114

Анонимен

преди 11 години

Защото не е българин ,а ***.Предателите свършват зле по тези земи

113

dedo mi e Rom

преди 11 години

manipulatora bai seidera ot romskata maala jambol

112

а

преди 11 години

Воленчо, добре ли плащат от посолството *** Русия?

111

Цъкащ

преди 11 години

Тий не е ръкопляскал ами е гъзопляскал

110

Mунчо

преди 11 години

Е какъв да е Цветанов ***.То и ББ много се дръвчеше за Белене ама пред Русия ще се наведе и ще врътка даже.Защото сме зависими от газта и горивата а те идват от Русия.За това Луканов плати с живота си.С руснаците шега не бива това и фесовете го знаят и затова не са ни прегазили още.

109

Анонимен

преди 11 години

До HagaЩе има трибунал за *** костофф и баце заради измама и престъпления срещу България. В Хага в някой друг живот след хилядолетия.

108

Анонимен

преди 11 години

Луди ли сте, ако спрат турските сериали, ще има масови безредици, 2/3 от българите ги следят до секундата!

107

Анонимен

преди 11 години

Сидеров си е руско пуделче, това му е ролята. Джавка, джавка срещу всеки, който не е по руската гайда. А Турция е заплаха за България, ама друг път!

106

Haga

преди 11 години

Balgaria na sad v Haga za Vazroditelnia Proces , i togava da komentirame Manipulatora Jambolskia Rom

105

Анонимен

преди 11 години

predi be6e ''*** rabota'' sega ve4e e ''balgarska rabota''

104

KGB - MANIPULACIA

преди 11 години

ami kato rakoplaskat na Rommney ili Obama , kakvo toklova se slu4va , palna nasrana novina e tva na dnes.bg

103

Анонимен

преди 11 години

В Европейския парламент имат британският евродепутат Найджъл Фарадж.В българския парламент си имаме Сидеров.

102

Дражко

преди 11 години

Сравнението Ердоган-Борисов е"'смях в залата".Ердоган е патриот и мислещ за благото на народа си.Никога не е сервилничил и винаги е отстоявал правата на държавата си.Никога не е лъгал народа си.Никога не е говорил мазно и прокарвал чужди интереси за сметка на Турция.За това там има закони,икономика и туризъм.Не трябва само да му ръкопляскат,а и да се поучат.

101

Анонимен

преди 11 години

Това всеки разумен човек в България си го казва, но друго е като се чуе в парламента:"Прекратете с туркофилските си постъпки към Турция, към Ердоган. Този ръководител на Турция не е ръководител на светска държава. Преклонението, васалното поведение пред него, е унижение за България и е грешно като европейска държава. Ние сме член на Европейския съюз. Вие знаете, че срещу членството на Турция в Евросъюза има много силна съпротива в ЕС"

100

Анонимен

преди 11 години

В турската баня като някой пръдне всички пляскат.

99

Анонимен

преди 11 години

До ВойнЩе гласувам за политическа сила,която залага на разума и нормалността.Ще гласувам против всеки,който залага на разпалване на омраза.За да си вдигне залязващия рейтинг.

98

Войн

преди 11 години

ГЕРБ, ме изгубиха с *** и политиката си с турция!!!Ще гласувам против ТяХ.

97

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

DO 105 / PRAV E ZA FACHISTKATA POLITIKA NA ERDOGAN , NO NA BOLEN NE MU SE PADA DA GO KAJE ZACHTOTO NEGOVATA IDEOLOGIA E SACHTO FACHISTKA , KRADECA VIKA DRACHTE KRADECA . NA BALKANITE OCHTE MNOGO FURNI HLYAB TRAYBVA DA SE ISPE4E ZA DA DOIDE DEMOKRACIATA .

96

тъпички сте

преди 11 години

Хайде да питам всички *** , които пишете тук подкрепяйки оня рус *** , който манипулира други по-глуапави от него , като какви работите , идиотчета , и колко ви е месечната заплата ? Знаете ли ,че по макроикономически показатели Турция далеч изпреварва почти всички европейски държави.А така наречените кюрди далеч не се различават от обикновени терористи и както ми се иска да мисля , дори някои от вас знаят , че са обявени за терористична организация.Можем само да пием една вода

95

Анализатор

преди 11 години

В случая Волен е прав , не е нужно да си атакист за да водиш правилна политика. А партниране с *** турция носи само вреди и нещастия. Необходима е платформа и максимално дистанциране от сганта , направата на огромна и висока ограда и миниране на цялата граница с различни по свойства и действие мини.Това е начинът...