396

Анонимен

преди 11 години

Спрете да плюете Волен Сидеров,той е един от малкото истински националисти в България, казващ истината в очите на хората!Засрамете се,като говорите срещу АТАКА плюете по национализма,плюете по България,ПЛЮЕТЕ ПО СЕБЕ СИ!!!

395

Баба Илийца

преди 11 години

Немили, пишещи братя и сестри! Срамувам се като ви чета неграмотните творения. И поради що се срамувате да пишете на български? Според мен, най-голямата заплаха за страната ни сме самите ние - неграмотни, озлобени, себични, необективни, неединни и недалновидни. Гледайте глобално - продадохме си земята - тя е нашата територия - България! Закон за земята - ето ви достойна идея за отстояване и национално обединение! Останалото са приказки от Ганковото кафене.

394

славянин

преди 11 години

Само съюз на България с Русия може да я спаси от унищожение!!!

393

Левски София

преди 11 години

Атака Победа само Волен Сидеров да ги смажем гадните мижатурки с братушките.

392

sweden

преди 11 години

podmazva4444

391

муспи

преди 11 години

Ако не е Волен Сидеров и АТАКА, значи Бог е оставил България на турция. От нас се иска само да ги докараме на власт, но след като се назландисваме, скоро ще ходим доброволци на кюрдския фронт, а на територията ни ще се заселват евреи и турци.

390

право куме в очи

преди 11 години

По-добре дядо Иван, отколкото Моше и Хасан!

389

ПРОТИВ

преди 11 години

Какво ни свързва с Русия и какво ни свързва със САЩ,в исторически план? Какво ни свързвав момента с тези две страни? Колко сме били зле и сега колко сме добре? Трябва да си отговорим първо на тези въпроси и тогава да .............. И какво лошо има ,че Атака е отишлада поздрави Путин.

388

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров е боец, който е решен да избави страната от опустошенията на колониализма, да освободи своя народ от несправедливостите и да възстанови суверенитета на България!

387

Sabri=Siderov

преди 11 години

ave verno ve , trea mu smenim imeto na Siderov , na na nas kak ni smeniha imenta prez 1986

386

Анонимен

преди 11 години

misla 4e Siderov trea se kazva Sabri

385

Анонимен

преди 11 години

МАНИПУЛАЦИЯ на Българското общество ''Волен Сидеров''

384

Тодор Живков

преди 11 години

добре че Тодор Живков си отиде инак щеше да ни продаде на СССР като 16-та Република и забрана на Българския език

383

Анонимен

преди 11 години

Balgaria na sad v Haga za Vazroditelnia Prozes

382

Волен Сидеров

преди 11 години

най интересното че Български стyдентки в Германия си тарсат приятели Араби или подобни Талибани . Новото Яавление дали е познато на Сидеров или тва в България е пълен цирк наречен МАНИПУЛАЦИЯ на Българското общество

381

Анонимен

преди 11 години

Да живее Волен Сидеров, този достоен,решителен,храбър,сърцат,дързък,смел и честен патриот е последната надежда на България! България за българите,фесовете в Анадола,*** в Индия! Само със Волен начело, България може да стане чиста и свята република.

380

монах681

преди 11 години

Английски,Френски,Немски,Руски,Испански езици са актуални по целият свят.А Волен е болен човек.Отиде да се мазни на руснаците при условие,че знаеше за политиката на БСП и ДПС.Знае,че Станишев е възпитаник на Москва,знае какво направи Станишев с българските интереси и отиде не изпратен от българското правителство.С тенденция да стоплел отношенията ни с Русия...бонак

379

Анонимен

преди 11 години

palna ZABRANA na Ruski ezik v Balgaria

378

Анонимен

преди 11 години

ne uspa bai To6o da vi prodade na SSSR kato 16-ta Rebublika

377

монах681

преди 11 години

Послушайте дорогие россияни!Я сам пишу на русскому язъйку ето значит что то.Поетому,если правителъство не отправлял Волен Сидеров к вас,значит народ не отправлял его туда.По поводу турками.Мъй союзники в НАТО с ними.Европа к етому заставила и к етому мъй и придерживаемся,потому что Европа будет силънея.Ето мировая политика и там играков ясненъко поставляют интересъй в правилах и рулъят икономических инструментов народов.Но болъного человека не встречайте,отправъте ему самъй хороший знахаръ