404

samyil

преди 11 години

Nadqvam se GERB naistina da zagybqt izborite,4e napravo e,,,,,,,*** maikata na durjavata.Ama prost narod slaba durjava.

403

Анонимен

преди 11 години

До ГергьовденчеБаце, аз съм ПРОТИВНИК на всички партии и партийчета, които генерират престъпност. Такива са: ... ама ти *** ли си, че да не ги знаеш? Те са обществена тайна бе брато!На теб ако ти за сича пишморока, това си е твоя работа, аз не се интересувам от това. За мен е важно да не плащам данъци и да храня партийни перекендета. Които и да са те.

402

НН

преди 11 години

ГЕРБ са пътници към отвъдното!

401

Гергьовденче

преди 11 години

Извинете, господа БСПари, но се осъзнайте. Една птичка пролет не прави. Така както на ГЕРБ машината засича, така и вашата пък хич не работи. И двете партии ще видите на изборите, че всъщност сте в голяма заблуда.

400

Анонимен

преди 11 години

БКПисти - излагате се - нищо не сте написали читаво за ГЕРБ!Айде освестете се де, за какво ви се плаща?!

399

ИВАН

преди 11 години

БРАВО НА ХОРАТА, СЪБУДИХА СЕ ВЕЧЕ, САМО ТАКА ЩЕ СЕ ГЛАСУВА ЗА НАПРЕД САМО ЗА БСП ТО СЕ ВИДЯ, НЯМА КОЙ ДРУГ ДА МИСЛИ ЗА НАРОДА, ДАНО ВЪВ ВСЕКИ ГРАД И СЕЛО ПОБЕДАТА ДА БЪДЕ НА БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ!!!

398

Гласувайте за ГЕРБ

преди 11 години

Скоро идат избори хайде време е да започнем в един глас."Ауууу Турците, автобусите" а ние ще подемем "аууу имената, паспортите"Така гарантирано пак ще сме в играта.От централата на ДПС

397

rex12

преди 11 години

СДС са най-умни и прозорливи, знаят че 1 и 1 прави 2, а при комунистите и Боко Тиквата явно прави 0. Нулите в политиката трябва най-после да слезнат от власт, те ще слезнат и тогава ще си видят оценката в народния бележник - Слаб 2 и Среден 3. Време е отличниците да управляват правилно тази овехтяла страна прорязана от евтин асфалт и рехав бетон. Кабаиванов направи града си еталон за останалите градове, нека му дадем шанс след 9 месеца.

396

bezpartien

преди 11 години

Вълната срещу ГЕРБ започва да се надигахахаНадига ми се среднияЩе гласувам за ГЕРБ.Ще видите резултата на изборите.Ще ревете като малки деца пак ***

395

Анонимен

преди 11 години

Според последни данни,на господата от ГЕРБ,те имат почти 50% подръжка и одобрение !

394

изпълнен план

преди 11 години

ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ вдигнахме годините за пенсия вдигнахме тока вдигнахме бензина вдигнахме хляба вдигнахме месото вдигнахме млекото и намалихме заплатите защото го можем Изпълнено от ГЕРБ

393

х

преди 11 години

мандата на герб ми се видя много дълъг,дано свърши по скоро.

392

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ

преди 11 години

"Основният извод от тези избори е, че вече страхът на хората до голяма степен е преодолян и те са готови да отстояват истинския си вот, обясни тя" - ТЪЖНО Е ЧЕ МНОГО ХОРА ВЕЧЕ НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ПАРТИЯ И ПОЛИТИКА, А ЗА ПО-МАЛКОТО ЗЛО, ИЛИ ПУСКАТ НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ, ИЛИ САМО ЗАЩОТО ГИ Е ЯД ЧЕ РОМИ И ПЕНСИОНЕРИ ЩЕ ИМ ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО.Е, ЗА КАКЪВ ВОТ И ЗА КАКВИ ИЗБОРИ ГОВОРИМ ТОГАВА. ИСТИНСЛИ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА ЧАК СЛЕД КАТО 55% ОТ ХОРАТА НЕ ОТИДАТ ДО УРНИТЕ!

391

tanja

преди 11 години

защо черно море има приливи и отливи ? при прилив морето пристъпва предпазливо и поглежда "има л иоще``социалЛисти" ,и се отдръпва уплашено:"ужас,те са още тук!!"

390

Анонимен

преди 11 години

Виж ся , разбирам мисълта ти но не ме интересува, обяснявам защо: Аз също искам премиерът ни да е красив като Мел Гибсън на младини и умен като мен а не да е глупава мутра с тъмно минало но това си е личната ми фантазия а както разбирам тя населява и паралелната вселена в която пребиваваш, в тази вселена в която аз живея /нека я наречем условно "реалност" / има понастоящем около три политически обекта които могат да излъчат политически фигури с шанс да станат премиери. Ако не забелязваш вече минавам от хипотетичност в прагматичност и аналитичност така че следи ми мисълта за да не се налага да пояснявам допълнително. Та както казах имаме общо взето три вероятности- хитър и смятан за глупав бивш мафиот с нелоши организационни способности, бивш провален премиер с репутация на закрилник на олигарсите и страдащ от чувство за реваншизъм на всяка цена и кариеристка без особени способности подкрепяна от група свръхбогати олигарси желаещи да се докопат до власт. Лично моето мнение е че за момента глуповатата мутра се справя нелошо имайки предвид сложната икономическа обстановка и че останалите двама претенденти не биха се справили по добре. Или да перефразирам известният пасторализъм- налага ни се да избираме по малкото зло.Това е положението, ако нямаш да добавиш някаква конкретика те оставям да си клечиш в тоалетната и да си мечтаеш за нашият общ мокър сън - умният и красив премиер.

389

Кугър-Спартан-ножици

преди 11 години

До: Анонимен ( 486)"И да ми обясни кой ще е този хубавец който ще е умен, няма да е мутра и няма да говори на диалект, в смисъл реална личност ли е или някакъв твой мокър сън."Няма "общи лафове", всичко това е правилно записано в грамата на бивш американски посланик в София до Държавния депаратамент на САЩ. Тази информация е в ЕК "Антимафия", където ще разследват тъмното минало на Свинаря от с. Хераково (той твърди , че е от Банкя). Това и ти самия го знаеш, не се прави на портокал.

388

Анонимен

преди 11 години

Като се изака му кажи че го чакам да ми отговори малко по конкретно. Щот от такива общи лафове не ми става ясно отде го вади самочувствието да поучава и обяснява. Ако не знае какво е конкретно да отвори тълковен речник. И да ми обясни кой ще е този хубавец който ще е умен, няма да е мутра и няма да говори на диалект, в смисъл реална личност ли е или някакъв твой мокър сън. Ако е второто не ми отговаряй, не съм заинтересуван от фантазиите ти. Акай спокойно ....

387

До 484

преди 11 години

Авторът на постинг 482 отиде до тоалетната. Помоли ме да ти предам, че след като не те интересува неговото мнение не е трябвало да му отговаряш. Значи, все пак те е интересувало. Той не мисли, че нещата се променят кой знае колко ако се върнат комунистите. Само дето премиерът няма да е бил мутра, тиква, контрабандист,наркотрафикант, перач на мръсни пари, няма да говори на диалект и няма да пожелава добра вечер и добър ден с една дума - "Бонжуар". Новият премиер няма да ни срами пред света.

386

до 482

преди 11 години

Сложих си каскета и гегата но още не ми е ясно какво ще спечелим ако догодина на изборите Р.Овч. и Доган отново се върнат на власт. Като погледна БСП виждам едни и същи лица от 20 години насам, леко са напълняли но са доволни, и как няма да са- повечето от тях са милионери. Та обясни ми защо според теб и дзвер като се върнат тези милионери на власт ще се подобри положението.А колкото за поучаването- извинявай ама нито ме интересува мнението ти нито пък си някой че да го даваш.

385

Анонимен

преди 11 години

И червените и Герб не направиха живота ми по-добър. Сама си го направих като се махнах в устроена държава без страх, че некадърни лекари ще ме убият понеже искат откупи, без страх, че по улиците нещо може да ми се случи защото нощно време винаги има полиция... и така. Ако трябва да чакаме все някой да "ни оправя" живота ни ще мине в тая дупка. Връщам се в България само, за да видя роднините - децата си тук обаче няма да родя... жалко, че имаме такава прекрасна родина - от лакомия я разсипаха...