51

ьььььь

преди 11 години

за инцидента си спомням,че тримата мъже са се борили със стихията в продължение на 20 мин.накрая са се удавили пред очите на близките си които от брега не са можели да им помогнат по друг начин освен да се обадят за помощ по въздух. отговорили им,че не могат да пратят хеликоптер без специално нареждане от високопоставени хора.Въпросът тук е колко струва човешкия живот щом хеликоптери за разходките на Бойко има,а за спасяване на хора не

50

военен

преди 11 години

да ползва хеликоптерите на полицията нали са негови хора и оня *** Цветанов му е протеже да слезе на земята при простолюдието

49

мале мале

преди 11 години

Естествено, няма да дреме в колата при засилен трафик.Той човека бърза пък и как ще слезе при простосмъртните.

48

Гиго

преди 11 години

Един час полет с "Кугър"=детски надбавки за 280 деца!Полет със Спартан=на детски надбавки за 440 деца!Добре,но....Един обречен на загуба референдум с предполагаема стойност 30-40 милиона лева на колко детски надбавки се равняват?Дрънкане за 200-400 деца,но за хилядите-МЪЛЧИНА.Противно дрънкане с цел замаскиране на харченето на милиони заради интересите на тесен кръг от енергийната мафия.

47

БоСимеонов

преди 11 години

Нека се сформира нов авиоотряд - "Летящите тикви". Логото да е стилизирано изображение на тиква за Хелоуин на фона на губещата се в далечината магистрала.

46

Дръндер

преди 11 години

до всички герболетки, вие слепи ли сте за истината, ууверявам ви тя ще ви освободи на изборите и тогава ще видите че вашият премиер слънце не струва повече от калта по обувките ми! ТОя всичко в държавата използва сякаш му е частна собственост!

45

реалист

преди 11 години

Казват че парламента е бил говорилня....добре де,тук какво е...да не би тези хора да са дошли от Марс...или и те са писали преди да влязат там точно като Вас,м?

44

Димитър Л.Делийски

преди 11 години

На 30 септември 1976г повиках хеликоптер с лекарски екип от Пловдив да транспортират от Казанлък до там умиращото ми дете. Откараха го, спасиха го. За 200 км полет платих само горивото на хеликоптера 220 лева на изплащане, защото тогава заплатата ми като гимназиален учител беше 140 лева. Коментаторите да си направят извода за ТОГАВА и СЕГА.

43

И аз

преди 11 години

Аз слагам минуси без да чета на всички, които пищат с големи букви или обиждат опонентите.Призовавам всички да се придържат към добрия тон и аргументирано говорене.

42

ДООТ 44 ДО 10+7/ТЕ

преди 11 години

нещо,си се объркал,по ОНОВА време ядене имаше в изобилие,особено по селата-че том се произвеждат хранителните продукти!освен това,нямаше нужда от позиви-народа си знаеше кое как е и гласуваше,а за ДЖУРОВ мога да ти кажа,че беше ЕДИНСТВЕНИЯ ,заедно с баба Цола,дето поставяха Живков на място ПУБЛИЧНО.И още нещо-ЧАВДАР ДЖУРОВ-синът на армейски генерал-да,армейски-имахме 135 хиляди РЕГУЛЯРНА армия,от които гърци и турци се ....от страх,та момъка ЗАГИНА КАТО ЛЕТЕЦ ИЗПИТАТЕЛ.Не като сега-децата-НАВЪН.

41

Справедливият

преди 11 години

Аз слагам минуси без да чета на всички, моито пищат с големи букви или обиждат опонентите.Призовавам всички да се придържат към добрия тон и аргументирано говорене.

40

Анонимен

преди 11 години

Тоя кво ми говори за детски надбавки и тям подобни.А сигурно непомни социалната министърка другарката Масларова га крадеше милиони от хазната и ги прекарваше в куфари.Баси наглеците спинозни.

39

До 53

преди 11 години

Грешиш,толкова *** може да е само един ***!Пише и против едните и другите но.................винаги с главни букви,значи ПРОСТА ТИКВА,само те не знаят да пишат!

38

СКАЙУОКЪР

преди 11 години

ДОБРЕ ЧЕ НЕ СМЕ КАТО В МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ,ТИЯ ТУКА ДВА ХЕЛИКОПТЕРА ПОЛЗВАЛИ КАТО ТАКСИ,ПЪК ОНИЯ КВИ ФЛОТИЛИИ ИМАХА НЕ МИ СЕ МИСЛИИИИИ,И КОЙ ЩЕШЕ ДА ПЛАЩА МАСРАФА

37

До 54

преди 11 години

А може ли,това което прави ГОСПОД да се нарече работа?

36

питанката

преди 11 години

Шест дни в седмицата Тикваря обикаля с коли, джипове, хеликоптери ,самолети /добре, че нямаме космически ракети, че и тях ще подпука/, и реже ленти я на 30 м път, я на измазан нужник, я на боядисана плевня.Един ден се прибира в София за заседание на МС, на което основно се говори , колко е велик той и колко му пречат всички останали. Имам питане - КОГА РАБОТИ ТОЯ ЧОВЕК И ЗА КАКВО МУ ПЛАЩАМЕ?!

35

Анонимен

преди 11 години

МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА ИМАТ И И ПРЕДСТАВИТЕЛ - БОЙКО БОРИСОВ ИМАТ СИ И МУТРЕНСКА ПАРТИЯ ПЪЛНА С КАЛИНКИ НЕУКИ И НЕЗНАЕЩИ И НЕМОЖЕЩИ -ГЕРБ. НЕСЛУЧАЙНО КАЗВАТ ЧЕ АКО ДАДАТ НА БОЙКО ДА УПРАВЛЯВА НАРКОБИЗНЕСА ПАК ЩЕ ФАЛИРА. МУТРИТЕ ЩЕ СМЪКНАТ БОЙКО. ТА КОЛКО МУ Е НА МУТРАТА БОЙКО ДА ПОЛЗВА ЛЕТНИТЕ ХЕЛИКОПТЕРИ КОИТО ТЕ ПОРЪЧАХА И ПЛАТИХА.

34

до 47

преди 11 години

Може другарю и да е летял Бойко с Тигрите с правителственият самолет, но както стана ясно по-късно ГЕРБ са си платили масрафа затова. Дори Бойко каза: "Който има пари, да си го наеме и той. Не е забранено" Докато вие като летяхте, и най-вече доносник Гоце с правителственият самолет да ходи да лови архари из цял свят за собствен кеф, не БСП му плащаше масрафа, а целият български народ. Сега светна ли ти къде е разликата между БСП и ГЕРБ?

33

Vien

преди 11 години

Dano se nameri nqkoi,da se izgavri s tqh,taka kakto se gavrqt s naroda!!

32

ДО 44

преди 11 години

ТИ ГОВОРИШ ЗА НЕЩА ОТПРЕДИ 25 ГОДИНИ. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО МЕ НАКАРА ДА СИ СПОМНЯ ЗА ОТРЯД 28, КОЙТО ЛИТНА КАТО СЕЛСКО ТАКСИ ДА КАРА ТИГРИТЕ НА МАЧЛЕ.