121

Пичка до #3

преди 11 години

Пич си верно. :) Евала за коментара!

120

Пена

преди 11 години

Какво се чудите бе, хора!Искам само да ви припомня случая със Борилски: За убийство (станало във Франция) двамата юнака ги оправдаха. Трябваше да се намеси Френският Посланик, да преместят делото в Търново и ЧАК ТОГАВА го осъдиха. Делото се точи 10 години!!!!

119

koko

преди 11 години

в случая ...на стадиона една чаша вода и куршум в тила.нещо китайско.

118

Анонимен

преди 11 години

Тия *** още ли са на свобода?! Роднините на покойното момче да ги ликвидират след като съда им даде условните!

117

Мамантос

преди 11 години

На това ги учите вече 20 години, демократи. Утре копиленцата ви вас ще пребиват...

116

Анонимен

преди 11 години

децата и внуците на ,,нашите хора" - крушата не пада по-далеко от дървото.

115

dk

преди 11 години

назначили мили момичета с по 2 деца за съдии и искат да съдятестествено ,че ще търсят вратички в закона да защитят престъпника,защото той може да убива ,а жертвата я няма , а хората близки са сломени и нямат сили да се борятказах това от опит за огромно съжаление

114

до 119

преди 11 години

ало, делото е на над четири години, от преди герб... а и съдебната система определено е от нещата, които герб завари, дори в момента се мъчи да подменя кадри.тия работи, дето ги описа - за жените и печките, и злобата към беззащитните - гии имаше и по татово време, само бяха малко по-завоалирани. Но пък на които им се разминаваше, въобще не отиваха на съд, защото за тях законите не важаха.Явно няма как да го помниш, защото си на възраст да пееш модния рефрен за гейберите.

113

1

преди 11 години

А какво стана с Илко?

112

114-ПОДКРЕПЯМ!от ало

преди 11 години

Абсолютно точна характеристика на случая,радвам се,че и сред студентите има МИСЛЕЩИ И ВИЖДАЩИ хора,за съжаление ,политиката на ГЕЙБЕРИТЕ нанесе непоправими щети в мисленето на младите...Жените се чукат за пари и основно с печки,а момчетата,поради липса на женско присъствие ,и наличие на дрога си изливат яростта и злобата ,от това,че жените не ги бръснат за сливи,към невинни и беззащитни ...ПРИМЕРИ-ами огледайте се...

111

Анонимен

преди 11 години

Като гледам как работи съда, очаквам в много скоро време да започнат публични екзекуции по площадите. Търпението е изчерпано и чашата всеки момент ще прелее. И нека тогава съдиите не се чудят, че те първи ще бъдат изправени на позорния стълб и първи ще отнесат пердаха. Не висш съдебен съвет, а висша съдебна съвест трябва на България.

110

Анонимен

преди 11 години

За такива убийци смъртно наказание никакви затвори! Четери години минаха и още се влачат с това дело ще изкарат накрая виновните невинни,но какво да се учудваме за жалост това е България тук закони не се спазват всичко е мафия и корупция!

109

писна ми

преди 11 години

Дано на малките *** да им пръснат гъ....те от еб...не в затвора. Пожелавам им да ги изнасилват пребиват и ритат по 4 пъти на ден !!!

108

до 108

преди 11 години

най-вероятно нападението е било саморазправа, стига да се допиташ до нападателите...

107

до 113

преди 11 години

... в други държави, вината им вече щеше да е доказана.или отречена.Четири години за побой пред очевидци, и липса на достатъчно доказателства?Това не демкрация, а АДВОКАТция.

106

Анонимен

преди 11 години

Много бързо ги осъдихте трите момчета. Без да сте запознати веднага пожелавате смърт. Не сте по различни от убииците на момчето. Докато не се докаже вината им, те са НЕВИННИ.

105

23г.

преди 11 години

да не говорим като сръбне малко ракиика. какво ще отречеш ли че заради 1 шамара от някой ще го гръмнеш? веднага вади патлака и му го лепва на челото и почва се прави ан мъж. и такива случай съм виждал, заради 1 шамара вади патлак, кара го да се чуства властен силен. заслужава ли си за 1 шамара да убиеш някой? или дори за насинено око? ето това не е нормално. проумей че човек като пие се променя и тогава не му пука много много от закони ограничения и съвест.

104

vcds

преди 11 години

До живот и тримата. Просто е, а и по-тежко няма по нашето законодателство.Но, това е един от многото случаи, които доказват защо ТРЯБВА да има смъртно наказание. Ако въобще някоя от тия трите *** влезе в затвора, аз НЕ ИСКАМ да плащам за да продължава той да живее и да излезе след някоя друга годинка, а млади момчета и момичета да си отивам без време от тоя свят по най-отвратителни начини.

103

23г.

преди 11 години

и между другото бъркаш термините... гражданин и престъпник нямат нищо общо. деецът може да бъде и гражданин, както ако е легално да използваш оръжие тогава всички граждани ще си мъкнат патлаци и ще се гърмят където и когато си искат. сега ги спира че не могат да си намерят че може да последва наказание, но ако отпадне това ... всеки ще си носи и всеки с малко акъл че гърми когато си поиска.

102

23g.

преди 11 години

не съм съгласен. сега нямат ама както ти говориш ако имат? дали няма да е така? всеки като има патлак, дали няма да го вади за щяло и нещяло. и пак ти казвам като пиине човек започва да мисли коренно по различно ... би трябвало да го знаеш. как човек дето е душичка след като пиине почва да налита на бой, даже и камък взима от земята с надеждата разбива чеинета. алкохола и наркотиците могат да променят човека до неузнаваемост. и да не иска да убива като пиине може да иска