145

Съни

преди 11 години

Внимавате со кого се бъзикате дека и претседателот на Иран Махмуд-Ахмадинежадски е по потекло од Битола и само видете се лути и фрлил некоа нуклеарна бомба врз Бугариа. Па ако се ави и на братучед си Ким онг Ирски е стане страшно ..

144

Boss

преди 11 години

Значи си е чист българин!

143

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам защо им е да си приписват такова нещо, освен за позор на самите тях.Горбачов беше купен от евреите и той направи умишлено зверските кланета в Чечения.Каква гордост може да бъде това?

142

Анонимен

преди 11 години

Стига ни занимавахте с видиотени бюрми бе!

141

Анонимен

преди 11 години

Що е маке, све е ***но!

140

Малеее

преди 11 години

Ке ме умаорат от смех, теа люти македонци. Пращят от акъл, та се чува на километър ... Страшна работа са, ей !!!

139

Make

преди 11 години

Ех, Луно, Луно, земльо накедонска ... и ти Михаиле (Горбачов) македонски воеводо....

138

Ацета

преди 11 години

Па македонец е бе!!! И шо ни можете!?

137

qwer

преди 11 години

Тези македонски паткани от ден на ден все повече изперкват. Уникални *** брей,а аз навремето се учудих за ония тризначки от брадъра,как може да има толкова *** хора,ами те цялата македонска *** явно е ***.

136

Анонимен

преди 11 години

Всите са макета, но още както се оказва, не знаят тая работа. Макетата са чели книжките за ДНК-то и дето се извежда извода, че всичките му сме бракя. Та така. Всите сме ено. Ама повекето не щът да знаят тая работа.Та прави са макетата нема кво да спорим. Всите сме маймуни по Дарвин. *** макетата праят повеке маймунджалъци.

135

Анонимен

преди 11 години

Стига фалшификации,името му не е Горбачов,а Горбачович,а Гьоте е Гьорче,наши,антички македонци.И не ни обиждайте книгите,всички те са чудни.

134

Анонимен

преди 11 години

Министърът на външните работи на Македония Антонио Милошевски обяви, че Йохан Волфганг фон Гьоте всъщност е македонец. Това стана на официална визита при немския му колега Франк-Валтер Щайнмайер. Милошевски дори не поздрави, а още несъбул обувките си започна пламенна реч, която озадачи журналистите, дошли да отразят срещата между двамата външни министри: "От години Германия се опитва да си присвои македонската история. Но добре - преглътнахме, че на Октоберфест предлагате македонска наденица, наричайки я вурст. Но това е недопустимо. Гьоте е македонец! Той е син на юристконсулт от Куманово на име Гьоте Вълчовски. Оттам вие му превеждате презимето като Волфганг. Волфганг фон Гьоте - Вълчоски, на Гьоте синът! Признайте това официално, колега Щайнмайер!" Логично германецът не признал теорията на Милошевски и застанал на страната на немското потекло, което имал авторът на "Фауст" и "Теория на цветовете". Разярен от този факт, Милошевски не останал на коктейла, предвиден за след края на срещата, а само натъпкал няколко парчета шпеков салам в джобовете на сакото си. Това е вторият подобен случай, след като преди две седмици македония призова Франция да признае македонското потекло на Виктор Юго. Според Милошевски той е отговарял за продажбата на Застава Юго за Македония, а след разпадането на Югославия, написал "Клетниците" за все по-смаляващата се Сърбия.

133

Анонимен

преди 11 години

Преди 25 години прочетох в учебниците им за македонските братя Кирил и Методий и за македонския цар Борис! Като казах, че са българи, за малко да ям бой.... тия не са в час!

132

Анонимен

преди 11 години

Македонците толкова много са дали на света...Но ние можем да се похвалим, че сме дали на света... македонците.

131

Анонимен

преди 11 години

Пишат против Горби, ама се ползват от благата на капитализма.Защо не заминат за Куба, КНДР или друга комунистическа държава?

130

Sidewinder

преди 11 години

Оно и Батман е македонец.... от Прилеп

129

не син

преди 11 години

Тази сбирщина ***,които даже си нямат име на " държавата " няма да оставят света на мира и ще бълват кретении докато не ги запалим,а територията се разпредели на съседите !

128

Бай Онзи

преди 11 години

Според макетата всички велики хора по света са все макета(демек македонци).Преди няколко години имах възможността да чуя от едни македонци,че Адам и *** и те били македонци:-))))))).Нямам думи!Както се казва:смях в залата!

127

Немам думи

преди 11 години

Дайте да приключваме: Тези Македонци са извънземни и са дошли още преди динозаврите тука на Земята. Преди всички са побили македонския байряк насред скопска околия/?/ и са обявили планетата за своя. Доказателства? Че де ги динозаврите сега?

126

Bate Gigs

преди 11 години

И Чък Норис е македонец :D и всички екшън герой!!!