114

8

преди 11 години

Който се възползва от "евтината коледа"да се запаси с лекарства срещу коремни болки за да не стигне по коледа до някоя болница..Всичко що е застояло, некачествено и т.н. ще се пробута на бедните с "призива" че всичко това се прави за народа от "обич".

113

пипи

преди 11 години

със 20 стотинки ще е намалението

112

Мама ви

преди 11 години

Ограбихте държавата. Вече няма икономика, защото няма и производство. Няма и земеделие и животоновъдство.... То и няма кой да работи... ниската раждаемост при българите и все по-наглата *** *** доведе до това. Няма законност и няма общество. Настанихте се удобно в кожени кресла, светли офиси, луксозни автомобили и просторни жилища, а децата ви учат в чужбина, защото тук образованието не струва... А вие продължавате да манипулирате баламите с празни думи..

111

Анонимен

преди 11 години

Абе некадърнико *** ти като обещаваш евтини храни имаш предвид такива 10 качество нали.Ама на хората им писна да се хранят с *** и да ги тровят зорлем.Като ви гледа човек охранените, и загладени физиономии, кой знае човек с какви висококачествени храни се храните, а на напода евтино, но ***:(((

110

г

преди 11 години

тоя квото обещае точно обратното става,евтина коледа щото има още 3месеца, последруги ще ги разтяга пак номера със сушата ще изкара, няма ли кои да стигне до него както стигна онова момче до чешкия президент, ама пистолета да е истински

109

Анонимен

преди 11 години

До навътре-навън Ами защо пазарувате от хипермаркетите:метро,кауфланд,лидл и т.н.?Защо пазарувате от големите вериги,които най-вероятно обслужват групови интереси?Пазарувайте си в кварталните магазини.Те общо взето не са обвързани с никой и цените в тях са или същите или дори по-ниски.Освен това се снабдяват по-малко и винаги прясно.Аз моите пари не искам да ги давам на чужди компании и групировки.купувам от кварталния и то местни стоки.

108

Анонимен

преди 11 години

До стара баба Някои вече са милиардери!

107

Анонимен

преди 11 години

Като видя Миро мръвката ми се отщява и Коледа.

106

БЕЗДАРЕН МИНИСТЪР

преди 11 години

Тоя луд ли е бе ? Тоя за НИЩО не става. Тва ли е работата на един министър да обикаля хранителните магазини ? Тоя ако ми влезе в магазина ими каже какво на каква цена да продавам с шут ще бъде изхвърлен.ТОЯ НАЙ МНОГО ЛЪЖЕ НАРОДА и хората които не са се занимавали никога с търговия му вярват.Е ,НЕДЕЙТЕ.

105

Анонимен

преди 11 години

Не искам евтина коледа - искам нормална европийска заплата !

104

X6

преди 11 години

Идат изборивсички почват да обещават и лъжат народа!

103

стара баба

преди 11 години

На снимката виждате най-крадливия и най-големия лъжец от министрите на земеделието на т. н. преход. далаверите и кражбите му са без брой, но той се е вързал където трябва и се държи нагло и безпардонно, а иначе вече стана милионер, а до края на мандата ще стане мултимилионер

102

Анонимен

преди 11 години

абе бойко кво го чакаш тоа *** земи го изгони

101

Анонимен

преди 11 години

а комунизъм не обещават ли, баси ненормалщината, нещо за пазарна икономика да си чувал или насила правиш картелиране на пазара за да убиеш производителите и дребните търговци в името на печеленето на изборите догодина, а бе мозък догодина кой ще плаща данъци скви пари ще плащаш на безработните дет насила ги гониш на улицата е тва са от герб умници, големи при това

100

г

преди 11 години

тоя обещава ,обещава и накрая вземе че излъже нещо

99

навътре-навън

преди 11 години

Хранителните вериги казаха:Евтино ще ви излезе тази КоледаПосле скъпо ще ви влиза 364 дниДогодина пак казахаЕвтино ще ви излезе тази КоледаПосле скъпо ще ви влиза 364 дниДогодина пак казаха.Евтино ще ви излезе тази КоледаПосле скъпо ще ви влиза 364 дниИ така.

98

азе

преди 11 години

Гусин Мирославе Найденов ,...за 3.5 години ни съсипс от намаляване на цени на стоки,от евтиния ,----------- ОБЕЩАНИЯ ДО НЕБЕТО!Айде заминавай си ,по живо по здраво ,...не мъчи и нас и себе си?

97

безпартиен

преди 11 години

Като видя този накалинчен ветеринар, шефа на поръчковата агенция БАБХ ми става ясно , че първо храните ще са с изтекъл срок/той е майстор на отлежалото месо/. Такова правителство с такива торба акълий и през тошовото време е нямало.Всеки ден се дънят. Примери бол. Крадците се смениха с тъпоъгълници -типични образи на бай ***.

96

anonimen

преди 11 години

ей че тарикати бе братче..министъра доволен ..а веригите още повече..сигурни гарантирани печалби ..както мобилните оператори са на такса..гарантирана печалба..че и тук сега..и 2 те страни са доволни..а прецаканият е Българина както винаги..евтини предизборни номера на управляващите

95

bolka

преди 11 години

Това, че ще да е евтина, и ние си го знаем. Ама се надявахме да отпразнуваме по-богато и не с второкачествени и почти подлежащи на изхвърляне ***.Щеше да е новина, ако бяхте отпуснали малко парички за празниците както това е в бедстващата Гърция например.