443

Анти--ГЕРБ

преди 11 години

"...този проект не успя да се случи, просто защото той не ни е по силите.." Ами махайте се и да дойдат на власт тези, на които им е "по силите".

442

Е га ти държавата

преди 11 години

Миналата година през зимата токът ми достигна 360 лв. (Някой да не вземе да си помисли, че отоплявам 1000 кв. м. помещение- имам само един климатик и чат- пат пусках духалка в кухнятя за около час- два). Тази година токът е увеличен, заплатата ми е 500 лв. и дано да стигне за да си платя сметката за месец... Да, ама ей така, отвътре ми напира един въпрос- ако си давам цялата заплата за ток, с какво да храня децата си, господин министър?!!!!!!!!!!!

441

румен221

преди 11 години

Г-н Министър,- ЕДНА РЪЖА ПОВТОРЕНА 100 ПЪТИ НЕ СТАВА ИСТИНА...!!!

440

лъжльо

преди 11 години

Делянчо, ако наистина татко ти ,ти е казал такова нещо, тогава нямам никакви съмнения, на кого си се метнал - *** си като баща си и лъжеш като него!

439

муспи

преди 11 години

Вижте еврейски цинизъм - искате ли евтин ток?! Искаме да няма ток през ноща, за окончателното решение на еврейския въпрос.

438

Анонимен

преди 11 години

До ???Мислите ли, че четящите са на нивото на Вашия интелектуален недостиг.

437

ИК

преди 11 години

Правилно защо да питат.Вие не ни питахте и ни дигнахте тока с13% .Ама това е стартово ще има ощееееееее.

436

...

преди 11 години

питаха хората много учтиво и обясняваха на всеки който иска. Не се подписах защото искаха лична информация която аз не предоставям на всеки! Дали ще гръмне Румънската отатък дунава или турците ще направят в европейската си част до черно море Атомна електроцентрала и тя ще гръмне или пък ако имаме ние нашата ще даде фира винаги губим ние. Ако се забранят на 1000км от Европа да има Атомна електроцентрала да, но в противен случай по-добре да имаме наша Българска от колкото да купуваме ток.

435

Анонимен

преди 11 години

Диляне като си защитавал Арт дипломата си не са ли те казвали НЕ лъжи.Какъв 1 милиард за Цанков Камък?И защо не се каже че Цанков Камък го строиха и че ще го плащат австрийците?Хидровъзелът е собственост на Националната електрическа компания и се финансира от банков консорциум от Австрия и други европейски страни. Той e субсидиран от правителството на Австрия, което трябва да изкупува спестените чрез водноелектрическата централа емисии на въглероден диоксид, съгласно Протокола от Киото. Строителството започва през 2004 година, а на 24 Юли 2009 г. точно в 12 ч. по австрийска традиция на язовирната стена тържествено е отбелязан 500-хилядния кубик налят бетон.[1] Язовирната стена е завършена напълно в началото на 2010 г. Направен е и нов обходен път Девин - Михалково с дължина 10 км, 900 м. тунел и рехабилитация на 10 км. трасе на стария път Девин - Лясково.Според източници от НЕК и от правителството, двойно е оскъпено строителството на язовира и обходния път. Първоначално обектът е трябвало да бъде завършен през 2008 г. и стойността му да е 220 млн. евро, Крайната цена на работата, извършена от "Алпине", е около 380 млн. евро.

434

усмихнат

преди 11 години

Деляне,Деляне.Пука им на социалистие за резултатът от този Референдум.Просто си броят дивите зайци. Знаят къде са имали пунктоеве, колко хора и къде са гласували и колко ще гласуват на изборите и ще си направят сметката сами ли ще управляват или в коалиция. И тогава ще почнат да РУГАЯТ или да ХВАЛЯТ останалите останалите претенденти.Знаят какво и как да го направят,,,

433

az

преди 11 години

СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ЯДЕ козлодУЯ

432

az

преди 11 години

Не щеме БелеНЕ и ГРОБ не щеме и БК(с)П.А тоз на снимката или да се срие или да се гръмне.

431

???

преди 11 години

Кое според вас е по-добре за България?А)----(+)----Да се строят соларни паркове,ВЕЦове,ветрогенератори ПЛЮС инвестиции в енергийна ефективност на сградния фонд у нас(С изпълнители-БЪЛГАРСКИ ФИРМИ И РАБОТНИЦИ)илиБ) ----(-)---- Да се строи АЕЦ върху доказано рискова сеизмична зона,без определена цена,от чужденци?

430

anonimen

преди 11 години

Телянчо твърди, че цялата българска енергетика струва 12 милиарда евро. Ми то, само АЕЦ-Козлодуй струва толкоз. Ами то, Телянчо би я продал и за едно евро, стига да му бутнат нещо под масата. Той е окумуш момче, той и майка си ще продаде за едно евро, ако му бутнат нещо в джеба.

429

66

преди 11 години

И тоя изби тъпометъра..Може ли "баща"му да пита къде е графата за "не" за подписка в подкрепа за референдум???Явно крушата не пада по-далеч от дървото...Тоя "експерт"по икономика и енергетика изкара че ЕК си е дала разрешение за АЕЦ Белене без да разбира нещата също като него..И понеже само предишните са малко да са виновни ще прибавят и някои други белким се намерят повече балъци да им вярват.

428

ДО 507

преди 11 години

Я СЕ СКРИЙ- ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ Е ПРОУЧИЛА ИЗ ОСНОВИ ВЪПРОСА ПРЕДИ ДА СИ ДАДЕ СЪГЛАСИЕТО. ПЪК И КОЗЛОДУЙ Е НА СЪЩАТА ТЕКТОНСКА ПЛОЧА.

427

???

преди 11 години

Съгласни ли сте да се строи АЕЦ у нас върху зона с доказано висок сеизмичен риск?НЕ(+)ДА(-)

426

да

преди 11 години

А това теле с жълто покраяй устата какво иска да попитат хората при подписката, Напр. що не предложи да попитат ИСКАТ ЛИ СКЪП ТОК ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦ-ове Марица 1-3, по-скъп ток от българската Марица 2,*** лигав е този ТЕЛЯНЧО

425

Анонимен

преди 11 години

магистрали 100 км или там не знам колко, една зала започната от предишните и много приказки, глоби до небесата, данъци също, такси, акцизи и др. също, народа едвам оцелява. за какво са му на народа магистрали като няма какво да яде?? направете заплатите 2-3000 и тогава ще ходим на море със самолет, не ни трябват магистрали!

424

Мама Таня

преди 11 години

Делянчо, калпазанчо, връщай се в Аскюво да си доучиш, мамин сладък...