12

Анонимен

преди 11 години

"Американската армия тайно е изпратила група от над 150 плановици и други специалисти в Йордания, за да помогне на въоръжените сили там да се справят с потока от сирийски бежанци..." абе тези от снимката изглуждат доста странно за плановици, или вече така се извършва планирането не с химикалки и компютри, а със м-16 и танкове. *** СИ НАГЛИТЕ АМЕРИКАНЦИ И СПОРЕД ТЯХ ДАЛИ ВСИЧКИ СА ТОЛКОВА *** КАТО ТЯХ ТА ДА ПОВЯРВАТ НА ТОЗИ ЦИРК?

11

ттт

преди 11 години

Всички американски войничета изпратени на майната си поздравявам с една от най-хубавите американски песни: youtube/watch?v=fhNrqc6yvTU

10

Анонимен

преди 11 години

Навик им стана на американците да плашат хората с химическите оръжия и да си разиграват коня както искат. Сценария с Ирак се повтаря и със Сирия, но този път Китай и Русия ще им разкажат играта. САЩ правят такава голяма грешка като се слагат на всяка манджа мурудия, че сами не осъзнават в каква ситуация са се захванали. Светът отдавна не е този след Втората световна война. Колелото на историята за САЩ се върти стремглаво надолу.

9

42

преди 11 години

Драмата на американците и долните евреи е да падне Сирия,за да могат безпроблемно да атакуват Иран,там нещата не са толкова за ресурсите,колкото до офанзива среще Персия !!!Долни ционисти !

8

Анонимен

преди 11 години

Американските миротворци се готвят за нов фронт.Нищо ново, нали!

7

Башар

преди 11 години

Все пак война на 3 фронта , от север , от юг и от изток.

6

Анонимен

преди 11 години

баба Ванга предупреди ,че световната война ще почне когато падне Сирия и тя ще обезлюди Европа ,защото ще е най смъртоносната

5

САМИ СА СИ ВИНОВНИ

преди 11 години

180 000 БЕЖАНЦИ !!! Абе какви са тези работи бе ?! Аз ако съм на мястото на съседите на Сирия ,бих казал на бежанците : даваме ви 2 възможности ,или ви връщаме невъоръжни в Сирия да ви избият или да умрете от глад , или ви връщаме въоръжени в Сирия за да се борите за свободата си !!! Какви са тези тъпотии ,имало гражданска война ,дай сега съседните държави да им хранят бежанците! Няма такова кино , да ги връщат въоръжени или невъоръжени ,според желанието им ! Но задължително да ги връщат !

4

Мъро

преди 11 години

Мда... лешоядите се събират! Чака се само Ромни да гътне кенийчето и почват! Турците се трупат на границата, американците се примъкнаха, евреите са готови отдавна... Яжте, пийте и си носете новите дрехи, докато "...Сирия още не е паднала..." После ще е късно... хаха!21.12. наближава... !

3

Анонимен

преди 11 години

Сега кого ще освобождаваме? Чии човешки права са нарушени /къде е петрола?/

2

Анонимен

преди 11 години

Не вярвам! САЩ не водят войни! Дори до колкото знам никой американски военен не е стъпвал на петролна земя!

1

NEDEMOKRATOS

преди 11 години

E, KAK ? ZAPO4VA SE....