101

Gorba4ov

преди 11 години

Kakvo ozna4ava agresia ? Kogato edna dARJAVA NARU6I SUVERINETA NA DRUGA BEZ SAGLASIETO NA USA I URSS -

100

до 122

преди 11 години

в грешка си , руснаците никого не са нападали , това беше контамярка спрямо грузинските кланета спрямо осетините .

99

Анонимен

преди 11 години

Когато руснаците нападнаха Грузия ( Georgia ) , в Атланта Джордия се бяаха изпокрили масово , а по форумите имаше и въпроси , имали руски воиски по улиците на Атланта .

98

Анонимен

преди 11 години

Защо пишете само за" разгорещените "дебати в Белия дом,ане пишете за настойчивите молби отправяни към Хрушчов от братята Кенеди чрез посланикът на СССР във Вашингтон по това време Добринин?Тези данни са посочени в доклада на сенатската комисия изместна по названието "Комисия Чърч",който се намира в същия този архив,от който вадите избирателно.

97

Анонимен

преди 11 години

Защо не споменете,че руснаците правят всичко това в отговор на разполагането на американски ракети в Турция.Искам да съм обективен,не съм русофил и комунист,но не съм и американофил.

96

Анонимен

преди 11 години

Допълнение към 116 и да приключим-кефир или КОКА КОЛА, родео в Тексас или мач ЦСКА Москва-Динамо Киев, кеш в рубли или долари, КОЛТ или Макаров. Изкуството оставяме, там нещата са несравними-Висоцки, "Диамантената ръка", "Шоушенк", "Дежа вю"...поклон пред всички.

95

Анонимен

преди 11 години

115,курса на валутите е различен,това е ясно на всички.Китайците са едни от най-големите кредитори на САЩ.Това говори много,но на по-умните хора.

94

Анонимен

преди 11 години

Спокойно, нищо е нямало да стане, защото Хрущов беше мужик и *** и се правеше на велик пред света. Прочетете историята му как е дошъл на власт. Ако го беше изпреварил Берия, Русия щеше да бъде друга. Кенеди също не бил стока, но зад гърба си имал стойности и опитни политици и военни. Колкото до това кой и къде е разполагал ракетни бази, то САЩ имат право, а руснаците ги копираха. Комунизма още тогава беше обречен. Ако си на шопинг-ИЖ или Харли, Форд или ЗАЗ, хладилник ЗИЛ или АЕГ..и т.н.

93

до 113

преди 11 години

И кво му е доминиращото на юана?Та китайската хартийка е привързана за долара в съотношение 6.3 юана за долар.Като истинската му стойност е 1.7 юана за долар.В мига в който юана се отвърже от долара и премине на плаващ курс като другите валути и китайските *** ще поскъпнат ТРИ ПЪТИ.А това автоматично ще доведе до пропадането на Китай!Но това китайските комунисти го знаят прекрасно и никога няма да го направят.И ще наливат пари в САЩ като бесни за да оцелеят и те.Тва е истината.

92

Слава Богу

преди 11 години

Момчета да се благодарим че всичко се размина тогава,иначе сега никой от нас пишещите този форум нямаше да бъде тук за да си даде мнението,щяхме да сме мутирали *** на улиците с изплезели езици,с дванадесет пръсти три глави.Не си ли давате сметка че сме живи и здрави в предвид някои добри обстоятелства в миналото.Затова Бог да ни е на помощ и по малко омраза,животът и без туй е кратък и затова живейте го и се обичайте!

91

до 103

преди 11 години

Вижте фактите и ще разберете истината.А те са: Най-големия кошмар за САЩ се сбъдва-Евразийския съюз.Петрола се търгува в долари и САЩ не могат да си позволят да се търгува в друга валута.Всъщност Саддам и Кадафи за това бяха нападнати-започнаха да го продават в евро.Но долара вече не е доминиращ-пример:китайския юан.Все повече страни търгуват с валута различна от долара-Русия,Китай,Индия,Иран...САЩ не са доминиращи и го знаят.За това се мъчат с войни да се интубират.Напълно съм съгласен с 103

90

Анонимен

преди 11 години

110 e praw typanara si ti

89

ДО 110

преди 11 години

Това,че ти си ***-никой не ти е виновен! Господ си знае работата!

88

КНК

преди 11 години

ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО КОМЕНТАРИИ ОТ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ???Американския долар загивал? Затова ли всички олигарси и Путин си държат "спестяваниятя" в долари. Руснаците така щели да направят,иначе щели,да смачкат американците щели!!! ТАПИ ПАРЧЕТА !!! Защо тогава руснаците сами се отказаха от това противопоставяне,даже разтуриха СССР.Не виждате ли,че в 21-и век все още има руснаци да живеят в землянки?Те сами спряха да се ежат,вие се надувате.ГЛЕДАЙТЕ СИ СКЪСАНИЯ *** И НЕ БЕРЕТЕ ЧУЖДИ СТРАХОВЕ!!!!!!!!!!!

87

FIDEL

преди 11 години

PATRIA SOCIALISMO O MUERTE VENCEREMOS

86

Анонимен

преди 11 години

Тайното споразумение включва и изнасянето на руските ядрени ракети от Куба срещу изнасянето на американските ядрени ракети от Турция ,насочени срещу България, СССР и останалите соц. страни ?! Нахалници мръсни, първо си разполагат ракети в Турция, а после пищят на умряло за руските ракети до тяхната граница.

85

Анонимен

преди 11 години

Руска подводница е стояла 1 месец в Мексиканския залив и Американците не са я засекли . Сигурно се е прибрала в Куба.Е то не може открито да заобиколиш Русия , и те да дремат.Debt ConsolidationAre you interested in eliminating your debt? Get a FREE consultation from a certified credit advisor at a non-profit debt consolidation organization.GET FREE INFOBankruptcy LawyerNeed to file for Bankruptcy? Calm your fears. Learn more about bankruptcy.GET FREE INFOSocial Security DisabilityIf you are disabled then you deserve ASSISTANCE and you may be entitled to Social Security Disability benefits!GET FREE INFOLow Cost Health InsuranceHospital visits can be costly. Let us help you find health insurance today.GET FREE INFONo Thanks. Take me to my job results.

84

Анонимен

преди 11 години

Те и днес незнаят какво има в Куба ? Американците са попитали Руснаците , там дето ви спират корабите край Куба , да не ви е база ? - ние си спираме тука за почивка и да си заредим.

83

Анонимен

преди 11 години

Абе американците са имали страхова психоза по онова време, къде ще се крият от руските ракети . Даже какво хвърчи по небео са мислили че са Руснаците , е тия чинии ако не са Руски ...

82

Олеее

преди 11 години

Не знам кой е бил ***, кой остър, кой знаел и кой не знаел. Знам обаче едно - прекалено малко хора живеят добре и прекалено много хора живеят зле!!! И това се дължи на тия които си чешат егото на наш гръб, разделят ни и ни яхат! Това е - останало е история.