50

До 56 /?/

преди 11 години

Според мен е казано достатъчно ясно. Коментар 45 не визира педофилските мрежи, нито гей-общностите, които наистина всячески се подкрепят и в много сфери на обществото, за съжаление, се просперира именно чрез такава подкрепа.45 говори за мъже с манталитет на ***, които стават любовници, а понякога и съпрузи на богати бабички, на шефките си или пък на грозотии, от които се отвращават, но чиито бащи имат високи служебни постове и дебели портфейли. Не само жените курвосват по сметка.

49

Анонимен

преди 11 години

На тези момичета просто им се е чукало. Под всякаква форма. За да имат редовно чукане са си затворили очите пред всички разумни доводи "против". Не е тайна, че най-прилежните ученички и най-примерните съпруги си протъркват пръстчетата в банята.

48

до 52

преди 11 години

До Анонимен: а за какво са бизнес дамите, участващи в набора на 'модели'?

47

до прост(а) жена

преди 11 години

моме, ти наясно ли си, че в схемата основните организатори са всъщност организаторКИ? Вярно, тъпите извършители са мъже (повечето бисексуални) - но и те са част и жерта на системата - в която най-отгоре има и 'маманки'. Такива са заинтересовани статиите да са ***, кампаниите - глупави, а плакатчетата -скъпи и от наши хора. Така се печели и от двете страни.

46

хмм

преди 11 години

До До 47 тя работа не става с платените ви рекламни статии. А държавните агенцийки, вместо да се побарват хомосексуално по дупетата, е време наистина да направят сериозна кампания. Плакатчета и подобни *** статии НЯМА да свършат работа. А работа има, и че не се върши от ужким компетентните, е видно от километри/мили.

45

...

преди 11 години

До just a woman ти наистина си простЪ жена. Или, вероятно, също толкова *** гей.

44

?

преди 11 години

До До 45кой въпрос: за гей мафията и връзката и с тарфика на момичета И МАЛОЛЕТНИ МОМЧЕТА?

43

До 47

преди 11 години

Съжалявам хора като теб, които са толкова ограничени. "Платена" статия? Само това ли успя да ти роди малкия мозък? Такива статии трябва да има колкото се може повече, за да могат хората да са осведомени за това, което се случва около тях в реалния живот. И , че тези неща не се случват само в нискобюджетните американски продукции. Защото точно тези момичета, които са претърпяли това, надали са чели такива "платени статии".

42

панчо

преди 11 години

тези ,които се занимават с това трябва да бъдат разстрелвани.

41

Revenge

преди 11 години

Преди да се обадите им резнете канчетата и си живейте живота.

40

Dimitrov

преди 11 години

Някой задал ли си е въпроса защо управниците никога не са предприемали нищо срещу сводниците от насилствената проституция ? Ами защото първо внасят милярди валута в страната,второ - плащат големи подкупи и ,трето им доставят безплатно свежа плът !А тия които ги оправдават по форумите им пожелавам да ги сполети същата участ ,ако самите те не са сводници или пък нямат дъщери защото са или *** или ***...

39

БЛАГУНЕСТО

преди 11 години

ТА ЧАК ЗАХАРОСАНО: ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ МОМИЧЕТАТА ЗНАЯТ И СА НАЯСНО КЪДЕ И ЗАЩО ОТИВАТ:

38

Анонимен

преди 11 години

Платена статия - "Не излизайте зад граница, задължително ще ви направят ***, а пък мъжете жиголота". Отчаян опит да се спре емиграцията на българи... По същата логика аз мога да напиша статия: "Не излизайте по улиците ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще ви сгази кола. Стойте си в къщи по-добре". Аман от тъпанарщини, да бяхте написали нещо полезно и смислено....

37

До 45

преди 11 години

Повдигаш интересен и много актуален въпрос. Мъже с манталитет на жиголо е имало винаги, но в наше време това се превърна в открито и едва ли не официално практикувана професия. Не знам защо, този проблем у нас винаги е бил встрани от общественото внимание.А само си помислете какви пакости, във всички области на живота ни, са извършени от к/рвите от мъжки пол - некадърници и мързеливци, ставнали любовници или съпрузи на жени, от които вдействителност се отвращават физически!

36

хмм

преди 11 години

До just a womanне е нужно да го чета, сексистите (и с двата вида полови органи) си личат от далеч.

35

Ив

преди 11 години

Не знам кой е автора на статията. Съдейки по стила вероятно е жена (нищо против дамите, все още си падам само и единствено по тях). Но ще е добре да си намери друго поприще в живота.

34

Печалбите!

преди 11 години

Печалбите от сводничество и трафик на бели робини са огромни. Ако нещо ви звучи като фантастика,не забравяйте този факт.Заради тези пари престъпникът е готов да стане и най-добрия психолог и най-талантливия актьор, само и само да примами жертва. След това е готов на всякакви издевателства само и само да я смаже и да я накара да му носи тези пари. Спасение за жертвата е да има много близък и верен човек, който пък е готов да мине през всичко, за да я измъкне. Не обвинявайте близките и жертвите.

33

ндам

преди 11 години

Както каза "7" - темата е добра, статията е бълвоч, част от дейността по превенция, която 1 път годишно се сещат разни организацийки и дръжавни звена, че трябва да проведат. За да си вземат бюджета. Глупави разказчета, *** неясни плакати в транспорта, глупости, нищоправене и кинти.

32

хмм

преди 11 години

До just a woman:just a woman или just a lesbian sexist? само питам, тук обикновено ритат хетеросексуалните...

31

От 28 и 31

преди 11 години

Забелязах, че коментарът, който беше под N14, сега е станал N12. Друг коментар, който беше под N4, е изтрит, а в него нямаше цинизми. Гледах ги преди около един час и ми беше интересно кой какви плюсове и минуси ще получи.Не знам кой е бил коментарът на госпожата, която е написала N36.Не разбирам, по технически причини ли се случва това или просто някой си прави някакви експерименти?