8

Coldplay <3

преди 11 години

Наистина има огромна разлика между предишните им албуми и този, но аз не намирам нищо лошо в това, дори напротив- смятам, че е градивно. Ако първите бяха по-скоро каращи ни да се замислим,донякъде натъжаващи, то този е супер позитивен и ни насочва към красотата на малките неща. Иначе и аз много се надявам да ги видим в България, но не честно казано-не вярвам, тук всичко е чалга...надали изобщо знаят за тази пропаднала страна...

7

лютеничка

преди 11 години

Обожавам гии!!! Мечтата ми е да ги слушам някой ден на живо! Последният им албум е прекрасен, винаги оправя настроението ми, когато си го пускам.

6

Анонимен

преди 11 години

разноцвените???

5

от 4

преди 11 години

Връщам си думите назад,колкото повече я слушам започва да ми харесва,нищо че в началото не ме кефеше.

4

Анонимен

преди 11 години

Не ме кефи като другите им песни...За мен любима ми е Lost , много ми въздейства.

3

Анонимен

преди 11 години

След - A Rush of Blood to the Head - всичко е една голяма музикална боза. Уникалният глас на Мартин е използван по един изключително инфантилен начин. Музиката е тотален хармоничен срив, който може да се хареса само на инфантилни тинейджъри или интелектуални гейове. Добре че са първите два албума, за да може да се наслаждаваме на големият потенциал на тези музиканти. Много жалко!!!!

2

Анонимен

преди 11 години

Крис Мартин има прекрасен глас. Дано да ги видим на живо в България!

1

Coldplay <3

преди 11 години

Coldplay- най-добрата съвременна, а може би и изобщо, банда; обединение на супер талантливи, и в същото време опитващи се да направят живота по-красив и цветен, музиканти. Те са единствените, чиито песни всеки път ме карат да се замисля за истинския смисъл на цялото си съществуване, а пък Mylo Xyloto е един позитивен албум, показващ ни красотата на живота така, както всеки един от нас може да я усети. Обожавам тази група, добре е, че от време на време се пише за тях, не само за чалга и силикон!