67

Люба

преди 11 години

Пожарът е огромен, от Студентски Град се вижда много добре. Особено сега в тъмного е ужасяващ. Изглежда два пъти по-голям от пистата Витошко лале, а който е виждал пистата знае колко е голяма и че говорим за един ужасно голям фронт.

66

Анонимен

преди 11 години

Според сайта на БАН земетресение е имало, но между Якоруда и Велинград:2012-10-09 в 12:51:24 часа!Lat: 41.99N; Lon: 23.79E; Дълбочина: 96.2 кмMag: 2.8Димът над Витоша се виждаше преди това, към 11 го видях. Не мисля, че пожарът е свързан с природно явление.

65

люси

преди 11 години

дано го овладеят бързо!

64

КГБ

преди 11 години

Хора, пратeте екип през уикенда горе на Витоша да видите за какви зелени *** става дума! Или по-точно където се разделя пътя за Бистрица и Железница!!! Отидете и вижте за какво става дума! Тъпанарски и *** Белевски номера!!! Следващия път и снимки ще ви кача!!!

63

Много анонимен

преди 11 години

Пак Тома Белев си прикрива поразиите... зелени терористи начело с този кандидат затворник

62

Нож

преди 11 години

Ей Тома, ако ти хвана бандата горе, лично ще разбереш, че са горе!

61

123

преди 11 години

Търсят се причини да няма ски сезон на Витоша !! Софиянци да хващат пътя за Банско

60

Екстремист

преди 11 години

Тома, престани бе! Запри си малко хората горе бе!!!

59

az

преди 11 години

Цеко, спри се бе!

58

Болкан

преди 11 години

Витоша НЕ Е вулкан. Никога не е изригвала и няма и да и изригне. Единствения вулкан на територията на днешна България е Кожух.

57

Земята си

преди 11 години

има цикъл и тя! Земята е женска планета, ако скоро не изригне супер вулкана, то ще се роди планетата Нибуро за която говорят майте... Тогава ще се затвори родилния цикъл на планети в Слънчевата система, кудето слънцето играе ролята на петел в кокошкарник, а сега сме в епохата на третата планета и нейнето яйце!

56

...

преди 11 години

Лава бълвало а :) Ей цеко стига си палил и спри да пишеш глупости! Витоша нема да ти я дадат поне не още де!

55

Не прощавай!

преди 11 години

57, хората не свиват рамене, а знаят, че някой наистина нарочно го прави!!! А защо не се замислиш дали хората на Тома Белев не го правят нарочно, защото не са доволни със закона? А?

54

дори

преди 11 години

във филма 2012, на едно място има кадър на който се вижда снимка на Витоша и отдоле пише 10.2012ming soon! Дано не е знам на Илюминатите!!!

53

Дими

преди 11 години

Машините за сняг са най-доброто решение срещу огъня, особено когато гори само трева.

52

до 58

преди 11 години

кой го е зимерил този цикъл, и с колко малко закъснява?господи, събери си вересиите ...

51

Краят идва

преди 11 години

дано да изригне и да погуби цялата тая ***..

50

Ванга

преди 11 години

е казала, че Витоша ще изригне, което съвпада с края на календара на майте. Още по-лошо е че в период от 600 000 години на земята изригва супер вулкан, а последния цикъл леко закъснява, и недай си боже да се окаже Витоша този вулкан!!!

49

Анонимен

преди 11 години

Не знам защо на някои му е хрумнала вобще идеята че това може да е от вулкана Витоша. Това е все едно да кажете че света свършва на 21.12.2012г.Витоша няма да изригне, а ако случайно има някаква минимална вероятност да изригва ще има земетресение коет ще се усеща даже и във Варна , а не нещ което не се е усетило даже и в така наречените новобогаташки квартали построени по билото на Витоша (а всъщност си е имало села и преди ,но прсто не сте знаели за тях,защото са били малко по-малки)

48

до 52

преди 11 години

колкото пъти спомена за изригнал вулкан, толкова пъти да ти изргне тоалетната у вас.