429

НЕ РАЗБИРАМ!!!

преди 11 години

Вижте какво открих и копирах: "Пенсионерите от държавния сектор в Гърция ще получат по 400 евро коледни надбавки, съобщи гръцкото радио "Скай". В петък министърът на труда Янис Вруцис потвърди, че ще има допълнителни пари за Коледа. Той уточни, че от следващата година ще има и промени в системата.Общо пенсионерите от държавния сектор на Гърция са 450 хил. Надбавките ще струват на осигурителните фондове 180 млн. евро."

428

Анонимен

преди 11 години

Тая в ляво сигурно прави хубави сфирки

427

Кирилов

преди 11 години

Таксата на банките да се взема от данък лихва,Иван Костов ще го изберем когато върне всички куфарчета със заграбени пари.

426

cc

преди 11 години

Искам да направят и 10% данък в/у платените данъциДанък оборотДанък неизхарчени пари за месеца - 10% от (заплата - разходи)Данък повишение на акциите - имаш акции които са скочили с 50% , плащаш 10% от тези 50% кеш.

425

Бай 100-ян

преди 11 години

да ви имам майката да ви имам!!

424

Богдан

преди 11 години

Драги българи,мислете с главите си!Не се оставяйте на извратените мозъци на Борисов и Станишев да Ви заблуждават!Единствена алтернатива за изборите остава Костов! Само той може да оправи разрушената ни икономика!

423

Гражданин!

преди 11 години

Маната Ви! Няма да плащам банкови такси повече! Днес взех кардинално решение - тегля си мижавите пари от банката. Дори ще си закрия и дебитната карта. Ще търся законов начин как да си получавам болничните да не е по банков път. Една стотинка няма да видят от мен повече! Кръволоците вземат и по 1 лев на теглене от банкомат. ДГД. Край!

422

Аня Димова

преди 11 години

aidriell.blog.bg/zabavlenie/2012/10/12/danyk-lihva-10-vyrhu-pensii-razplashtatelni-smetki-debit-kre.1008792

421

Брей

преди 11 години

Ей, утре ще седна и ще се поровя по банките в света и по-специално в ЕС да видя дали го има този данък и при какви условия! Говорих с познат, който е работил в банка в чужда страна,да там имало такъв,но имало и размер , под който депозитите не се облагат и ми говореше (жалко,че не запомних точно) за някакъв мижав % на този данък около и по-малко от 1 % и то при не знам си какви условия и т.н. Как ще го вземат този данък от детските влогове-малолетни и непълнолетни????????

420

Време е

преди 11 години

Иван Костов може само да оправи батаците от три правителства.

419

Справедливост...

преди 11 години

ЩОМ ЛИХВАТА ПО ВЛОГ ИЛИ ДЕПОЗИТ Е ДОХОД, ТО ЛИХВАТА ПО КРЕДИТ Е РАЗХОД И ТРЯБВА ДА СЕ ПРИСПАДА ОТ ДОХОДА ПРИ НАЧИСЛЯВАНЕ НА ГОДИШНИЯТ ДАНЪК ! КОЙТО ГОВОРИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕ Е ТОВА !

418

Анонимен

преди 11 години

Бойко, ако не го махнеш това *** Дянков ще ви бием с камъни скоро тъй да знаеш. Българи, управляващите не искат да спестявате, те искат да бъдете поробени с кредити като американците! Бойко, излъга ни и другата година народния гняв ще се стовари над вас.

417

буба

преди 11 години

Не знам дали знаете, но всеки месец депутатите получават по 1300лв в ПЛИК защото са имали "разходи". И тия 1300лв не се облагат защото за депутата това не е приход а разход :))Те не плащат данък, а ние да плащаме?

416

-

преди 11 години

5лева такса за банката за да ти плати данък от 20 стотинки, защото лихвата ти е била 2 лева.Честито на печелившите.

415

Анонимен

преди 11 години

Както има ДКЕВР, да се създаде и Регулатор на банковата дейност. Да , ама не!

414

Банкер

преди 11 години

До Анонимен Заплатата се получава на разплащателна сметка и това не е депозит,а данъка е върху лихвата върху депозита. Ако имаш кредит и го плащаш на 30 число а ти превеждат заплатата на 25-ти, за тези 5 дни парите стоят в разплащателна сметка или кредит сметка които са свързани и не се олихвяват за да дължиш данък върху лихвата. Депозит е когато сключиш договор за определена сума за определено време на определен лихвен процент и се задължаваш за времето на договора да не теглиш парите до датата

413

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 години

ЗАЩО рестото в магазина не се облага с данък? Я веднага да се обложи с данък!!!! Няма само лихвите я! И рестото си е чисто получаване на пари.....

412

Anonymous

преди 11 години

А на Дянков му е много лесно да облага спестяванията, като неговите милиони са в американски банки... Като милее толкова за държавата що не си прехвърли тука спестяванията и да плати 100 000 лв. данък върху лихвата...

411

Anonymous

преди 11 години

Дори и 4 лева само да е данъка на моите мизерни спестени 1000 лева, от къде на къде ще им го давам... Тия пари съм си ги спестил с труд и голям зор за още по-черни дни, които с това правителство със сигурност ще дойдат, така че по тоя начин никой няма да ме стимулира да потребявам повече... Дянков, че е ошушкал държавата до стотинка и се чуди от къде да вземе пари за пенсиите и предизборен популизъм е друг въпрос и да не ни излиза с номера, че искал да стимулира икономиката.

410

Анонимен

преди 11 години

Изтеглете си парите от банката!