11

--

преди 11 години

Песента е страхотна, въпреки че критиците можеше да не изпадат в такова възхищение особено от текста "you may have my number, you can take my name but you'll never have my heart"... Някакси не се връзва на останалото в текста.Страхотно попълнение в поредицата песни 007.А за лоените мозъци, които бълнуват лоени топки - пожелавам им приятно настроение с лоена чалга и някое лоено кюфте... и нещо слабо дето да мята фалшиви лоени цици, дано душата им дойде на място :)

10

Месия- жена

преди 11 години

Браво! Този божествен глас трябва да звучи!

9

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 8Тая "лоена топка" има такова гласище,че ще те отвее все едно никога не си бил тука.

8

7

преди 11 години

За пореден път доказахте колко сте унищожително тъпиСтава въпрос този път за коментиращите

7

Гюргя

преди 11 години

До скоро бях средностатистически фен на Адел, но след като преди месец тя възропта срещу Гага и Мадона, не че съм им първи фен, ми направи лошо впечатление. И сега, месец по-късно, това пеещо буре запява за най-комерсиалния филм 007, инак ми подскача срещу Гага. В такъв случай само може да я гони!

6

Курти Влиза

преди 11 години

Принцпно не съм фен та Адел, ама тая песен е готина. Не пее обичайните си депресантщини, пък и самата песен звучи Бонд-воско, което е най-важното в случая.

5

Nebuchadnezzar

преди 11 години

Еми, *** е песента. И Адел пее, ама чак пак да е толкова изключителна - не е.

4

Булгар Булгаррр !!!!

преди 11 години

Ко ми дреме бе?!?!......... По важната новина е че дуетът Милко Калайджиев - Сашка Васева че изпеят новата песновка от саундтрака към култовия сериал "ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ".... За първи път може да е чуете тази вечер в 19,57 часа точно преди поредния епизод на сериала.... За по добро усещане на песновката се препръчва туба домашна ракия и едро нарязана селска салата да се употребяват по време на изпълнението й!!! Благодарим за вниманието!!!!!..........

3

Анонимен

преди 11 години

Извинявам се предварително, но имам един въпрос.Става въпрос за бяла техника, та колко пъти трябва да изгори един уред за да ви го сменят?Някой може ли да ми каже?

2

Гошо Самолета

преди 11 години

Кой тоз Адел, бре!? Да бяхте снимали него, а не беквокала му...

1

Анонимен

преди 11 години

Ей ся вече ако пуснете и новина за Кардашиян и репертоара ви е изчерпан!