9

X

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯКакви са тези глупости, които си написал ти нормален ли си бе?!?! На колко си години?

8

до 7,гурбетчия

преди 11 години

БРАВО КОКОШ!Знаеш кой съм и въпреки чете ругая често ,в СЛУЧАЯ ти доказа че си умен и прозорлив БЪЛГАРИН,знам те кой си,знам и че не си в Швабско,а работиш тук,почти в Центъра на София...За тукашното писмо-ЕВАЛЛА!

7

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Аз много-много не вярвам на такива новини !!! От къде има тая баба 3000 лв. спестени ,при положение ,че пенсията й едва стига да искара месеца ?! Или журналистите си измислят новини ,или наистина ако има такава жалба в полицията ,това е хитър ход на бабата за да не й искат внуците пари !!! "Абе имах бабе ,но нали знаеш ,че ме излъгаха и си дадох всичките спестявания"!!! Дори и възрастните слушат новини и са се наслушали за подобни измами ! Просто нещо не се връзва ,има нещо гнило !!

6

Анонимен

преди 11 години

Честно казано в случай,че ми звънне някой по този въпрос не мога и 50 лева да дам. Много интересно за пенсионерите това масово не е проблем.

5

Бабичка

преди 11 години

Ми тя внучката ни можи влиза в затвора. Тя е много добро момиче, нищо че е блъснала дете. Ще бутнем рушвет и ще ни я пуснат

4

от къде

преди 11 години

Вадят толкова пари тези пенсионери,те ,ако са изкукали децата им не са ли им обяснили за измамите ???

3

Анонимен

преди 11 години

Всеки ден по един два подобни случая На всички стана ясно че така се перат пари за бурки и фереджета Само уж компетентните органи не разбират или вземат процент и не хаят

2

Следовател

преди 11 години

Да я глобят 3 бона за даване на рушвет.

1

Чиновник

преди 11 години

Тая бабичка сигурно много се възмущава от корупцията, но щедро раздава подкупи, за да може престъпниците и убийците да са на свобода.