16

sat

преди 11 години

BRAVO. GORDEIA SE S NEGO.

15

ufff

преди 11 години

"На изток от Запада" е цяла книга - сборник от разкази. Нали не вярвате, че е пресъздал 30 години история в "кратък разказ"? Оправете си грешката в текста

14

Златка :)))

преди 11 години

Ауууууууу.... Брао на момчето!!! :) В тая държава Лондон където е спечелил наградата още не съм ходила но смятам да отида.... Ако не се лъжа... а аз знам,че НЕ СЕ ЛЪЖА... защото имам шестица по География и съм все пак висшистка!!! Белгия беше столицата на Лондон и там през нея минаваше една река... мислим че се казваше Нил ?!?!.... И по Нил... по Нил... и само по Нил... може да стигнеш до Русе,което май беше България?!?! И отсреща на НИЛ МОСТ съседката ни Брюксел със столица Нова Зеландия ?!?!..

13

17

преди 11 години

Ти си от висшата класа, нали? Баща ти е лорд, *** баронеса :) Помисли си какво направи ТИ за да промениш Родината си ? Или е по-лесно да се скатаеш?Кой да промени България? Китайците? Стегнете се малко, че наистина вече прекалявате !!!

12

Анонимен

преди 11 години

Няма какво да я оплюваме България. Тя сама се е оплюва достатъчно. А такива като мен ще са чужденци навсякъде. И там където живеят и в България. Чужд ми е манталитетът на хората обитаващи днес моята мила родна страна.

11

До :)

преди 11 години

Трябваше да наградят Бойко за негов разказ как цъфтим и процъфтяваме. Нали го слушаме този разказ вече почти четири години.

10

Анонимен

преди 11 години

Браво!Но ако е поредния оплюл България за да се хареса на западняците..........ще кажа друго, но не и Браво.Трябва да потърсим творбата и да я прочетем преди да даваме квалификации!

9

:)

преди 11 години

1. Пича е бил пеленаче през Студената война. Представите за периода му се базират на холивудските екшъни, най-вероятно :) 2. Как пък един път западняците не наградиха някой, който не пише колко сме зле тук на Балканите и колко велики и демократични са те?3. Политически коректната литература ми навява спомени за социализЪма на Тошко от село Правец. Тогава беше така, но с обратен знак.

8

бравооооооо!

преди 11 години

преди да викате браво - прочетете разказчетонищо особеноаматьор

7

до 1

преди 11 години

Как може да се сдобием с творбата ? --Книгата с разказа я има в книжарниците. Може да го прочетете там. Сборникът с разкази не ме впечатли особено и не си го купих. Разказите приличат по-скоро на първи опити студентски. Наивни и неадекватни на материята, която описва. Авторът е от така наречените пишещи преподаватели. Те са даскали, но не и писатели.

6

Запрян

преди 11 години

Браво, браво, браво! Тея, които "местят" ще си го местят цял живот и никога няма да осъзнаят, че книги и културата са движещата сила на един народ. Всичко друго са трудоваци, гонещи трамвая в 6 сутринта да мият ресторанти и чинии в Испания и Гърция. Срамен труд няма! Но не подценявайте постиженията ни като нация, па макар и малки. Браво на човека!

5

AUDI

преди 11 години

Местим

4

xyz

преди 11 години

Браво наистина! Дано все по-често се чуват подобни позитивни новини!

3

Анонимен

преди 11 години

Браво!!!

2

Анонимен

преди 11 години

колкото повече мазохизъм,толкова по добре ...о,неразумни и юроде....поредния сороски храненик се изака публично

1

Константин

преди 11 години

Как може да се сдобием с творбата ?