7

ДОЛУ ЦИОНИСТИТЕ

преди 11 години

ЗА ЕВРЕЙСКОТО КУЧЕ КУЧЕШКА СМЪРТ !!!КОЙТО ПРЕДИЗВИКВА "ПРОЛЕТ" ДА И ЯДЕ ВЕТРОВЕТЕ

6

ИСТИНАТА

преди 11 години

На 18.07.2012 година атентат срещу цаба на сирийската армия.Точно три месеца по късно (19.10.2012) година Башар Ассад изпълни смъртните присъди срещу организаторите на атентата.НЯМА НЕНАКАЗАНО ЗЛО.

5

сектор Кабул

преди 11 години

До АнонименНе мисли, че си наистина анонимен. Откриването на твоето Ай-Пи и осветяването на дупката, от което си пуснал този постинг е технически въпрос, изискващ не повече от два часа занимание. А призивът към лицето Ромни да употреби ядрено оръжие е криминално деяние, за което *** глави в щаба на Съпротивата. Считай се за труп!

4

Анонимен

преди 11 години

САЩ никога в историята си не са били унижавани по този начин - убийства на двама служители в техни посолства само в рамките на месец! Арабската *** има нужда от добър урок! Много скоро всичката тази гмеж около Израел ще си получи заслуженото! Ромни - ти си надеждата на целият цивилизован свят сега! Имаме нужда от силен човек, който да поеме управлението и сигурноста на планетата! Такъв силен и непоколебим човек, който за да ни спаси от тази напаст да има мъжеството да употреби ядрено оръжие срещу мръсните терористи! Само така веднъж завинаги ще покажеш коя е силната държава, управляваща света в момента!

3

911

преди 11 години

Явно сигурността им се оказва некоординирана.

2

Анонимен

преди 11 години

А така,така,само така!!! С ТЕХНИТЕ КАМЪНИ ПО ТЕХНИТЕ ГЛАВИ!!! Да живее "арабската пролет"!!! На ви сега арабска пролет!!!

1

Анонимен

преди 11 години

А честито!! айде почко такива новини да има, да ги почват по целия свят да ги млатят USRAEL..