97

Анонимен

преди 11 години

Онанимните не са хакнали сайта, а е имало DDoS атака. На такива места (министерствата и като цяло държавната администрация) не работят добри админи по простата причина - заплащането. Така че тази атака въобще не е постижение.

96

Анонимен

преди 11 години

До НСС: по полека с откриването... Освен че ти трябват връзки в хостинг компанията, ти трябват връзки и при интернет доставчика на въпросния човек за да разбереш този IP адрес на кой пощенски адрес се намира... Съмнявам се да си чак пък такъв връзкар... :DСамо ей така, заради спорта: открий кой съм аз и откъде пиша (ако ми дойдеш на гости ще пием по една бира) :)

95

Мамантос

преди 11 години

Гнусни ***, трибуналът, който ви готвим, ще ви накара да предпочетете Диарбъкър. Изчадия сатанистки!!

94

КУЧИЯШ

преди 11 години

УВАЖАЕМИ " АНОНИМНИ", ЯВНО НЕ СТЕ ГЛУПАВИ И СЛЕДИТЕ КОМЕНТАРИТЕ СЛЕД ВАШИЯ УДАР....АКО УДАРИТЕ ДАНС И ПРЕХВАЛЕНИТЕ СЪДЕБНИ ОРГАНИ, ЩЕ Е ВЪРХА...ТАКА СЕ ЗАПОЧВА...НИЕ НЕ СМЕ ПО-ДОЛУ ОТ АРАБИТЕ...НЕКА ОРГАНИЗИРАМЕ БЪЛГАРСКА ПРОЛЕТ...КАЧВАМЕ ТРИ МИНОХВЪРГАЧКИ НА ТРИ САМОСВАЛА, РАЗЧЕТИТЕ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВОЕННИ УНИФОРМИ И БОЙ ПО СЪРБИЯ ,МАКЕДОНИЯ , ...ТЕ С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ОТВЪРНАТ НА ОГЪНЯ И ТАЙНО ЩЕ НИ ДАДАТ ОРЪЖИЕ, КАКТО ПРИ КОНФЛИКТА СИРИЯ - ТУРЦИЯ...КОЙТО МУ СТИСКА ДА УЧАСТВА, НО НЕ САМО НА МАСА...!!

93

НСС

преди 11 години

Спазих много прецизно правилата на форума, но *** изтри поста ми...Преди се палих повече от сега. Ако беше преди време, щах да се свържа неофициално с хора доставящи услугата за хостване на ДНЕС. Щай да намеря, от кой адрес се логва *** (може би не веднага) и щах да открия кой е. Преди време имаше един като него, който когато му отидох на крака да го питам, защо се държи така лошо, щеше да се ***, защото не ме очакваше в такъв вид...намръщен. Сега само ще кажа - *** !

92

омонимен

преди 11 години

Аре наш'теееее!

91

Анонимен

преди 11 години

да го хакнат на Ц ,Б ,Д, А, ВР,НМ,МН, и всички останали

90

Харпия

преди 11 години

Само ДПС.

89

karo

преди 11 години

А да е хаярлия...!!!

88

radioprestilka

преди 11 години

До 1Ами не е от това, след промяна на снимката в профила се промени автоматично, дори и в постовете които дублират ника ми! Значи не е друг ник! Което говори или за пробив или за вътрешна намеса от администрацията!

87

Българин

преди 11 години

А има ли такова чудо министерски съвет ?

86

Анонимен

преди 11 години

Тиквата, Тиквата да хъкнат.

85

Анонимен

преди 11 години

Zarstvo Balgariai Tarnovska Konstituzia

84

текст от една стара

преди 11 години

Писна ми от всичконай-вече от играта дребнаПисна ми да се крия и дебнаи да вярвам че ще дойде моя час,когато своя удар ще направя и аз

83

данъкоплатец

преди 11 години

И на мен ми писна от тъпите мутри във властта ! Тиква,тикви и ...

82

22

преди 11 години

Не е достатъчно само да казвате за някого, че е престъпник, трябват доказателства. Иначе излиза, че само си чешете езика и...дано ви повярват простите хорица, че Б. Б. е по-лош от Доган, Серго, Кутев, Първанов, Р. Овч., Ем. Масларова(Рандонова), пиктльото Румен Петков, Братя Галеви ит.н. и т.н. Но не да измисляте лъжи- това не помага при изборна пропаганда.

81

22

преди 11 години

Това са интелегентни анархисти, които май не се различават от всякакви комунисти. И хакерите са като всички други престъпници, но съдът ги пуска, щото...са в Бълария

80

Анонимен

преди 11 години

Тия с един сайт не могат да се оправят,тръгнали държава да управляват ! Те тъй ги хакнаха и в Бургас и пак : Кой ми се иплю в гащите ! Некъдърници !

79

Гошето

преди 11 години

Голяма работа,като са го хакнали ! То ква ли файда от Правителството,че и за сайта му да се притеснявам! До година яко ще ги хакнем на изборите !

78

izotzadze

преди 11 години

за който иска да се присъедини към седянката, хората са дали линк:htmlpaste/f66f4313824a95d94a53dc81afbb112cadb0b9eb