43

браво би фрий

преди 11 години

добър коментар ,но БАШ *** БОЛИ К....ЦА ,за един жълт психопат,а тая новина може и да не е верна...НО ПЪК Е НЕЗНАЧИТЕЛНА на фона на нашата разруха,така че...не ми пишете неща,дето нямат нищо общо с нас,МОЛЯ

42

TYANO

преди 11 години

АМИ ДА ИДВА ЗИМАТА В СЕВЕРНАКОРЕЯ СТАВА СТУДЕНО И АЗ АКО СЪМ ЩЕ ОТИДА В ЮЖНА КОРЕЯ

41

Ким И Он

преди 11 години

Приискало му се е Gangnam style.

40

be_free

преди 11 години

Димукрати фалшиви защо искате северно корейците да могат да пътуват където си поискат, а в същото време искате да се забрани в Европа да се пълни с мюслими, пакистанци и африканци?Защо САЩ гради стена по границата с Мексико, така не нарушават ли правата на мексиканците да ходят и да живеят където си поискат?Ай пак двойни стандарти!

39

be_free

преди 11 години

Антикомунисти, кат сте толкова свободолюбиви бихте ли дали на всички *** да дойдат да живеят у вас и да ви *** жените, също и вас?

38

въпрос

преди 11 години

избягал - добре. Сега ще страдат роднините му. А роднините на убитите сигурно ще са 7-то небе от щастие.Да си свободен срещу две убийства ми се вижда някак нечовешко

37

Ъц

преди 11 години

Не бъркайте Свободата с анархията, беззаконието или високия социален статус в обществото, което гарантира недосигаемост, особенно с БГ модел демокрация.

36

марин

преди 11 години

Преди две години бях по работа в севера. Имат много добро здравеопазване и то безплатно.

35

Когурьо

преди 11 години

Пичoве,може да ми слагате колкото минусчета си искате,но най-много да станете за смях в очите на тези, които наистина говорят само за неща, от които разбират.Трябват малко познания по източна философия, по-специално концепцията за държава, и познания за историята на Далечния Изток.С това повърхностно мислене и провтаряне на вече изтъркани и леко дразнещи клишета и западни политически разбирания за съвсем различна култура сте много далеч от истината.Затова само мога да ви чета и да се смея.

34

ЕКСКЛУЗИВНО

преди 11 години

Всички *** да се възползват от промоцията за еднопосочен билет до Пхенян - Северна Корея.Лично синът на другаря Ким ще ги посрещне на гарата. Осигурил им е дори работа на оризовите площи . . . а щях да забравя , да сди носят гумени ботушки за де им подгизнат краката и мозъците от водата . .

33

Мдааа

преди 11 години

Но само не ми хвалете прекрасното общество на Север, защото не се чувате явно. Хубав живот няма как да има в държава, в която 5-годишното ти дете бива учено да следи за подозрителна дейност в семейството си и да те издаде, ако кажеш дори политически виц. За такъв хубав живот, мерси. Ако пък сте просто ***, то не знам как си миете очите сутрин. Аз не бих имала смелост да се погледна в огледалото на ваше място.

32

Мдааа

преди 11 години

Наистина горко на семейството му, ако има такова. И не защото няколко кибика ще напишат кофти коментари за, а защото ще тикнат всички в лагера, дори децата. Съвсем нормално е да иска да се махне човека, положението е повече от трагично там.Драги Когурьо, прав си, и корени не ядат, защото и това няма. Каквото има, отива за войската. Но едно е да имаш, а да не ползваш, друго е като го нямаш изобщо. Като не ви кефи демокрацията, готово, еднопосочен билет до Пхенян и си решавате проблема генерално.

31

Когурьо

преди 11 години

До Анонимен 17 Кореец,който да яде само корени няма защото хората от тази раса не се срамуват да работят само за да си изкарват храната за разлика от западните култури.Ние консумираме много повече отколкото произвеждаме и всъщност ни е необходимо.Техния свят е напълно различен от нашия.Животът е основан на вековното разбиране на абсолютния монархизъм(култ към личноста)работа в името на благото на държавата.Както са казвали японските камикадзета преди сигурна смърт-1000 години да живее императора

30

Анонимен

преди 11 години

VIVA SOUTH KOREA !

29

Анонимен

преди 11 години

А мечтата на хамериканския капиталист каква е ,да загроби целия свят да му робува ..

28

Анонимен

преди 11 години

На 27 коментар да не ми да има хора,които смятат,че човек няма право на свобода? Има ли такива долни комунистически идеали във вас :)) Мечтата и целта на комуниста е да отнеме свободата на народа и да го превърне в роби.

27

До 29

преди 11 години

Ти най-добре знаеш за пропагандата, все пак си дърт комунист. Комунистите са царе на пропагандата именно,защото затварят граници и заглушават чужди радиостанции. Тогава пропагандата цъфти. Обаче когато имаш възможност да се информираш от източници от целия свят, пропагандата не върви. Разбра ли ме, дърт ***. тия манипулации ти казах вървят на партийно заседание с останалите промити мозъци като теб.

26

Анонимен

преди 11 години

VIVA NORD KOREA! VIVA KIM !

25

До 28

преди 11 години

Нямат право,разбира се, ако работят и си плащат наемите за жилище,а не да спят по градинките.

24

до 27

преди 11 години

Искам да ми кажеш ти точно какъв избор имаш?