10

имигрант

преди 11 години

ХА-ХА-ХА!!! Готини вицове прочетох тук :-)А иначе, да, възможно е що да не е?Ама това няма голяма връзка - дали е за една нощ или не. И за една нощ пак е възможно.Може би само някой тийнейджър на 16 - 17 години, дето го прави за пръв път и се поти от нерви да не успее, ама за другото - наистина учените от Магадан само не го знаят още.

9

ПорЦелан

преди 11 години

Един рибар хванал златната рибка и си пожелал да свършва едновременно със жена си. Докато се прибере свършил три пъти!

8

Nobody

преди 11 години

- Дай сега, скъпа, малко надясно..... малко нагоре.... а сега обратно....- Абе, скъпи, ти е..еш ли ме, или ме паркираш?!?

7

Анонимен

преди 11 години

Задължително е, не просто възможно.

6

Отговорът ще разбере

преди 11 години

Пожарникарят и Яне едновременно изнасят лекция на тема: "Едновременен оргазъм възможно ли е?" Отговорът ще разберете на края на лекцията.

5

да

преди 11 години

Има хора които не го изпитват.А това за едновременното е почти невьзможно.е разбира се случва се.

4

Анонимен

преди 11 години

Абе днеска.бг ... кой сте наели да ви пише статиите и да определя кое е важно да се публикува и кое не ?Има или имат огромни психологични проблеми.Статиите са написани неграмотно, неинформативно, пошло ... Единствено се пише за нещастия, катастрофи, убийства и други лоши работи.Засрамете се малко де. Вървете на лекар. Може и да ви помогне, ако има някаква надежда.

3

Анонимен

преди 11 години

Баба Гицките ще искат санкциониране на този сайт заради подобни статии.Когато имаше ОФ по кварталите, а също и низови партийни организации по месторабота, такива безобразия не се допускаха!!! Оргазми ще ми изпитват те, вместо да спретнат един Ленински съботник, калпави интелигенти недни, заразени от западното влияние! С кой акъл затвориха лагерите?! И ето ти го резултатът ... Резил!

2

Анонимен

преди 11 години

Това пак ли е изследване на магаданските, пардон, британските учени:)

1

айде спрете се

преди 11 години

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е?