8

Ковачев

преди 11 години

Пълни глупости. Почти никога не закусвам. Пресни плодове и билков чай/вода до обяд, предимно зеленчукова салата за обяд, основно хранене в 17 часа. Само пълнозърнест хляб.Това е истината в общи линии.

7

Даола

преди 11 години

Едно варено яйце, препечена филийка с масло Мегле и чубрица и малко сирене Роса или Сердика от мандра Рилци- Добрич, задължително едно рядко нескафе с много малко захар и една сметанка. Това ям може би от три години - вкусно и мисля здравословно.Може една ябълка накрая или друг плод през лятото: вишни, ягоди, малини, пъпеш, кайсии, праскови.Следващо ядене 17- 18 часа - нещо като ранна вечеря.Непременно киселно мляко Елена 2 %.Не е подфодящо за млади хора, те трябва да се хранят 3 пъти на ден

6

Анонимен

преди 11 години

Хора, отдавна се отказах от всякакви к**ешки за закъска. Корнфлейкс, всякакви рапонджита...Това можете да го разкажете на блондинки (ама истински, не менте), та да се вържете някъде.Нали се сещате, че истината не е там? Ще се радвам на ВСЯКАКВИ мнения. В момента се забавлявам ТУК!

5

Анонимен

преди 11 години

Абе филията с мас му е майката. Не Ви ли са учили. После за обед картофи. Може без вечеря за да е още по здравословно.

4

лайди гаргара

преди 11 години

До Анонимен всичко зависи от това кога с ставаш и закусваш

3

д-р емилов

преди 11 години

закусвам "храна за кокошки" или казано нa булгарски -корнфлейкс или заместен с oatmeal заедно с другите екстри сокчета морковчета.това е основата за сутрешен нутришън

2

Анонимен

преди 11 години

стига сте лъгали, хората за да ядат сутрин, трябва да има храна, тоест да се набавя през нощта, е няма такъв филм, вижте как живеят племената в екваториална африка, и ще видите как са живяли стотици хиляди години хората, ниокй нормален не яде сутрин и после да спи цял ден, защото кръвта се концентрира в стомашно-чревния тракт, къде ги измислихте това 5 пъти ядене, ние да не сме преживни животни с 4 търбуха, че да ядем цял ден, и още 100 неща могат да се напишат, хел пък зърнени храни - пилешка х

1

Човекът Долар

преди 11 години

Аз работя на Wall Street и често закусвам в градината на Four Seasons където шефът ми е личен приятел.Sent from my iTable