11

Скиор

преди 11 години

Ха така, Цеко! Разширявай ски-зоната!И сняг да падне- пак сама ще се запали...

10

Анонимен

преди 11 години

коментар 12 е до 6, забравих :)

9

Анонимен

преди 11 години

Какво точно секат в храстите между каменните реки, че не разбрах...и как са се качили с конете и каруците там...твърдението ти е почти толкова достоверно, колкото на оня с вулкана!

8

Снежинка

преди 11 години

Пожарът е резултат от една добре водена политика на Тома Белев и приятели - първо да използват масата на Орлов мост, после да прикрият следите си след като короядът унищожи Витоша. Ето това е резултатът............. Време е някой да вкара този човек в затвора

7

ДЕДО ЙУХ

преди 11 години

Давайте герберасти!Заплете я да изгори тая *** наречена България. Ама дано и вие да изгорите с нея та после да си я построим наново без вас като нормална държава.Не се наядохте бе!!!

6

ЦРУ

преди 11 години

Ей 3-ти!!!! Не мислиш ли, че Тома Белев е изглежда като Бин Ладен????

5

Анонимен

преди 11 години

До: sinod***abv.bg, bartholomaios***superonline, lev***lev.va, patriarchate***ec-patr.org, contact***eccelsia.gr, ics***mospatr.ruОтносно: до сатанинските сърталища на "Звяра"Дата: Вторник, 2012, Октомври 9 16:47:58 ЕЕЩУчредяване-Пилат Понтийски/грък/. Канонизиране-Константин/византиец/. Така бе въведен "Гръцкия Козел" описан в стария завет.Новия е описал "Гръцкия козел"като "Звяра с двата агнешки рога" и дистрибутор-разпространители в днешно време са Въртоломей,Бенедикт и безбройните земни "отци"

4

до 4

преди 11 години

В грешка си.На това място ,хората са видели *** с коне да секат.Така е в цялата страна,наемат се *** за извършване на сеч.Отговорен е този,който ги наема.Един нормален човек няма да извършва палежи.

3

Анонимен

преди 11 години

Пак някой пушачи миризливи са хвърляли неугасени фасове на поразия. Аман вече!

2

Анонимен

преди 11 години

Това е на Цеко Минев, премиерският приятел, джихада.

1

да-да,ама не

преди 11 години

След безумният закон на ГЕРБ за горите може да очакваме цяла България да пламне...нали трябва да има терени за строежи на олигарсите.Гарантирано от ГЕРБ,а ?