72

Анонимен

преди 11 години

планът е да се превърне земята ни в бунище,без хора

71

Анонимен

преди 11 години

6, 12, 24 месеца, това няма значение. Ще отровят водата на децата ни и с получените пари ще отидат да живеят в екологична държава.

70

даааа

преди 11 години

до изборите ",еколозите" на Газпром ще реват по форумите ,иначе няма парички.А разните баби и дядовци от майката-ветеранка ще поемат ехото и ще драшят старателно по форумите,но ГЕР е без алтернатива.Каквото отмъкнете, все ще е кяр :))))))))))))))))

69

Българин

преди 11 години

Страшно компетентни представители на ГЕРБ в комисията за шистовия газ: Д Червенкондев и П. Петров. Единият работил като банкер ,другият хирург." Нерде Ямбол ,нерде Стамбул". Да ни са честити специалистите по " Фракинг"

68

Факти !

преди 11 години

При метода хидравлично разбиване се използва "сапунена вода", която е около 20 пъти по-малко отколкото изразходваната от едно средно статистическо село в България за 1 година ! Но нали все пак трябва да слушате псевдоеколозите на щат в Газпром ! А и как инъче червените човечета ще лапах руски хонорари ! От друга страна хирдоложките проучвания за Белене сочат, че при средностатистическо изпускане на радиоактивна вода от Белене, половин северна България ще бъде засегната ... !!!!!!!!!

67

БАН

преди 11 години

Аз предпочитам шистовия гас пред Белене , а ти ?

66

до- няма време

преди 11 години

Наложително е според мен още тази зима Герб да бъдат свалени от власт, защото в противен случай до следващите избори няма да има какво да се унищожава повече тук.Няма да остане нито земя, нито бизнес, нито народ.Каквото и да се направи след това ще е твърде късно, ако не са ни въвлекли и във война ***.

65

ВЪЗМУТЕН

преди 11 години

Е ДА ДЕ АМА ИДВАТ ИЗБОРИ И ТОГАВА ТЪПИТЕ И МАЗНИ ДЕПУТАТЧЕТА ОТНОВО ЩЕ СА В СТРЕС, ЗАЩОТО ИМА МАКАР И МАЛКА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗПАДНАТ ОТ КЬОРСОФРАТА И ТОГАВА... КУЧЕТА ГИ ЯЛИ. *** ПАРЛАМЕНТАРНА, *** ДОЛНА И ГАДНА. ВСИЧКИТЕ ВЕЛИЧИЯ ПРАТИХА ОТРОЧЕТАТА СИ НАВЪН ДА УЧАТ ТА ДА СПОЛУЧАТ, ДАЖЕ И ОНЗИ ГУРУ-ПОЖАРНИКАРЯ. АНИ ДЕТО ОСТАВАМЕ С НАС САМО ЕКСПЕРИМЕНТИ И ЯКО ДОЕНЕ. ДА СЕ ЗАДАВЯТ ДАНО С ПАРИЧКИТЕ И ДА СИ ГИ ЗАНЕСАТ ТАМ ОТ КЪДЕТО НИКОЙ НЕ СЕ ВЪРНАЛ. ГОТОВИ СА И МАЙКА СИ ДА ПРОДАДАТ ИЗГОДНО

64

Анонимен

преди 11 години

Аз предпочитам Белене пред шистовия газ, а ти?!

63

Анонимен

преди 11 години

До 71 - ако народът не е казал не на шистовия газ, защо тогава беше гласуван мораториум за добива му. Щеше ли това да стане ако не бяха протестите, или Вие сега се събуждате

62

kokи

преди 11 години

EEE След толкова притискане от американците , нашите най - накрая се предадоха . Отидоха на кьорсофрата ,и като се върнат ще величаят американският опит и ще проповядват ' добрия ' газ .Просто ме е срам от тях.

61

Go

преди 11 години

А кога ще пуснете новината за новия данък на финансовия груру Дянков?

60

Анонимен

преди 11 години

НЕ ЖЕЛАЯ ДА СИ СЪСИПВАМЕ ПРИРОДАТА ЗА ДА МОЖЕ ЕДНА ФИРМА ДА ПЕЧЕЛИ. ПЪК ДОРИ ФИРМАТА ДА Е АМЕРИКАНСКА. И В АМЕРИКА СЪЩО НЕ ЖЕЛАЯТ ТОВА И НЕ БИХА ГО НАПРАВИЛИ.

59

Анонимен

преди 11 години

До 78Да бе затова в щатите цената е 5-пъти по-ниска отколкото в България ;)))Нека направят референдум и да се преброиме, кои са за, кои са против, така и така ще правят за Белене включват втори въпрос и толкова.Откъде накъде някаква платена шайка от руската мафия, ще решава какво ще се проучва и какво не

58

до 75

преди 11 години

Стига глупости, не ви ли омръзна? Дойде новата губернаторка и се почна! Пак ли цялата плява ще преповтаряме? Никакъв шистов газ, да не ставаме на кълбета!

57

Анонимен

преди 11 години

Шистовият газ излиза по-евтин защото е субсидиран от държавата. Иначе цената му за добив е в пъти по- висока.

56

Анонимен

преди 11 години

То приема в посолството послучай 3 март беше организиран и платен от Шеврон, а пък една екскурзиика ли няма да платят.

55

Анонимен

преди 11 години

До бурканаА що не споменеш каква е цената на вътрешния пазар в Русия и за каква го изнасят ?Шистовия газ на този етап няма алтернатива, не случайно дори и Китай започна масова кампания по проучване и добив, като предвиждат до 2017г. да дбиват между 80-120 млрд. куб м. което е около 1/2 от годишното им потребление

54

до 71

преди 11 години

Винаги! Пак се пробваите с шистовия газ, та да видиш чудо. И да не осъмнем с ново правителство.

53

буркана

преди 11 години

Цялото годишно потребление на природен газ в България е горе-долу равно на потреблението в Русия за 1 денонощие, не, няма грешка - 1 денонощие. Говорим за това, че имат огромен вътрешен пазар от над 600 млрд. куб. м. Износът за Европа е около 155 млрд. куб. м. Кого ще изплашите с вашите бълнувания за шистов газ господа ? Сериозно ли някой си мисли, че Газпром ще си губи времето да плаща на някакви еколози, за да протестират ?