10

перо

преди 11 години

Това,добре,ама???Министърката на здравеопазването по телевизията обяви , че за периода 2009-2012 година , някои лекарства са поскъпнали със 400%?????Та тази оставка има ли нещо общо с това. Изумен съм с какво безразличие "българите", посрещат този информация. Пичове, малко ви е.

9

Анонимен

преди 11 години

Тези от герб,били и неграмотни-справка фармацефт

8

аватар

преди 11 години

Човека си правил далаверите с МАРЕШКИ,ама са го усетили и си тръгва по лични причини !!!

7

Анонимен

преди 11 години

Тоя дето се е писал фармацеФт - не е такъв, няма как да си обърка правописа човек който наистина е такъв. Колкото до оставката, едва ли причините са лични, може да е лична неприязън към здравната министърка, може би :) И не знам за почтеност но здравна реформа няма и не се предвижда- само Здравната каса намалява доплащането на касата и - съответно пациента доплаща повече. А министърката плямпа нефелни простотии от глупост и незнание

6

Анонимен

преди 11 години

До фармацефт А бе,ти да не си пил беладона или си ял покълнали картофи.Ей такива,като теб ,ръкопляскат,оглеждат се дали хууубаво са ги видели колко са предани на партията и правителството и сами си носят въженцата и то услужливо.

5

фармацефт

преди 11 години

Така е , който слугува на Огнян Донев и на джоба си си отива. В партия ГЕРБ има почтеност, а не като при тройната ламя 500% надценка на лекарствата.

4

Анонимен

преди 11 години

На човека с хапчетата трябва да му се намери подходящо место до изборите, парламентарните или местните варненски , ще стане ясно по - натам. Все пак той е по услугите за 5 мин. в лична услуга на Б.Б. наля цял милион в Локо ПД.

3

Анонимен

преди 11 години

Борил се е да намали цените на лекарствата. Така става в БГ ако се бориш за народа те молят за оставка. Ако си *** и послушко седиш на държавната ясла и цоцкаш за нищоправене.

2

Анонимен

преди 11 години

пари за лекарства няма а 800,000 лв за бонуси има

1

ВМ

преди 11 години

Мдаам, лични мотиви. Лично от ББ предложени :))))