64

Плешивия ака Вожда

преди 1 година

Става да го цунка сабахлем немиен Галето

63

Петя

преди 11 години

Добре,че е Маги Халваджиян, че да има претенциите ,че се издържа сама.Но някак си не и отива да води тъжни рубрики,защото тя е злобничка.Не ми харесва дори отношението й към останалите от екипа-Елица, Джуджи

62

Анонимен

преди 11 години

Лелиии, представяте ли си ако Гала вземе да прочете коментарите?...

61

Анонимен

преди 11 години

Ужас !!!!!!!!

60

хехехе

преди 11 години

лельоооооо,то има ли кой да те заплоди ***

59

jan

преди 11 години

като я знам каква дропла е на живо.....

58

Анонимен

преди 11 години

Не може да бъде!!! С тази мизерна заплата в НТВ!!!

57

Зрител

преди 11 години

Гала: Издържам се сама!Зрителите: Да,ама ние не те издържаме вече...

56

естет

преди 11 години

много е работил фотошопа за снимката на Гала то бива нещо да окрасиш подправиш но тия направо се оляха ако не беше написано за кой е статията нямаше да я позная тя на младини не е била толкова красива както са издокарали на тази снимка.

55

свалете я от ефир !

преди 11 години

Да водиш инфантилно предаване и да имаш инфантилни ко-водещи и в карайна сметка да си вярваш, че си велик...е,това не го разбирам.Кой го гледа това снобарско предаване?!Та то е съставено само от глупости и нищо смислено и полезно! Какъв изобщо рейтинг прави?!Добре,че е Креми Халваджиян иначе до сега да сме забравили за Гала...и тогава не по цици да позира за списание ами ако ще и еротичен филм да снима пак ще е в забрава.Предаването й не струва,ко-водещите й не струват--абе свалете го от ефир!

54

Гала

преди 11 години

Гала, щом сама се издържаш- никакъв мъж не ти трябва!Спокойствието е по-важно от всичко!дано да не ходиш с някого САМО, за да има "материал" за теб или пък заради хората, да не кажат" ама те НЕ ходи с никого- не я харесват!"Глей си спокойствието!

53

Анонимен

преди 11 години

Галке,Галке,краката да целуваш на Къци Вапцаров!Иначе не те зная на коя гара щеше да вдигаш бариерите!

52

До Жори

преди 11 години

хахахахахаха Жори,за къде си се разбързал,че не четеш бавно?

51

до 65

преди 11 години

Намерила си е идеалната работа тогава! :)

50

Къци късия виц

преди 11 години

Нееееееееееееееее го вадааааааааа ,да ве който иска става тв водещ за кого ли ги ръси тези глупости , вероятно за венета райкова , перхидролени кифли .

49

Malakova

преди 11 години

hm, sami se izdarjat vsichki balgarki - daje detzata i majete si izdarjat. az ne poznavam balgarin da izdarja jena si i pette /chisloto moje i drugo da e/ si detza sam naprimer.

48

888

преди 11 години

Може да е *** и офца, ама още лови окото, ако ми падне ще и вирна краката като на гайдар мустаците!

47

Анонимен

преди 11 години

*** овца. Българската Опра Уинфри, само че не толкова грозна, гледат я само некви *** лелки безработни дето се правят на много отворени и викат към екрана, ама като се върне мъжът им вечер, кротко-кротко подвиват опашки

46

ами права си е

преди 11 години

Ами тя е права за това което казва - в БГ ти плащат да си ***, посредствен и да баламосваш хората. Ако можеше да се "издържа сама" с ум и познания съм сигурен, че щеше да е умна и талантлива. Много журналисти дето не правеха като нея излетяха от ефир, за жалост разбира се.

45

Жори Тъпото

преди 11 години

Уфффф, в бързината първо прочетох по невнимание "Гола : издържам се сама", всъщност като се позамисля, то май в тоя вариант и заглавието си е и по правилно ....