8

анонимен

преди 11 години

номер 9...аз мога да ти посоча земеделец.който има над 17 трактора и 6 комбайна..и няколко самоходни пръскачки..за които не е платил и стотинка..в смисъл нито са минали технически преглед.нито пък са регистрирани.никъде не се водят.най малко пък гражданска отговорност да имат -;)))НИЩО! и забележи.всичката тая техника..се движи целогодишно в радиус от 90 км..от основната му база..гр в северна България на река Дунав..КТИ са корумпирани.пускат ги щом разберат на кого са..КАТ също знае но си трае

7

Анонимен

преди 11 години

Тук далаверата е голяма,и тези ще си платят,а и на обясненията на шестака не трябва да се вярва защото е доказан изпечен лъжец.Отново ще изгорят най-малките бушони.

6

Пипи

преди 11 години

Тази така наречена Агенция за автомобилни превози трябва да се прекръсти на Агенция за далавери и подкупи. Колкото повече контролни дейности изземва от КАТ толкова по-тлъсти пачки прибира. И не пуска кокала в никакъв случай.

5

Анонимен

преди 11 години

Tакава проверка имаше и в нашите 2 общини/две,защото градовете са на много близко разстояние/Резултатите са умопомрачителни.Превозваческа фирма за пътнически превози не е плащала данък"Гражданска отговорност",този,за седящите места/не зная как точно се води/,не са закупували и винетни стикери.Последния залепен стикер на стъклата на автобъсите е от 2007 година! И още,шефа на КАТ в общ. у-е на МВР също е бил без винетка. Питам,стоп-палката,сложена на таблото на автомобила,замества ли винетката??

4

Анонимен

преди 11 години

ganq pak krade KAKTO VINAGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ITIQ SA OT VELIKITE BALGARI

3

Анонимен

преди 11 години

След като се отчетат стават невинни и съдът ги възстановява на работа

2

Анонимен

преди 11 години

Само шестима, колкото са в една стаичка. Има ли някой представа какъв проблем е корупцията за България .

1

МИШО

преди 11 години

Давай Бойко, бой по цялата *** и всички ЧЕРВЕНИ *** !