229

Анонимен

преди 9 години

До иванКартон се влага в 80 процента от обувките!!!!От картон се прави единствено табана на обувката.Ако имате предвид лицето и хастара,няма как да се направят от картон!!!

228

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПаоло Ботичели не е марка!!!!Това са китаиски обувки поръчани с етикет Паоло Ботичели!!!

227

Анонимен

преди 9 години

До анализаторТурските обувки са едни от наи добрите в Европа!!!не говоря за евтините обувки които се внасят в БГ.

226

Анонимен

преди 9 години

До sstranniikТова не е верно!!!!И мога да ви го докажа.Поздрави!!!

225

Анонимен

преди 9 години

До до 225Aз лично мога да ви докажа,че технологиите и методите в производството на обувки в България са същите както в Италия.Аз лично произвеждам обувки,и ще се радвам ако ми покажете машина за обувки от италианска фабрика,която ние нямаме!!!!

224

анонимен

преди 11 години

Сигурното средство да ви окапят ноктите на краката са китайските обувки!

223

Анонимен

преди 11 години

Едно отзабележителнитеследствия отизлагането на тематаза реалността наматерията на световното внимание инейното разгласяванеиз целия святпосредствоммножестворазнообразни средства, се епревърнало и в темана редица холивудскифилми. ЗОВ ЗА ЗАВРЪЩАНЕ Във филма Зов зазавръщане (вглавната роля АрнолдШварценегер) героятузнава, че животът,който той смята за реален, е просто еднапрограма, която епрограмирана вмозъка му. Но той неможе да направиразлика между реалния ивъображаемия свят. 13ят ЕТАЖ Сюжетът на филма Тринадесетият етаж е следният: Двамата главни герои на филма, използвайки компютърна технология, създават един виртуален свят. В този виртуален свят оживява 1937 година, въпреки че в реалния свят, в който те живеят, е 2000 година. Човекът, който есвързан с тазикомпютърна програма,лежи на легло, къдетоинформацията идетайлите за неговата самоличност въввиртуалния свят от1937 г. биватзареждани в мозъкаму. Така например вмозъка на героя на име Дъглас Хол , койтое богат и преуспяващръководител накомпютърнакомпания, са заредениданните за банковия чиновник ДжонФъргюсън, койтоживее през 1937 г. Изведнъж този човекпопада в 1937 година.Всички коли, сгради,дрехи принадлежат натази година. Това,което го изненадва, е, че и двата святаизглеждат съвършенореални. Той може дапочувства мокротатана водата, да усетистрах или вълнение и в двата свята. По-късно този човек разбира, че животът,който е приемал зареален, всъщност есамо една компютърнапрограма, и всичкиколи, сгради и дори приятелите му, коитодо този момент есмятал за реални, сапросто една илюзия. Вдействителност тойживее в година много след 2000 инаблюдава целия сиживот през единсимулатор. Това, коетофилмът се опитва даилюстрира, е, че е трудно да се направиразлика между свят,който е реален, итакъв, който евъображаем.

222

хаха

преди 11 години

Само да светна тука заблудените, Паоло Ботичели не е никаква италианска марка, а са китайски ***, които по време на сезона продават с поне 50% отгоре, а извън сезона за 20/30 лв. парчето. Представям си за колко ги купуват, сигурно за 5 лв. чифтчето. Пазарувайте онлайн от чужбина, тука всичко е менте и ***

221

Анонимен

преди 11 години

За 23 години умна политика политиците ще ни научат да ходим с цървулки.Пък в парламента прилича на ревю с костюми , чанти и обувки само маркови.Народе, народе какво ли още ни чака?

220

Анонимен

преди 11 години

щом обувките на Адидас са направени от отровни химикали смятайте в китайските какви отрови има . мене ме е страх да купувам китайски стоки, защото миришат много гадно, има една особена миризма. а по хубаво от обувки естевствена кожа няма и издържат много време .

219

Анонимен

преди 11 години

Проучване проведено от Грийнпийс (Greenpeace) показва, че компаниите, предлагащи едни от най-разпространените спортни обувки и маратонки в България, все още слагат в тях опасни за човешкото здраве химикали.Често в производството на спортни обувки се използват PVC и фталати, или други опасни за човешкия организъм съставки. Бромиран ретардант и триклозан също се срещат в спортните стоки. Благодарение на проведена в САЩ кампания на Грийнпийс, някои от най-големите производители на маратонки в света като Nike, Adidas и Asics предприемат мерки за премахването на PVC от техните продукти. Reebok напълно премахват PVC и забраняват някои други подозрителни вещества. Повечето компании също така изготвят списъци със забранени вещества или такива, които са с ограничена употреба. Въпреки това, все още липсва яснота и прозрачност в предоставената информация.Кое е опасното на фталатите или на бромирания ретардант?Това са химически субстанции, които могат да увредят половата система, хормоналната система, черния дроб, мозъка, нервната система и в някои от случаи хормоналната система. Уврежданията може да настъпят още в детска възраст.Оцветените в зелено производители са премахнали от продуктите си фталатите. Тези в жълт цвят са поели ангажимент даго направят или са показали напредък, в сравнение с предишни изследвания на Грийнпийс. Червеният цвят означава наличие на опасни химикали в спортните обувки!Nike започва да изтегля PVC през 1998 г. Към момента PVC не се използва в обувки за деца под 3 години. В обувки за по-големи деца и възрастни обаче все още има фталати, алкилфенол и други опасни вещества. Компанията е оцветена в жълто в таблицата, защото е поела ангажимент да изтегли тези субстанции и от останалите продукти.Asics и Reebok заявяват, че са изтеглили опасните вещества от спортните обувки и получават зелен цвят в таблицата. Reebok обаче е закупена от Adidas, което поставя компанията сред фирмите в червен цвят, въпреки че продуктите й остават в зелено.Adidas също заявява, че е забранилавредните химикали, но по-късно тестове потвърждават тяхното наличие. Освен това парфюма на Adidas, произвеждан от Coty Inc, може все още да съдържа фталати и изкуствени аромати. Затова и компанията е оставена в червено.Опасни субстанции са намерени и в спортни продукти на Puma. Компанията обаче успява да идентифицира произхода на тези вещества и да ги забрани, което й печели позиция сред фирмите в зелено. Освен това, ангажиментът на Puma към изтеглянето на опасни химикали включва и парфюмите на компанията.

218

Гошо Самолета

преди 11 години

Хаааахахахааа ...Пълен майтап! Колко струва например материала за един патък? Манифактура няма в Китай, затова от там идват по 1 лв за чифт с транспорта.

217

Анонимен

преди 11 години

130-140 лева нормални цени за българския пазар. Дали са на ясно какви са ненормалните ни заплати ? Едва ли ,затова юруш на китайското ,не че ни харесва , това можем да си позволим!

216

Анонимен

преди 11 години

Цените в България са най-високи в Европа (за качеството, моето се продава), защото всеки търговец слага поне 100 % отгоре за да печели.А заплатите са най-ниски (за труда, който се полага), защото всеки работодател реже запалтата за сметка на собствената си печалба.

215

бг

преди 11 години

Като ме ударят монополистите -"парно,ток,вода,телефони,банки," такси,данъци, ит.н. от заплатката ми...400...лв....остават 20...ако имам късмет...та от кои обувчици да си купя...или първо на детето да купя...120лв за обувки за мен не е нормална цена, при 400 заплата...оскотяхме от сиромашия тоя се вайка че бил принуден да изнася...то и ние да се изнесем и тук да останат *** само...що обувка ще изкупят ...една няма да остане...мноого *** народ сме ейй много..роби ,тарикати,***........

214

Митко

преди 11 години

Има добри ловни обувки в ловно-рибарските магазини, които спокойно може да използваш като зимни обувки

213

коко

преди 11 години

Повечето "български " обувки са произведени в Китай от отпадъчни материали с етикети "Пещера","Габрово" и т.н.Всеки може да си регистрира фирма и да ги поръча.На етикета ще пише това,което поръчвате.И аз се чудя от къде да си купя хубави обувки.Сега "Отличниците" на ЕС ходят с обувки за умрели,обличат се с опърдяните дрипи на европейците и ядат хранителни отпадъци.

212

анонимна

преди 11 години

Обувките на Ади, Гидо, Свик ... и още други произведени в Пещера са наистина много добри. По добре 1 чифт истински български обувки от естествена кожа, отколкото няколко *** найлона от Китай...

211

plamen

преди 11 години

Tук явно наблюдаваме упражнението "Мутра прави обувки", както вече знаем има и "Мутра прави кашкавал" и т.н...и по тая причина цените български скачат нагоре, а качеството пада надолу...

210

B77

преди 11 години

Българина иска евтино и качествено!Няма такава екстра.Има *** за 4-5 лв.Мерси