660

хасан

преди 11 години

ястреб не им обръщай внимание те даже нещат да чуят че навмремето ако не са били турците кръстоносците нямало да оставят един православен по тези земи.

659

_Ястреб_

преди 11 години

1096/98 - Баце, май се опитваш да ме имитираш, ха!? :-)То със слагане на аватара и прекърстване на Ястреб не стават тия работи бе момко!Трябва да се обрежеш, да се преименуваш на Хасан, да си миеш ръцета и краката по 5 пъти на ден, да се научиш какво е това лична хигиена, да оближеш мастилото на десетки хиляди книги и след това, може би - но не е вероятно! - ще можеш да претендираш, че и ти си турски Ястреб! ;-)

658

BorisMihail

преди 11 години

аз когато питах славяните, какви християни искат да станат, католоци или православни ? татарите още се гониха в трастиките . един град нямаха . по това време .

657

точе

преди 11 години

Чакай , чакай той сам каза, че лиже овце, маже се с вазелин и се разпорва с пръсти! Това за него не е обида, а се гордее с навиците и залегналите традиции и обичаи при неговият народ! Само да добавя, че е леко шизофреничен, нищо чудно ти да си негово проявление...

656

Ататюрк

преди 11 години

ГОРКАТА ГАРГА. И ТЯ НЕ ИЗДЪРЖА И СИ ОТИДЕ. ОТСТРЕЛЯХА Я. НО МОЖЕ ДА Е ЗА ДОБРО - ПРЕКАЛЕНО МНОГО ИЗЛАГАШЕ НАЦИЯТА МИ.

655

Анонимен

преди 11 години

vbox7/play:dadfbc4f61 pozdrav za bay ganyo

654

_Ястрeб_

преди 11 години

Моля ви се,не обръщайте внимание на анадолските ми братя.Те толкова могат,все пак не сме толкова цивилизовани.Нашата култура е доста изостанала в сравнение с вашата и затова се държим като животни/по-точно животните се държат като нас турците/.Нека ви напомня,че по нашия календар,ние сме все още в средните векове.Не сме виновни ние,толкова ни е културата,все пак не забравяйте,че при нас продължават опитите мъж да забременее от мъж.Благодаря ви за разбирането.

653

12345

преди 11 години

До 666! СУПЕР...NAUCI PARVO STIHOTVERENIETO .VARVI NARODE VAZRODENI .--Varvi narode vazrodeni ,-ama ne se znae ot koy sa osemeneni .ZNAE SE .OSMAN PASHA .i vyatar eci ot balkana skoci .Da ama kade se nadenil ??

652

_Ястрeб_

преди 11 години

Моля ви се,не ми обръщайте внимание,аз съм с ментални увреждания.Като малък ме оноди един ходжа.Затова сега харесвам мъжката любов.Когато изпадна в криза почвам да пиша глупости.Много ви моля бъдете малко по-снизходителни към хомосексуалните ми влечения.

651

буба

преди 11 години

интересно как нашите медии са едностранчиви по темата за "лошия" Асад.Прочетете малко руски новинарски сайтове и там се казват доста неща които тук се премъл4ават: - че бунтовниците в сирия са най-вече чужденци?!? - че турция ги подкрепя бунтовниците пряко - че тия бунтовни наемници вършат злини също.Защо асад да не иска да защити страната си от чуждото нашествие?

650

обективен

преди 11 години

Глупости, в Сирия падането на Башар е повече от сигурно, съдбата му най- вероятно ще бъде същата като на Кадафи. Дребен циркаджия, който убива собствения си народ, в момента в Турция има над 100 000 сирийски бежанци. Те бягат от милициите на Асад, на този конфликт трябва да се сложи точка и Башар на СЪД в Хага!

649

Анонимен

преди 11 години

Сирия няма да се даде без бой. Ще повлече всички ни в казана.

648

ф

преди 11 години

Няма модерация днес е международен празник на ***, поради което се наблюдаваше завидна активност у някои превъзбудени овчелизачи, + това е неработен ден , но само за траверстващи птици, които изповядват бойното изкуство киокошукар и ритат яко *** си отвърстия, кънти, кънти не чуваш ли кънтежа

647

мма

преди 11 години

Ц, не чуваш ли овчиците как блеят жално, пак е влязал в обора хайванина, да тормози животните...ама какво да се прави както казва 666!супер фолклор, обичаи и традиции

646

мма

преди 11 години

Няма той сега тренира и чете за древното турско бойно изкуство- гюбеко кючек до източен стайл...те така ще ни рита с чупки в ханш и маанета, че ни пребие от бой....

645

ММА

преди 11 години

Я покажи анадолското карате сандокан стайл бейби...мале, мале, с двата ножа стайл, двата ятагана! Ип Ман на балканите се преродил в скопена птица, *** лошата карма.

644

ММА

преди 11 години

Я покажи как риташ раята, сигански кунг фу мастъре, само искам това да го видя, как хвърля къчове куцото магаре стайл ... яко се изхвърляш за скопец

643

ММА

преди 11 години

***, как точно ще риташ бе травеститке, с тези големи светещи токове с които токаш цяла вечер ли? Сиганско карате можеш, сиганката травестит стаийл бейби

642

ф

преди 11 години

Мале и как ще го зариташ бе скопец, през монитора ли? Сила, сила си

641

ф

преди 11 години

"В спор с *** се ражда истинската глупост". Малкин, хубаво го е казал, ето ти сега се напъна и я роди, как няма да четеш, това е углавно престъпление за всеки уважаващ се човек...аа, забравих ти си ***, конвертиран *** мислещ се за турчин.