133

Анонимен

преди 11 години

Владо Данаилов е едно много симпатично и видимо по приказките му съвсем не глупаво момче. Баща му Стефан Данаилов е един голям артист, но много лош баща. Човек, който 26 години не е поканил собствения си син у дома и никъде не е отишъл рамо до рамо с него да го покаже пред света - за какво да говорим. А пък жена му Мара - от всичко излиза, че е направо ужасна, като от приказките на Братя Грим,

132

Ирина

преди 11 години

Влади е най -доброто нещо,което сме имали до сега!Красив умен,дошъл от бъдещето и само лоясали еснафи,ще го осъждат.Завист малодушие,и ниска класа от дебели торби с газове по отношение на едно красиво и умно момче!!!!!

131

catenaccio

преди 11 години

зБОГОМ!

130

Страх ме е

преди 11 години

Че тези двамата луди майка и син,без време ще вкарат в гроба С.Данайлов.Иренката е гладна жена и търси лесния начин да се докопа до нещо материално,типично за една стара и изпечена играджиика .Прилича ми на стара мадам която си търси нещо ново и свежо но не става.

129

1

преди 11 години

До 150Абсолютно си прав, мисля, че Влади беше себе си с децата от дома. Много ме трогна този момент, хлапетата го харесаха. Ако беше лош и се преструваше, те щяха да го усетят, обаче в къщата, за съжаление, не блесна с най-добрата си страна, скандали, провокации и псувни на ще ти е.а майка п.дераст.

128

Анонимен

преди 11 години

vbox7/play:m174f2cb3f

127

Анонимен

преди 11 години

ГЛУПАЦИИИ, гледайте още фък брадър и протестирайте срещу забраната за пушене! А докато го правите *** завладяват родината ни! Някоя нощ ще се събудите от крясъците на децата ви, които биват изнaсилвaни и клaни от тях, ама ще е къснооооо, глупациии! Гледайте ! youtube/watch?v=25EJIu_Rjdw

126

Боклуци

преди 11 години

Владо е типичен наркоман. Лошото обаче е, че това момче, зависимо от LSD, не е в клиника, та дори си има и последователи...А за майка му мога да кажа само, че се опитва да се изкара жертва, а всъщност какво- Данаилов е гледал детето, никога нищо не му е липсвало...За мен Ирен е лека жена, много по-голяма златотърсачка от Златки и т.н..и дори уважителната й възраст не може да я защити, злобата и гадната душица си личат отдалеч.

125

до 148

преди 11 години

да, Влади е една чиста душа. Запазил е добрината си и лъчезарността си, въпреки всичко. Пожелавам му успех и да се измъкне от пагубното влияние на майка си! Да си я обича и уважава, но нека тя сама се справя с вътрешните си проблеми и да не го използва за тази цел.

124

до 135

преди 11 години

"...човеченца, които не се спират да надничат в чуждате панички" - неее, псевдо-випове, без елеметарна култура и възпитание си плащат за да ни навират креватните си драми и непрани *** от медиите и вече и от национален ефир, това е печалното! а отвращението на хората към това си е напълно етествено. осакатени са твоите представи, освен болното ти его и злоба

123

Анонимен

преди 11 години

Влади е много добро и красиво момче, има още да расте.Желая му успех.

122

1

преди 11 години

Грешката на Ирен, че не е намерила стабилен мъж ако беше открила такъв Владо нямаше да се тръшка за Ст. Данаилов нито щеше да търси посредници тип жълти предавания, които го направиха за смях и не му помогнаха в никакъв случай.

121

1

преди 11 години

Много красив мъж даже е по-красив от баща си обаче струва ми се, че трябва да си намери други цели, нека вярва Бог но да не бъде толкова краен, трябва да намери златната среда.За навиците му и обърканите отношения с биологичния му баща е виновна само Ирен, не може да си сменила 5 татковци за сина ти и ти да излезеш жертва в цялата ситуация. И аз съм израснала без биологичния ми баща, но майка ми няма 5 брака.

120

Аз-а

преди 11 години

Събрахме се! :)

119

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 104Гоше, тук ли си провокаторче, анти-дасче, ненагледно?!

118

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 141Владе, ти ли си, баби?

117

Мислещ

преди 11 години

Какво значи да си успял, някаква Патрашкова, която не гледа хората в очите и явно си личи как шикалкави и колко е лицемерна да ги възхвали?Владо и майка му бяха единствените истински герои в историята, останалите са измислени от *** като Петерашкова....Успели са да си съсипят душите... НООО, просто колко заслужавате политиците си, заслужавате да ви лъжат, понеже обичате лъжата...

116

гост

преди 11 години

Не мога да разбера, в какво упрекваме Стефан Данаилов? Това, че всеки българин не е разбрал, че има син ли? Че просто сме изтървали да разнищим някого /да го очерним/ и да забравим всички добри неща, които е правил. Показаха снимки от детството на Влади заедно тримата, бабата каза, че ги е посещавал, носи неговото име, какво искаме още? Може би да го вземе да живее при него на 26 год., както правят повечето български деца? Какво иска Ирен?Тя не е добре, но обърква и момчето. Но всичко е "бизнес"

115

Мислещ към ЛИЦЕМЕРИТ

преди 11 години

Важното е, че е ясно какви са коментиращите тук, те са свикнали като нещо нормално лъжите, пиянството, интриганството, плеймейтките и низкото, а после се сърдят, че политиците ги лъжат,..ей чеда змийски, та ВИЕ ОБИЧАТЕ лъжите, те са вашия избор, вие ги заслужавате!Само като си отворите сърцата и умовете от ограниченото си и програмирано мислене на системата ще може да разберете хора на МНОГО по-висше ниво от вашето като Владо и много други, които вие не виждате понеже гледате и обичате злото.

114

Мислещ

преди 11 години

Какво значи да се възпита?!?!? Да стане послушко на системата и на слушка разни бивши партийни любимци?Влади има мисия, има Бог, разчупен е, извън матрицата е. Това е достатъчно.Ако беше пиянде като Ласкин или фънки или интригант като Патрашкова- щяхте да го боготворите, или ако е *** като другите.Добре че беше той, винаги съм искал да им се изпърдя на тия лицемерци от телевизията!