254

Анонимен

преди 11 години

А как да я побере истината в съзнанието си, при положение, че е дал 2000 лева за телефон който има фефекти каквито нормалните телефони имаха преди години.Как да признае, че се е набутал така брутално и е напълнил касичката на някой Хамериканец който умее да зомбира простите маси хора.

253

До 279

преди 11 години

Баш си е истина това което на написал човека. ;-) :-) Друг е върпоса, че не можеш да я побереш в съзнанието си, но това си е твой проблем. ;-) :-)

252

Анонимен

преди 11 години

До 277. Това което си написал е лишено от логика, липсва ти мозък и лъжеш! Няма нищо общо с истината и се само излагаш с липсата си на знания!

251

беневолент

преди 11 години

у нас се залага главно на картел в телекомуникациите и новият мексикански собственик на Мтел е съден за надписване на 15 млрд. сметки. Заттова цените на мобилен интернет са над тези в Европа.

250

Анонимен

преди 11 години

Това ли е телефона който претендира за най добрия в света?картите не работятблутут не работи корпуса е от евтин материал и се драскаима розов ореол на снимки на които има слънцеекрана е с резолюция 1130 х 648 в 2012няма NFCняма сменяема батериясъс заключена ОСняма мултитаскингняма нормален конекторняма слот за картаЕ предпочитам телефона който не претендира за нищо на думи и хартия, но реално е по добър.

249

Анонимен

преди 11 години

Такива са айсифон феновете. Нямат факти, нямат аргументи, нямат доказателства, блеят като зомбирани овце срещу всеки които им покаже реалните факти доказващи как са се набутали с китайски телефон сапунерка на цената на два истински китайски телефона.

248

mindo

преди 11 години

И аз корекция, 2 са ядрата :)Но пак е по - мощен няколкко пъти.

247

mindo

преди 11 години

4S е с процесор с ядро А9, А Галаки с2 е със Скорпион ядро. Само едно ядро Скорпион на същата честота е по - мощно от А9 ядото. А той има 4 на 2 пъти по - висока честота. Това е и причината емулацията на сони плейстейшън да става на единия, а да не става на другия. Това е истинска мощ, а не "оптимизации" като това да ти спира изпълнението на всичко докато скролваш. Тестове мога да ти извадя и че нокия2210 е по - мощна от Core i7 настолен. Тестовете понякога са въпрос на вяра :))

246

корекция

преди 11 години

Щом твърдиш че 4s хардуерно е по слаб от 4 те ядра на самсък и компания, значи си НЕВЕЖА! Само не се хващай за това че се коригирам, че ще потвърдиш че си момиченце в мъжко телце с розови мисли за някои батко.

245

Анонимен

преди 11 години

До 306, ти си поредния невежа! Това че ти незнаеш как да направиш така че да ги можеш с аифона означава само едно, то си изключително некомпетентен. Щом твърдиш че и хардуерно самсък и сие с 4 ядра едвам смогват на бързина на вече стар модел също говори че не си правил тестове а си прочел някъде в нета сухите храктеристики. Няма да ни стигнат 500 символа за да ти обясним че си НЕВЕЖА!!!

244

до 306

преди 11 години

Моето момче ще викаш на майка си!!! Бягай до магазина за зрънчо там ще си намериш и телефона и евентуално софтуера. Ааа грешка за вас софтуер няма кой да напише. Ти моето момиче си поредния *** които си блещи глупостите! Да даваш си парите за изделие от Зайо Байо и си емулираш безмозъчното съзнание. Ти момиченце в момчешко тяло ще си останеш такиива завинаги !!! Лапаи си пръстчето и си лягай. Ти момиченце незнаеш че 4s e по бърз от вашите 4 ядрени процесори! Направи тестове ***, недей да четеш характеристики. Ейй все трябва да ви се обяснява! То невежи ама чак толкова?!?

243

azsumaz

преди 11 години

Еии,на това юзерите на Самсунг и андроид все трябва да им се обяснява. А те си знаят своето без възможност да погледнат цялостно картината. И аифона и самсунга могат едно и също нещо, на бас че юзерите и на едното и на другото наи често просто си гледат нещо в нета и пипат зелената слушалка. Играят на игри и това е. Все обаче ще се намери някой които да се изплюе върху тези устройства. Истината е че епъл си е епъл и те виждат нещата по свои начин, да имат проблем но е софтуерен и ще го оправят. А андроида безпроблемен ли е? Купуваш и почваш да донастроиваш. Ами аз не искам да донастроивам искам като го пусна и просто да работи. Аман от не стойностни хейтърства!!!!

242

до миндо

преди 11 години

До някъде но само до някъде съм съгласен с теб! Но това което се опитах да кажа със сравнението е че аифона си остава по добрия продукт въпреки цената :)

241

mindo

преди 11 години

Има малка разлика м/у сравнението с колите и действителността. И тя е, че на самсунга произвидствената му себестойност е 40% над произвосдтвената себестойност на айфон5, а на мерцедеса производствената му себестойност си е по висока. Ако трабанта струваше повече от мерцедеса, тогава бих се съгласил с теб, защото точно такъв е случая. За справка - гугъл, BOM iphone5 SGS3 и намираш директно потвърждение на думите ми и еднозначно потвърждение на думите на 300;)

240

Анонимен

преди 11 години

До 300 точно така, никои не очаква от теб да разбереш типично за Хандройд ю/лузер !!!

239

до 300

преди 11 години

Никои не очаква от теб да разбереш!

238

do 299

преди 11 години

Уникално глупав пример, типично за БГ айфон фен!

237

Анонимен

преди 11 години

Мерцедес S класа около 100 000 лева! Трабант около 600 лева. И двете вървят по пътищата но Мерцедеса е много над траби!!! Аифон 2500 лева, ГнусмаС около 1000 лева. И двата са телефони и с двата можеш да се обаждаш на приятелите си. Но аифона е много над ГнусмаС ( самсък/ сандък или там както си го наричате)!

236

123

преди 11 години

2499 лв в Технополис !! Ай сиктир!!

235

Анонимен

преди 11 години

theverge/productspare/6116/5807/6082/6024/5236/3604/