37

цветанка

преди 11 години

този цветанов сам го мислела за поздраво мислещ, ама то рано или касно Бог връща, ако така убият негово дете тогава ще го видим, дали само мъмрене ще мине. Този полицай че е психар по всичко личи защо са му тестове, достарачно ясно е. Мисля че доживотен затвор или смъртна присъда на такъв *** е заслужено , защо трябва родителите да претендират , той просто си я заслужил. срам и позор. Хаиде смамрете го , целунете го за добрата работа пак да се варне пак на пост да убива други . Успех .

36

1987

преди 11 години

Pone 25 godini zatvor za toq debilen ***. Tam shte go opravqt.

35

Гого

преди 11 години

За убиеца-смърт!Той не заслужава да вижда слънцето,след като е отнел това право на младото момиче!Никакви доживотни,защото в Бг няма доживотни!Има само корумпирани съдии!!!Съдия,полицай,политик това са мръсни думи,защото ги носят хора,без морал,без срам,без отговорност- интересуващи се само от подкупи!!!Тежко на хората в държавата!

34

Мамантос

преди 11 години

Заптиейета -- кръвопийци!

33

Анонимен

преди 11 години

Във всяка така наречена ДЕМО-кратична държава има така наречена "Служба (отдел) за вътрешни разледвания" в полицията!- Ако властимащите не могат да се справят с престъпността в БГ то скоро търпението на избирателите им може да се свърши и тогава идва редът на саморазправата - А това е много страшно!- Ако съдебната ни система работи на принципа "Това, което не може да се купи с пари, се купува с много пари!" - Също може да е страшно!- СТРАШНО, НО НЕ ЗА НАС, А ЗА "ТЯХ"! - Изборите са скоро!!!

32

гост

преди 11 години

Пак говорим, колкото да не мълчим! И като си подаде Цветанов оставката, ще се подобри ли работата на полицията? Колко от тези полицаи по места е назначил лично той? Да не забравяме, че тези полицаи са наши близки, деца, братя, сестри и приятели. /аз лично нямам близки, работещи, като полицаи/ Всички знаем, колко са безправни българските граждани пред законите, монополистите, бюрокрацията и въобще. След сигналите, като не са го намерили на мястото на сигнала, какво да направят? Жалко за момичето.

31

77777

преди 11 години

Този полицай ще мине между капкитечовешкия живот у нас струва малко пари!

30

Анонимен

преди 11 години

Само смъртна присъда би имала смисъл в случаи като този.Това е обмислено престъпление, доживотния затвор е направо милост за такива ***. Същото важи и за убиеца на Женя от Варна.

29

Анонимен

преди 11 години

Цвъки от кога раздава присъди, това не е ли в правомощията на съдебната власт? Защо близките ще искат от него съдействие за доживотна присъда, и срещу какво? Срещу "близките не обвиняват за случилото се ръководството на областната дирекция, посочват от пресцентъра на МВР" .А кого обвиняват? Съдиите от Районен съд Ловеч? Лекарите ? Тройната коалиция?

28

Анонимен

преди 11 години

Направи ми впечатление, че след среща с министър Цветанов близките вече нямат НИКАКВИ претенции към полицията за това, че е допуснала човек с психически отклонения да е действащ полицай и не е обърнато внимание на сигналите на момичето, но пък Цветанов от тяхно име вече издаде пирсъда - доживотен затвор без право на помилване.Горките хора, малколи им беше нещастието, че сега и тоя мутро милиционер да ги пресира...

27

онбашията

преди 11 години

като им го на***ат всички искат тежки наказания, ама като ги хванат тях в издънка *** жално.

26

Анонимен

преди 11 години

Нали знаете приказката,че каквото евало,такова изляло? Вижте,какви хора ни управляват,какви сме самите ние и не очаквате,полицаи,съдии,прокурори,адвокати,бизнесмени,работници,лекари,учители и вс.други,да са по-различни!

25

селянин

преди 11 години

В България най важното е да се знае ,че ръководството е чиста вода ненапита.Това е важното , а че това ръководство са пълни *** и за никакъв *** не стават ,няма значение.Важното е никой да не ги обвинява.За тях това е важно.*** комунистическа.Ръководство.

24

вината

преди 11 години

вината е в началника на конкретното РПУ, нали са го видяли,че е ***, нали минаа психотестове.българските полицаи се опияняват само от това че са полицаи и че могат дагосподстват над хората.Българската полиция е некачествена, барабар с оня кандидатствалза физкултурник от името на оновя градче в Кърджали, кодето е трябвало после да работи.Липсва човечност в българският полицай, търси само облаги от работата си.

23

Анонимен

преди 11 години

Оставка Цветанов!Оставка ГЕРБ!Това е недопустимо да се случи!Жалко за момичето лека му пръст.

22

Анонимен

преди 11 години

Трябва да ги намалят на половина.Хората се страхуват от полицията,а трябва само престъпниците да ги е страх.В другите държави полицията пази хората,а у нас ги убива.

21

Анонимен

преди 11 години

Всички куки са куку! Не знам какви психо-тестове уж минават, но са опасно луди и се вземат на сериозно. Много филми гледат тия *** и се мислят за рамбовци шкембетата продажни, а за работа иначе никакви ги няма!

20

Анонимен

преди 11 години

АЗ пък искам до живот затвор за всички от БСП, защото управляват предприятията на дядо ми, а аз нямам какво да ям!!!!!!

19

КРИМИНАЛНО НЕПРОЯВЕН

преди 11 години

НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ ДОКАТО ИМА РАЗЛИКА В МОТОТО НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИЦАЙ КОЕТО Е To serve and protect - ДА СЛУЖИШ И ДА ЗАЩИТАВАШ, ДОКАТО НА НАШИТЕ УШКОВЦИ Е to steal and to kill - ДА КРАДЕШ И ДА УБИВАШ !!!БОЖЕ ПАЗИ НАС И БЪЛГАРИЯ ОТ ТАЗИ ГНЕЖ !!!

18

Анонимен

преди 11 години

e toq naistina e ot VELIKITE BALGARI policai i ubiec 2vav1 maliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.ISKRENNI SABOLEZNOVANIQ NA RODNINITE