20

щурчето

преди 11 години

Народе български запасяваи се с тревни видове годни за храна -зима идва хляба поскъпва , месото и всичко друго след тях.Глад и мор особено сред пенсионерите-колко ли ще измрат за радост на младите !!!Затова г-жа Менда реши пенсиите от .01.04 за да се види колко пенсионери са останали живи-тогава ще има преразпределение ще остане нещо и за младите в които ГЕРБ наслои умраза към възрастните хора.

19

анонимен

преди 11 години

съответно и ще намалее още консумацията на месо в БГ..бе тия търговци защо са толкова алчни?

18

Анонимен

преди 11 години

Нека управляващите да ги сложат на пенсионерска диета. Да видим как ще оцеляват. То и без това месото при пенсионерите не е най-употребявания хранителен продукт. Как се живее с европейски цени със занзибарски заплати?!!

17

мале

преди 11 години

Само за сведение той оня горе вижда и рано или късно наказва.Така че който и да е виновен рано или късно ша го отнесе.А на старите хора(пенсионерите) им съчувствам.Надали има по голям срам да си дал голяма част от живота и здравето си за мизерна пенсия.И другото лошо е да умреш гладен и премръзнал заради правителствата.НО ИМА РЕШЕНИЕ И ТО Е БОЙКОТ НА ВСИЧКО

16

анонимен

преди 11 години

ало дебелите от герб не е полезно да си тлъст

15

Месояд

преди 11 години

Хайде да се ръфаме взаимно

14

хахаа

преди 11 години

на всички производители им се услаждат по високите печалби,НО макрая ще се наиграят сами.има внос,има нормални цени.как може в Германия и Унгария олиото да е 79 цента,свинското да се намира по 2,30 евро за килограм!!!инфото от преди 14 дена.да не би в тези държави да са направили заплатите,като в България???аман от ненаядени /незнам точната дума вече/лапачи.да им приседнат парите,откраднати от хорицата по този начин.аман ти и джиповете и вилите.нищо няма да вземат там,горе.

13

мартин

преди 11 години

Цените на всички храни подлежат на промяна постоянно, колкото и незначителна е тя. Имам чувството, че в последно време всички очакват Найденов да поеме отговорност за растежа на цените. Все пак не ги определя той, а пазарите, той може да дава пояснения, но няма силата да смъкне цените.

12

мами

преди 11 години

Един месец хората да се въздържат да купуват местни продукти да видим какво ще стане. Въпреки че държавата дава датации цените ще се вдигат само че няма кой да купува с тези заплати и пенсии. Въобще всичко в държавата е наопаки.

11

$

преди 11 години

Този министър, трябваше да работи в статистиката. Само констатира поскъпването, без да вземе мерки. Надявал се, да не бъдело много!

10

Анонимен

преди 11 години

Важна е макрорамката..вас-кучета ви яли..

9

Анонимен

преди 11 години

Решение: силна връзка със селата. Всички не работещи пенсионери в семейството там ...... като не могат да ни задоволят потребностите на нормални цени, спрямо заплатите, ше се САМОзадоволяваме ;))))))

8

Анонимен

преди 11 години

Тази асоциация нещо ми намирисва на картел, как всички производители в нея изведнъж вдигат еднакво цените, къде е конкуренцията?

7

1

преди 11 години

Първото увеличение ще е факт,второто е съдиране на кожата,третото е отнемане на душата!

6

!

преди 11 години

Случва се това,което мислех...евтина Коледа!??Да,след като цените се вдигнат 4-5 пъти до празниците и символична отстъпка в последствие.

5

@

преди 11 години

Много ми е чудно,като останат само *** тук,на кой ще продавате скъпите си храни,горива,ток?!

4

77777

преди 11 години

До дни цената на месото в магазините ще е по-висока - гарантирано от ГЕРБ.

3

...

преди 11 години

Надувайте бе,надувайте цените,алчни ***.Накрая ще хвърляте на *** като няма кой да купува!

2

оня

преди 11 години

Нека вдигат цените и всички магазини ще бъдат пълни с *** ,не само магазин Европа.

1

Анонимен

преди 11 години

Надувайте цените още и още.Накрая ще останат само *** и тогава ще трябва и вие да се изнасяте от тук.