86

55a

преди 11 години

ТУРЦИЯ Е ПСЕТО НА САЩ.

85

Филип

преди 11 години

Призовавам страните:войната да започне сега!Трябва да има война веднъж за винаги да се разбере кой,кой е и каде е.Тези не се спряха само се лаят,като вързани кучета.

84

ники млад

преди 11 години

незабАВНО ДА ИЗЛАЗЯМИ ОТ НАТУ

83

Цъки

преди 11 години

От една година турците хрантутят, подкрепят и въоръжават на своя територия бандите, кото изкормиха една прекрасна страна! Турция реално участва във войната от самото й начало с всички средства! Заради един заблуден снаряд се прави на много засегната!Според мен ги сърбят ръцете да се намесят и да влезнат в Сирия, а повод винаго ще се намери (произведе), както в Сараево!

82

Анонимен

преди 11 години

Само да не се правим на силни, че поне армия да имахме ....

81

морски

преди 11 години

Мъртвеца край Босфора - така цивилизованите държави наричат Турция.

80

Ivan Grozni

преди 11 години

УСА/ЮК просто искат Турция да свърши малко работа за десетилетията кеш , подкрепа и инвестиции... иначе Турция да си беше останала "болния човек"(това е исторически термин за младите и неуките) на Европа още стотици години...

79

pppp

преди 11 години

Провокация, за да бъде въвлечена Турция. Абе USA си знае работата

78

Анонимен

преди 11 години

Странно, когато американски ракети паднаха край София, "случайно" пропуснали целите си в Сърбия, на никого не му правеше впечатление.

77

Помнещ

преди 11 години

До 64Защо задаваш въпроси на които сам можеш да си отговориш. Ако в България убият не дай си Боже някого, най-много да го поздравят. Още си спомням когато "съюзническите" натовски ракети падаха в български села по покривите на хората по времето на бомбандировките в Сърбия. Ама тогава само дето не им казвахме "браво" на хамериканците.

76

До 89

преди 11 години

Има друг вариант..Някой да разчита, че сте глупави (каквито скоро ще се окаже че сте) и да се втурнете в мелето.. те тогава ще го гризнете дръвцето!

75

Медвед

преди 11 години

До 88 - Евнух, само можеш да дух.ш на Руснаците, пухльо.

74

Анонимен

преди 11 години

ИЗМИСЛЕНИЯ НИ ВЪНШЕН МИНИСТЪР -ЕВРЕИНА МЛАДЕНОВ ОТНОВО СЕ НААКА С КАШЕРНИ МИРИЗЛИВИ ЛА*** С ПОРЕДНОТО СИ ТЪПО ИЗКАЗВАНЕ КОЕТО МОЖЕ ДА НИ ВКАРА В ПРЯК ВОЕНЕН КОНФЛИКТ ,ТОЗИ ПЪТ ДОРИ И ПО ГОЛЕМИТЕ ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ ПРОЯВЯВАТ СДЪРЖАНОСТ ,КАТО СЪЗНАВАТ КАКВО МОЖЕ ДА ПОСЛЕДВА ОТ ЕДНА ВОЙНА В СИРИЯ ,САМО *** СА НА КЯР ОТ НЕЯ ,ЗАТОВА И НАШЕНСКИТЕ МОШЕНЦА СА НАСКАЧАЛИ ПО ФОРУМИТЕ ДА *** В ПОДКРЕПА НА ТУРЦИЯ ,АМА ,ПАК ЧАКАТ ПАК ДРУГ ДА ИМ ВЪРШИ МРЪСНАТА РАБОТА ПРОСЛОВУТОТО ЕВРЕЙСКО ШУБЕ

73

Анонимен

преди 11 години

Сирия пада и средиземноморският газ пуска кепенците на Руската империя. Завеса.

72

Анонимен

преди 11 години

Според мен Турция ако не нападне Сирия това означава че никоя държава няма да ни приеме на сериозно,всеки ще нарушава турската територия,инцидента с флотилията пак може да повтори!Защо не паднат бомби в Израел,ще падне ама веднага ще изпрати ВВС и ще има много жертви и затова никой не смее да се занимава с евреите!Губиш ли няколко битки вече мозъка ти не може да разсъждава рационално и приемаш факта че си слаб!

71

Анонимен

преди 11 години

Къде се врат тия руско маймуни, та не си гледат феодализма...

70

до 76

преди 11 години

Добре щеше да е така, ама нали оня ден го преизбраха!?

69

ние!

преди 11 години

Мечката играе в КОМШИИТЕ,.....какво следва по-нататък.....?

68

DEMOCRATOS

преди 11 години

ГЪРЦИЯ ПОДКРЕПЯ ИЗЦЯЛО СИРИА....ЗАЕДНО ЩЕ ПОБЕДИМ И ВЪРНЕМ В УЛАН БАТОР ВСИЧКИ ТЮРКИ, КОТИО КРАДАТ СИРИИСКА,ГРЪЦКА,КУРДОСКА И АРМЕНСКА ЗЕМИА..

67

ДА ДЕ!

преди 11 години

ЕС--ВЪЗДЪРЖАНОСТ------------Има държави които НИКОГА не могат да се ---ВЪЗДЪРЖАТ!Кой ли са ---ТЕ?