499

НН

преди 11 години

Всички срещу ГЕРБ!

498

Ray

преди 11 години

От горенаписаното е ясно кой каква власт иска, как смята да стигне до там (с посочване на най-грубите грешки на сега управляващите), но няма и капка мисъл- кой каква стратегия предлага за смяна на курса и премахване на сегашния геноцид в страната!!!! Що за алчност за власт и що за безочие!!! Хей, къде остана мисълта за народа, този дето ви дава властта?!

497

ПАРТ 3

преди 11 години

Няма нито един закон предложен от ГЕРБ, коЙто ДА Е В ИНТЕРЕС НА ДЪРЖАВАТА.1. ЗАКОНА ЗА ГОРИТЕ..МИЛИОНИ ТОНОВЕ ДЪРВЕСИНА ПРЕДЛОЖЕНИ БЕЗПЛАТНО НА НЯКОЙ КОИТО ЕВЕНТУАЛНО МОЖЕ ДА ПОСТРОЙ СКИПИСТА,,,АПЛАУС МОЛЯ.2. АКТА.3. ШИСТОВИЯ ГАЗ- ПЪЛНО БЕЗОЧИЕ4. РЕФЕРЕНДУМА ЗА БЕЛЕНЕ - ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА5. ПОЗИЦИЯТА ИЛИ ЛИПСАТА НА ТАКАВА НА КАБИНЕТА ПРИ ИНЦИДЕНТА В КАТУНИЦА6. БЕЗОЧИЕТО НА БОРИСОВ - НАМЕРЕНИЕТО МУ ДА ХРАНИ КУЧЕТАТА С ПЪРЖОЛИ7. ПЛЕВНЕНЛИЕВ - ЧЕРВЕН ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИСПОМНЕТЕ СИ!!

496

Отчаян

преди 11 години

До радаДа, в някои европейски държави има такъв данък. Това са богати държави, като Германия, например. Но има и праг, подобно на т.н. необлагаем минимум. Има също така и паралелни облекчения, като например това, че лихвите по кредитите се признаават за разходи, т.е. не се облагат с данъци. Струва ли ви се, че Германия е комунистическа държава? Дозата справедливост е нужна на всяко общество. У нас тази доза е минимална, на езика на медицината, тази доза е неефективна.

495

Kukuv

преди 11 години

samo s sedene, gledane i komentirane nisto ne se pomradva. drugite izbori ste sa majoritarni i vseki izbran kandidat ste ima tochno opredelena rolya i zadacha da izpalni za mandata si. vsyaka promyana s e-referendumi ste pravim - da ima realna demokratzia na bg naroda!

494

парт 2

преди 11 години

земевладелци.Не знам дали сте на ясно, но ако имате дядовата нивичка на село и изрично не сте заявили(на няколко истанции по община с множество формуляри,което ме съмнява да бъде направевено от повечето хора) земята Ви най вероятно се обработва от някой,който дори няма да ви е известен..без да имате никакви права после...ТОЗИ ЗАКОН ДОРИ НЕ БЕШЕ РАЗГЛАСЕН ИЗ МЕДИИТЕ

493

парт 1

преди 11 години

Да си го кажем както си е И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА АЛЧНОЧЕРВЕНИ ФАШИСТКИ *** - ДЕЦА ИЛИ ВНУЦИ НА ХОРАТА С ВЛАСТТА,а властта и парите винаги намират начин да се доберат до държавната власт, с която да озаконят и да подпомогнат собствените си интереси.НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА ЗА ВАС, нито за пенсионерите живещи с по 100 лв на месец.В България не остана нищо за крадене и след като осигурят БЕЛЕНЕ на евреите срещу скормна комисионна,след като българската обработваема земя бъде разграбена от крупни

492

до РАДА 631

преди 11 години

ВИЕ КАТО ЕДНА ИНТЕЛИГЕНТНА ОСОБА ДА СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ КАКЪВ Е СРЕДНИЯ ДОХОД В ЕВРОПА И КАКЪВ Е В БЪЛГАРИЯ.ИЛИ СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГЛУПАВА С БАВЕН ПРОМИТ МОЗЪК ИЛИ СИ ПАЛТЕН ДРАСКАЧ НА ГРОБ

491

Безмълвен

преди 11 години

Мразех комунизма! Все още е така!Винаги ще го мразя!Мислех ,че няма по-лошо от него!Но съм се лъгал!СтаниШЕФ си взимаше ,но и хвърляше по някоя троха! Заплатите се вдигаха по 2 пъти както и пенсиите! Сега дойде Содом и Гомор! Управлението на Бойко ни доуби! 3 години цените с по 100 % нагоре ,а заплати и пенсии как не мръднаха и с лев?Е, не може ...Ще се мре..

490

рада

преди 11 години

Изключително неинтелигентна особа дава съвети. В цяла Европа и по свет има данък върху лихвите. Нормално е. *** не би трябвало да плачат толкова, защото ощетени ще бъдат хората с големи влогове. Те нали са защитници на бедните и онеправданите или вече са се отказали от това? Понеже влоговете им са големи - затова и плачат. Безсрамници.

489

Уха

преди 11 години

До dpКато не гласуваш-твоя глас пак се разпределя.Такава ние избирателната система. И заради такива като теб обидени, етносите ще определят кой да ни управлява. Истината е висока избирателна активност, така, че да няма избор малцинствата да определят как ще живеем.Ама първо трябва да се събудим както казват гърците.

488

Този олигофрен

преди 11 години

Този човек, които ни беше министър, има реч и умствен капацитет на даун.Бедна България с такива политици ***, не казвам, че е корумпиран просто е невероятно *** и без никаква култура.

487

Анонимен

преди 11 години

Ама наистина Боко все вика "Ние дадохме еди колко си за култура, за здравеопазване, за подслушване, СРС-та.. КОИ ВИЕ, ти лично ли, бе Боко? Това, дето го "давате" са нашите пари всъщност, компренде?

486

dp

преди 11 години

Съгласен съм с постовете "да си ходят".Но никак не съм съгласен с постовете "който ще да е", всички останали вече ги знаеми са абсолютно същите, единствената разлика е за тях, кой чии роднини къде щеможе да вреди.Спрял съм да гласувам от 15 години насам, и ще отида пак когато видя някого, за коготоискам да гласувам. Ама тия били по-зле и от ония, глупости! Ако изборът ми е между две или повече кофи помия предпочитам да пропусна, много благодаря.

485

Анонимен

преди 11 години

България - тоалетна за политицигарантирано от бсп!

484

Анонимен

преди 11 години

ДОЛУ ГЕРБ- ДА ИДВА КОЙТО ЩЕ, САМО НЕ И ТЕЗИ- ТОВА СЕ ОКАЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОШМАР НА ПРЕХОДА. НЕПРЕДСАКЗУЕМИ- УТРЕ НЕ ЗНАЕМ С КАКВА УБИЙСТВЕНА ИДЕЯ ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ. ОБЕЩАХА СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ, ПОЛУЧИХМЕ ГОЛЯМ КВАДРАТЕН БЕЗ ВАЗЕЛИН.

483

anonimen

преди 11 години

ОМРАЗНИ ГЕРБЕРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

482

Анонимен

преди 11 години

С приватизацията трябваше да се търси оздравяване на икономиката и затова се разпродадоха губещи предприятия, но и много от най-печелившите с най-големи активи. Хубавите хапки бяха ликвидирани, хората съкратени, машините и земята разпродадени, а парите прибрани.Народна пара на срочен влог.

481

Анонимен

преди 11 години

за първи път имаме ненужна партия като бспсбогом бсп!

480

Анонимен

преди 11 години

Дянков,бегом към Сащ!