16

Оп-са

преди 11 години

a

15

Shark

преди 11 години

До 16 Мнго си прав, в миналото всички тези неща не ги е имало, но човечеството е оживяло.

14

Анонимен

преди 11 години

Прав е Морар - да не би някой наистина да има нужда от скапания Уиндоус, или Айфон, или дреха Версаче? Или Кока Кола, Макдоналдс, Ферари? Хората нямат реална нужда от тези неща, но плащат за тях. Това е маркетинг. Питайте собствениците на Кока Кола дали ги интересува клиентите им имат ли нужда от Кока Кола. На кой му дреме, щом плащат?

13

предприемач

преди 11 години

Тука понеже всички сме големи разбирачи и бизнесмени, затова сме най-бедната страна в ЕС, с най-ниските доходи, с най-неграмотните бизнесмени. Винаги се вслушвам в думите на някой, който прави повече пари от мен. Ако имаш акъл и желание, ще намериш начин. Ако не - ще намериш оправдание. Ние българите ще намерим 100 начина нещо да не стане, вместо един начин това нещо да стане. Докато не си променим мисленето и манталитета, няма да си променим и жизнения стандарт.

12

:)

преди 11 години

"Фокусирайте се върху важните, а не върху спешните задачи"А спешните задачи? Тях кой да свърши? Марсианците? Аман от високоплатени празнодумци !

11

Това са глупости !

преди 11 години

"Продавайте на потребителите си онова, което те искат" Това е съвет на професионален мошеник, не на бизнесмен. Истинският бизнесмен знае, че лоялните клиенти са тези, които дърпат една марка напред. С еднократни ударчета се печелят пари за скъпа кола и ***, за добър бизнес се иска много повече.

10

-10

преди 11 години

лупаците, които дават пари да ходят по такива лекции, винаги са ме подтискали с простотия. Ако този шаман, можеше да прави бизнес, нямаше да обикаля и да взима пари от балъците, а щеше да прави бизнес. -----------Предполагам си чувал аксиомата на Мърфи - Който може го прави, който не може учи другите. Между другото, този господин идеално се вписва в неговата теория - дава на хората това, което искат - рецепти за успех в бизнеса. Само дето само с рецепти не става, иска се и можене.

9

-10

преди 11 години

"Продавайте на потребителите си онова, което те искат" - Интересно Стив Джобс дали и той е разсъждавал така? Това е една добра препоръка ако искате да сте търговец, не и новатор. А търговците в България са на всеки ъгъл. Вярно, не могат всички да са новатори. Така, че считам лекциите на този господин за подходящи за средностатичстическия Българин, седящ пред телевизора и ручащ краставички с ракия.

8

Анонимен

преди 11 години

За съжаление, тези "формули за успех" в бг не дават резултати....тук има единни стандарти за успех, които нямат нищо общо с уменията и опита....И това не е само заради факта, че сме най-бедни в Европа и няма на кой да продаваме...

7

Анонимен

преди 11 години

До 8Ти явно не си от цървулите,които работят на мин. заплата , освен това Морар ти е отворил вече очите . ..Ми богатей тогава ! Какъв ти е проблема?Я кажи, колко се одруса за гениалната мисъл "Продавайте на потребителите си онова, което те искат"?

6

Анонимен

преди 11 години

Пу-у-у . . . разгеле !!!Най-накрая досадната му реклама ще се разкара . . .!!!

5

Анонимен

преди 11 години

Номер 4 - хората, които могат да правят пари разсъждават много по-различно от цървулите, които работят на минимална заплата и единствената им мисъл в главата е как да се напият. Морар е направил достатъчно пари, за да спре да работи до края на живота си. Вместо това е избрал да отваря очите на хората. Който иска ще прогледне, който не ще си остане сляп

4

Анонимен

преди 11 години

Бях на семинара, човека е интересен, но не каза нищо ново, освен малко повече за вътрешното предприемачество във компаниите. Ясно е, че предприемачите в 90% се провалят, но основния им проблем, не са финансите, а образованието. Хората нямат идея кой ще им купува нещата, бъркат приходите с печалбата и изобщо е пълно мазало.

3

Анонимен

преди 11 години

Нищо не разбрах...Къде Манчестър къде България.

2

:)

преди 11 години

Глупаците, които дават пари да ходят по такива лекции, винаги са ме подтискали с простотия. Ако този шаман, можеше да прави бизнес, нямаше да обикаля и да взима пари от балъците, а щеше да прави бизнес. Големите бизнесмени, които познават играта, нито ще ви отварят, нито ще можете да им платите :) НО докато има балъци, ще има и тарикати !

1

аз

преди 11 години

хората в играта могат да влияят повече или по-малко на своя сценарий Страхотен лектор е Морар!