224

ЖОРО

преди 11 години

СЛАВА НА РУСИЯ! СЛАВА НА ПУТИН!

223

Анонимен

преди 11 години

Русия е велика страна ! С изобретения, интелигенция, култура, природни богатства, история, архитектура и пр. С какво може да се мери САЩ с тях, къде изобщо се слагат? Добре, че Путин да държи на страна евреите, защото предшествениците му бяха купени от тях и направиха маса поразии.Да живее Русия

222

Анонимен

преди 11 години

изобщо не сме злобнинапротивобичаме руснацитеи се еббаваме с българските роби кланещи се на западняците заради пари

221

Анонимен

преди 11 години

чета и разбирам колко cме злобни, колко се мразим...

220

Анонимен

преди 11 години

7 -ми октомври -черен ден за световната седерастия и светъл ден за цялото човечество.

219

Анонимен

преди 11 години

братята руснаци ще ги бъде.Да живее Русия.Поддръжниците на сбирщината ***,***,латиноси и др. наркозависими поклонници на долара са жалки мижитурки.Който не уважава саможертвата на хилядите руски войничета дали живота си за да се възтанови бългаската държава няма право да се нарече българин.България и Русия е за силни и доблестни хора.Продажниците да се изнасят към *** щати, пакистанския Лондон и където си искат.Да живее България.Да живее братска Русия!

218

до239

преди 11 години

"Ние сме по скоро безбожници"------------------------------------------Божиите служители би трябвало да разпространяват посланието на Исус,вместо това секти и неправителствени организации си вършат работата.Всеки може да си купи Новия завет и чете,разбира се неинтерпретирано от вероотстъпническото ционистко"християнство".Свободата ни се изразява в това,доколко неперфектните земни правителства ще ни позволят да следваме християнския принцип,за греховете да се разкайваме,не да ги парадираме.

217

до 244

преди 11 години

Русия е богата държава и евентуално би си стъпила на краката,жалко,че толкова средства отиват за отбрана.На Путин трябва да се даде кредит,защото крадливите хиени вият за богатствата на Русия ,той не предава и продава страната си за ЧУЖДИ интереси.

216

Анонимен

преди 11 години

241 Москва и Петербург не са Русия , наскоро даваха филм за Толиати градът на Лада , който може да гледа в този филм е видял цялата мизетрия и нищета на руското общество ,а тя наистина е грозна . Не казвам но за интелигенцията им , имат сия ние изобщо не бихме могли и да си помислиме да се мериме , на световно ниво е , но това е по скоро изклчение от колкото правило .

215

ленин...

преди 11 години

Това за Ленин е доста позорно,този ***...

214

Да се направи

преди 11 години

Да се направи Институт за изследване мозъка на Путин.Като начало може да се използват хората, от закрития институт за мозъка на Ленин!

213

до 237

преди 11 години

Да не забравяме,че руската интелигенция и милиони християни бяха избити под ръководството на масови убийци като Лазар Мойсеевич Каганович,Енох Гершевич Иегуда,Мойсей Соломонович Урицкий между многото други.За каква нищета говориш?Затова,че не се оставят еврейските олигарси да доограбят Русия ли?Нима руснаците живеят по-лошо от много други народи.Нима богатството се състои от това с колко вещи ще се затрупаш и свободата в това да парадираш содомия?Технологията не е всичко.

212

Анонимен

преди 11 години

Много са нервни американските ***.Ние не злобеем към щатите напротив наблюдаваме с интерес изборите там.Много злоба към една слабянска държава.Това говори за лично нещастие и малоценност.Повече няма да коментирам злобни ***

211

Анонимен

преди 11 години

до 238 от 237 да за това и руснаците са по различни , те са по мистични от останалите европейци , виж ние сме по скоро безбожници , не сме толкова набожни като тях и не само тях но и на балканите и за това на нас не ни оказва такова влияние църквата

210

до 237 от славянин

преди 11 години

Тук съм съгласен с теб - православието е най-назадничавата деноминация на християнството, затова и всички православни страни са материално по-назад от католическите и протестантските и не виждам кой може да отрече този факт, друг е въпросът дали материалното благополучие е главната цел и смисъл на живота на тези, които твърдят че са християни!

209

Анонимен

преди 11 години

236 Там е и разковничето за руската нищета именно в ортодоксалната църква , Запада дължи успехите си на протестанството , те стоят в основата на технологичната револция ,а оказва се май че нещо подобно се случва и в Китай където протестантите вече имат 130 млн. последователи.

208

второто

преди 11 години

Това вече го слага на нож с антихристите...добре известни,все пак мислеха,че унищожиха християнството започващо 1917г."Ортодокството винаги е играло специална роля в оформянето на нашата държава,култура,морал.Не трябва напълно да се слага черта между култура и църква.Разбира се в страната ни църквата е отделена от държавата но в сърцата и историята на хората ни те са заедно.Винаги е било и винаги ще бъде."

207

първото

преди 11 години

Защо толкова хора се възхищават на този смел мъж ?Да видим две негови изказвания от две различни интервюта.Относно критиците...добре известни,казва"Имаме поговорка в Русия-Спрете крадеца!-Този,който вика най-силно е крадеца."

206

до 231 от славянин

преди 11 години

Цените на какво са паднали с 30% на световните пазари!? На газта ли!? Или на храните!?! Или на нефта!?

205

Анонимен

преди 11 години

Обява в Кремъл - за всички, които искат да присъстват при заклеването на президента Путин, предлагаме абонамент с отстъпка от 10% за всеки следващ мандат.