането е според търсенето, и женската половина далеч не винаги е карана насила. Насила и вземат печалбите, но това се прави навсякъде, във всички професии.

5

нечовек

преди 11 години

Коментарът на 2 е покърт,авторът иска да ни покаже как на него 'му стиска' да си даде червейчето обвито с целуфан на всяка кака,която иска да му вземе 20 лева за източване на магистралата....Аз съм мерси,стиска ми,мога,но ми се губи кефа..... п.п.Апропо,колко ти гори ТИР-а?

4

Герои на нашето врем

преди 11 години

Мутри, ***, ***, мафиоти, политици...Не космонавти, изобретатели, учени, спортисти, оперни певци...

3

П.Стефанов

преди 11 години

Жени,много си права.По голямата част от българските мъже с удоволствие ще отидат при ***,но...1. тя иска пари,а *** пари за ч..... не дава и 2. нали ще се изложи,защото той е МАЧО само на думи.Въобще въпроса е спорен,коя жена е ***.Според мен в България те са над 500 000 и жени и мъже-в буквалния смисъл на думата.Почти всяка втора ляга с цел облаги-какви-различни.

2

Анонимен

преди 11 години

95% ОТ ПРОСТИТУТКИТЕ ГО ПРАВЯТ ДОБРОВОЛНО !!! НО КОГАТО БЪДАТ ЗАЛОВЕНИ ,КАЗВАТ ЧЕ А ГИ КАРАЛИ НАСИЛА ! ПРОСТО СЕ ПРИТЕСНЯАТ ДА ПРИЗНАЯТ ЧЕ САМИ СА ИЗБРАЛИ ДА ПРОСТИТУИРАТ ,Т.Е. ИЗПИТВАТ ЧУВСТВО НА СРАМ ! ЗА РАЗЛИКА ОТ ФИЛМА !!!!

1

Евгения

преди 11 години

Че това проблем ли е- да проституираш??Има два вида мъже - такива, които ходят при жени и такива, на които им се иска, ама не им стиска.