32

българин

преди 11 години

знай българино, че в съдебната система са най-високите заплати, млад съдия с премиите взема месечно колкото пет нещастни български учители/даскали/, а в горните съдилища доста повече, знай че част от работещите в тази система са ПУЦ юристи, завършили право защото държавата допусна тези пуц правни факултети, завършиха право хора които не се и сънували че ще станат юристи, знай че 20 г. в тази система се помпат държавни пари, чеима съдилища и прокуратури с ненужен щат, но със заплата.............

31

съдник на съда

преди 11 години

И от ден първи си сложете за приоритет осъждането на незаконно забогателите и неплащащи данъци. Защото на предходните избори народа гласува иммено за справяне с организирата престъпност. Едни Галеви осъдихте с зор и те се укриха за ваш срам и позор. Затворете всички вратички в закона с които адвокатите акули на мафиозите ви въртят на средния си пръст и ставате за смях пред обществото. Уважавайте себе си, съда и мачкайте ефективно с присъди открадналите милиони.

30

Анонимен

преди 11 години

SA6TITE KATO DRUGITE 6TE IMA RU6VETIIIIII

29

Гошо Тъпото

преди 11 години

Каква е...задачата на българските...съдии;да отсъдят всекиму заслуженото.На богатият,споредбогатството му и на...бедният,според...бедноста му.(цитат от правилника на ВСС)

28

do 32

преди 11 години

" разделението на властите му е майката " ? ... :)интересно ... В Българиа разделение на властите зна4и не6то подобно на - разделяй и владей ... По-скоро непрекъснат контрол и отговорност на магистратите пред об6теството " му е майката " ... дори отговорност на магистратите пред изпълнителната власт му е маиката ... за6тото ина4е вие превърнахте съдебната система в едно ООД бе ... то бива палати, бива ру6вети, ама толкова не бива !

27

Анонимен

преди 11 години

Горко ни

26

Следващият

преди 11 години

Биха шута на Сукашвили. Следващият ще е другарят Борисов!

25

калпакчи

преди 11 години

И Калпакчиев е във ВСС.Да, същият, който оправда подсъдимите по делото "Сапард".Ами, да ни е честито с новите Гоцета!

24

Анонимен

преди 11 години

Браво на Президента. Разбира се, че не трябва съдът да решава заради Брюксел, бих добавил и заради нашто си правителство. Както е наблегнал в изказването си проф. Груев, разделението на властите му е майката. Нищо че хората, включително някои от министрите, не го разбират.

23

ДО 27

преди 11 години

Да, а според него всички с висящи дела трябва да са в ареста :)

22

Анонимен

преди 11 години

Единственото, което предпазва садебната ни система от ТОТАЛНА КОРУПЦИА и ПРОИЗВОЛ, това е - контрола от Европа !

21

ДО 8

преди 11 години

Човеко, замени думичката "съда" с думичките "МВР, прокуратурата и в най-малка степен съда" и ще се доближиш до истината. Не се учудвам, че хората мислят като теб както не се учудвам, ча Б.Б. и Цв.Цв. не са отишли на събитието, но в нормалните държави не е така.

20

Vesso

преди 11 години

Как няма да са натоварени, като първо допуснаха срещу мен искова молба с неизпълнени елементарни формални условия за да има иск.Предприятие се продава с договор с нотариално заверени подписи.Гледат делото по ЗЗД за допуснат лъже-свидетели.Очеизвадно фалшиви документи.Явно лъжесвидеталстване,противоречащо дори на представените"документи"от ищеца.Четири заседания!!??Баща ми също.Самата поземлена комисия писмено си признава за допусната грешка.ТРИ заседания???!!!!Време и пари на данъкоплатеца.

19

Факт!

преди 11 години

Гражданинът Цветан Цветанов е ПОДСЪДИМ пред Пловдивския районен съд

18

Уникално!

преди 11 години

Покани бяха отправени и до премиера Бойко Борисов и вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов!Ами как ще дойдат сами в съд?Нали може направо да им прочетат обвинителните актове!

17

Анонимен

преди 11 години

Пича най-вляво съм го виждал по новините. Просто човек с такава физиономия няма начин да няма криминални наклонности. Колкото и брутално да звучи, тоя може да му лепнеш 5 години условно само по снимка!А парадокса е, че от тоя тип очакваме да ни раздава правосъдие!

16

Анонимен

преди 11 години

Държавата ни се управлява от зависими(изнудвани) безхаберници.

15

Анонимен

преди 11 години

Не може 23 години тези да са правили кариера при неясни критерии и само и единствено с връзки и нещата да се оправят с едни избори или едно ново начало. КАДРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!! Всички управленци от най малкия началник *** до президенти и министър председатели ОСТАВКИ и наново конкурси от независима комисия от университетски преподаватели(може и чуждестранна) Да видим дали няма да окапят 95 %.

14

дебел депутат

преди 11 години

мишки бачкайте че за нас да има пари.

13

на снимката

преди 11 години

----23г.---МИЛИ РОДНИ КАРТИНКИ---Златка,Калинка,Златка,Калинка,Златка,Калинка!