12

е как

преди 11 години

БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ-от изказванията на леля Килъри и цоко-жабоко-*** имат нужда от ЗДРАВЕ!

11

haho

преди 11 години

къде ги тези пари.От цяла година ги чакаме.Е писна ми да работя за 270-350лв.Къде е тая здравна министърка.Да дойде в дълбоката провинция и да види как работят рентг.лаб.На 2год. пари за изпит след това на 4г. по240лв е писна ми.Сития не вярва на гладния.

10

гаден

преди 11 години

здр каса съществува от 1999 г когато започнаха да ни прибират вноски за тоз дето духа.2000г официално заработи с джипита и специалисти в извънболнична помощ.След години и с болниците.След като седесари,*** жълти и пембени си напълнихха джобовете с нашите здр вноски,дойде време и на комунистите от втората редица-герберисти.възниква въпросът-Защо да се осигурява човек,когато не може да проследява къде отиват парите му-за плащания извън осигурените и тем подобни..

9

ЗАПОЗНАТ

преди 11 години

НА ПЛАМЕН ЦЕКОВ /НАРИЧАН ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ ПАЦО-ДЖОЙНТА/ , КАКТО И НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ ТОЗИ БЮДЖЕТ НЕ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 г. ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ КАСАТА ИМА ОЩЕ ДОСТА ВРЕМЕ ДО 20 ГОДИШНИЯТ СИ РОЖДЕН ДЕН! ТАКА, ЧЕ СТИГА ГЕЙберастка ПРОПАГАНДА!

8

Оп-са

преди 11 години

Вижте тая мазна, свинска, уродлива, нагла, крадлива и гадна мутра на снимката и помислете!!! Докога ще търпим такива *** и *** да се разпореждат? Кога ще имаме министри, управленци и хора на ръководни позиции, които са експерти, а не уродливи ***??? Експерти трябват, експерти, а не пожизнени лапачи!!!!

7

аватар

преди 11 години

Не желая повече това правителство,желая правителство от експерти !!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

анонимен

преди 11 години

голямо лапане ще падне пак за чиновници и лекари...ех "демокрация" хубаво нещо е цял народ да ти осигурява висок жизнен стандарт до 10 то коляно...една революция ви трябва на всички и ще се оправим от раз

5

Анонимен

преди 11 години

Само не могат да спрат докторите да ни рекетират.

4

Анонимен

преди 11 години

Kaто увеличават недоволни че еди какво си, като не го увеличават, не доволни че няма пари. Знаете ли какво искате вие бе?

3

snte_dog

преди 11 години

в на кой джоба ще ги разпределят?

2

и

преди 11 години

големата лапачка започва!!!!!!

1

NEDEMOKRATOS

преди 11 години

DOKTORITE SHTE GO IZPAPKAT