75

Анонимен

преди 11 години

Алоуууууууууууу,Болните от БеКаПи-зъм, и дуг Партизъм - айде пийте си лекарствата и не се шматкайте из форумите, по теми, дето не са ви по акълчетата де... Тъпо е. А и зависите после от тия, дето плюете... И не само за Вас се отнася това....

74

Анонимен

преди 11 години

Поста 99 към болните ли е?Май да. Тук са няколко, дето се представят под различни имена. До обяд са Наполеон, следобяд - Бонапарт.Знаят какво са им казали и за какво им плащат. И плещят глупости, та дано не четем коментарите..Но - ние четем и между редовете. Мутро-дивокрацията май няма сили да се справи с това, което не й е по акъла.

73

Sevov

преди 11 години

***, na snimkata ja poznah - tova e psycholojkata ot kvartal "Balgarka" - Sliven !

72

Анонимен

преди 11 години

Пийте си халоперидола и продължавайте да поствате.

71

Анонимен

преди 11 години

това за Дянкоффф и Пожарникаряяяяяя отнасяли се

70

Анонимен

преди 11 години

не бойте се бат Бойкьоооооо пуска шланга и ще ви отрезви всичките за изборите

69

Анонимен

преди 11 години

каквито управляващите такива и хората побъркаха народа нещастници

68

х

преди 11 години

До Анонимен-казвате че това са комунисти като пребавим още атакисти,гербери и яне янеци ,остават ли нормални или колко са те.

67

Анонимен

преди 11 години

То това да си комунист или бесепар си е чиста диагноза. Заболяването е психично и е открито преди повече от 100 години. Много смъртоносно, отнело е живота на милиони хора. По смъртоносно от испанския грип. Напоследък в България се разпространявало заедно със СПИН, СПУН и други некласифицирани синдроми съобщено на всеослушание от д-р Кутев. Няма лечение. Ограничава се с изолация!

66

ЗДРАВИ БИЛИ,

преди 11 години

ЧЕРВЕНИТЕ КАРТУНИ, А ИМ СЕ ЩЕ ДА КОМАНДОРЯТ, ЧЕ ТОВА СИ Е ПЪЛНА ОТКАЧЕНОСТ! Я ВСИЧКИ ЧБГ НА ПСИХО-ПРЕГЛЕД, НЯКОИ МОЖЕ И ДА СА ЗДРАВИ!

65

психиатър

преди 11 години

до 77. Не го познавам, а го наблюдавам вече 10-на години в различните обществени МУ роли, следя словата му, които неизменно започват с "Аз" и завършват с "те са виновни", но никога той не прави грешки, дори когато си противоречи.А това е част от неговата същност.Симптомите са очевидни за цяла България и не е необходимо чак толкова специализирано познание.И като цяло: политиците ни трябва да минават психотест, защото ни правят на луди!

64

Анонимен

преди 11 години

Проблема е че някои ото най-тежките случаи са в парламента:))

63

Анонимен

преди 11 години

Психично болен рядко се става само от среда и ценности...повечето психични болести са си вродени, и ако човек има странни вярвания още от малък, това е белег, а не причина, за шизофрении и други подобни. В развитите страни отдавна има доста успешни програми за превенция (защото е възможно болестта да се избегне или най-малкото смекчи), но в България хората дори не знаят какво е психична болест. Мислят си, че шизофрения значи раздвоение на личността....първобитно общество.

62

vesko

преди 11 години

Събудих се и какво да видя.Весели ,щастливи и усмихнати хора.Ужас.Как да не се побъркаш?

61

Анонимен

преди 11 години

Над 151 хиляди са регистрираните психично болни, а още 6 милиона са неригистрирани...

60

до червените врачки

преди 11 години

един призрак броди из Европа и събира червени бетонни глави.....

59

докладвам

преди 11 години

за 240 болни от алчност - намират се в град София, диагнозата им е широко разпространена и води до епидемия в някой среди. предполагам и за около 5 милиона болни от 'тарикатлът' - срещат се навсякъде и са крайно опасни

58

Анонимен

преди 11 години

"Над 151 хиляди психично болни регистрирани у нас за 2011 г." - че то БСП-то май от по рано е регистрирана, ама нейсе. Първият им симптом е че искат властта и си въобразяват, че ще я получат. Няма да стане! Да си пият редовно хапчетата! Ако нямят - в големи количества гола, студена вода! Ша им са отрази добре на червените!

57

go

преди 11 години

kakvato d-ta takav i naroda

56

Анонимен

преди 11 години

Безработицата сред болните е почти 90% и когато постоянно расте безработицата при сегашната финансова криза вече 24 години може да се види, че положението на тия хора става безнадеждно.