890

Анонимен

преди 11 години

18% е силно завишен.Вече само най-приближените и облажили се от властта подкрепят правителството.А последната простотия с облагането на лихвите съвсем ще ги довърши.Явно много са го закъсали за да посегнат преди изборите и на лихвичките ни.

889

Digits

преди 11 години

След дъжд качулка.

888

какво стана Тикво

преди 11 години

Най после Герб умря Амин.Спете спокойно българи.

887

до 1041

преди 11 години

Народа мизерства, а ти хвалиш ББ? Неуравновесен мазохист!

886

георги антонов

преди 11 години

Тия лъжи да ги разправят на зомбираните костовисти. Бойко, не се поддавай на костовите и комунистически лъжи. Работи за народа и догодина ще спечелиш изборите с 45%. Бойко натисни монополите и хората на Костов и се пази от новия посланик на САЩ, който идва по поръчка на мавъра за да ти попречат да спечелиш втори мандат. Костов крадеца взима всички мерки за да може пак да излъже тъпите си сини бабички и да влезе в Парламента.Бойко с теб сме.

885

Анти Герб

преди 11 години

Сбогом Герб отиваш си завинаги и няма да ни липсваш.

884

пешо

преди 11 години

независимо за кой гласуваме важно е мутро-милиционерската партиика да не влезе в парламента че там ли е още 4 години ще слушаме глупости и празни лакърдии.Ако се докажат кражби и престъпления срещу държавата и народа съд за гърбавите ***.Трябва следващото управление да е безкомпромисно за да се даде пример как не може случаиници да управляват.Мяма по лошо,некомпетентно,некадърно и бездарно управление от сегашното.

883

Тържествено Известие

преди 11 години

Тържествено Известие почина партия Герб.Безкрайно щастлив е българския народ че се спомина това мракобесно управление.Всички българи сме щастливи от смърта на тази мутренска партия.Дано никога повече да не видим такова некадърно управление Амин.

882

Анонимен

преди 11 години

Али Баба и четиридесетте разбойника = Бойко Борисов и министрите му.

881

Анонимен

преди 11 години

Извънредни парламентарни избори са НАЛОЖИТЕЛНИ още тази зима ! В противен случай до следващите такива няма да е останало нищо за унищожаване вече в България.Герб всичко ще са унищожили по нареждане на САЩ- земя, бизнес, ток, газ, народ, та дори може и във война да ни въвлекат. ИЗБОРИ!!!

880

Анонимен

преди 11 години

До :)))Просто селянче сте независимо къде родено.Слянин по дух и разбиране.

879

петко

преди 11 години

До Анонимен какви кражби за 3 години да не би да има доказани такива май само герберските ви глави ги видяха и само си дрънкате на акерне.България е правова държава ако знаеш нещо сигнализирай прокуратурата.Затаяването на информация също е престъпление по НК.

878

Анонимен

преди 11 години

Те да се чудят как да грабят бедния гражданин пък съвсем ще им падне рейтинга. Какво искат хората да си изтеглят спестяванията, да ги държат под дюшеците и да зачестят кражбите, убийствата и т.н. Просто правителство. Сега вече наистина сте изгубили изборите.

877

:)))

преди 11 години

Статистическите данни нямат значение, най-много ще се облажи ПРЪМОВА от цялата работа. Замислете се, след като Бойко е такъв ***, каква е опозицията му... И него да махнем няма кой да дойде. Този народ, пак ще избере да е управляван от крадци. Този народ дори не трябва да ходи до урните, тези 240 *** , не заслужават да си дадем гласът за тях.Българина избира медийните партии, не избира тези в които наистина членуват умни хора от народа.

876

Анонимен

преди 11 години

Моля платените гербави коментатори да не се напъват - ББ и, Цветанов и Дянков НЕ ИСКАТ да спечелят следващите избори, за това и все по-безумно и нагло се държат.Те просто са си взели достатъчно / ББ напр. вече бил милиардер в евро/ и искат да се оттеглят да си харчат паричките на спокойствие...

875

Анонимен

преди 11 години

Е, ако наистина до вчера процентът одобрение е бил 18%, днес следобед е вече 10%.Дянков отново е заприказвал за данък върху лихвите по спестяванията. Честито!До изборите ГЕРБ ще имат 3,8% одобрение, без Станишев да си е мръднал пръста!

874

:)))

преди 11 години

В селските райони управляващите отстъпват позиции на БСП и ДПС. Ей този ред казва всичко, ясно е кои гласуват за тия партии. Най-големите ***... Овцедушните гласуват за ГЕРБ, а останалите, които се смятат за умни, не гласуват и оставят *** и овце да им решат бъдещето. Това е България.... А има какви по-добри алтернативи, а съществува и шанса да не си продадеш гласа за 20 лева или за болни амбиции, защото членуваш в някоя младежка асоциация... Пази Боже, всяка една държава от такъв народ

873

ДО 1049

преди 11 години

Лелеее а виждаш ли ти,как и ти ще стойш с мен до тях?С тази разлика,че аз забогатях,а не като ВАС и теб да обеднях,докато мълчахте аз лекичко ВИ го наврях,ХАХАХАХ

872

Анонимен

преди 11 години

Лелеее видя ли сега , Бойко ? Ето ти сега независимост от Газпром, няма газ, няма ток, цените се влияят от тези неща, народа обеднява, а трябва и да плащаме с години неустойките заради отказа ти от Белене...Аз ти казвах - Не слушай американците, те са измамници , ама ти - не, с тях сме! Еееми стои си с тях тогава...

871

Напуснал България

преди 11 години

ГЕРБ си отива завинаги, спете спокойно деца.