54

десислава

преди 11 години

Това е повече от смешно не разбрах последно как да се явимна интервю,кой е писал тази статия незнам но е ***!

53

Миньоро Перник

преди 11 години

Кога дойде мадама на интервю с две насинени очи, значи хем е голяма к??рва, хем е проста, че и мъжо ѝ и любовника са я надушили, че им изневерява.

52

Анонимен

преди 11 години

Това е смешно !Ако си тесен специалист в определена област ще те вземат дори без грим, без спирала, травестит или метросексуален, емо или чалгаджия .....Явно статията визира безбройния брой икономисти или прависти бълвани на конвейр в днешно време.И ми е чудно защо фирми "камикадзета" , камикадзета са поради причината :-> "превземат" пазара с икономисти продаващи тракторим (или лекарства)? Икономиста, не е тракторист или аптекар !!!

51

Shark

преди 11 години

До Анонимен 59. А вие защо се обиждате не разбирам. 60 го е казал много правилно и точно кой тип работодатели се визират.

50

Анонимен

преди 11 години

Абе аз ако седна на заведение и сервитьорката е с олющен лак или разчорлена нещо, веднага си ставам, не искам няква неумитница и *** да ми сервира. Т.е. загуба на клиент за заведението, демек - външния вид за някои професии е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН да е добър, защото може да е част от комуникацията с клиентите. И не мислете веднага със сексуален подтекст. Нима една ПР-ка може да изглежда като ***?

49

Анонимен

преди 11 години

...По-добре без лак и грим, спретната и чиста, отколкото с олюен лак, разплескан грим и т.н.Добре е ако грима, е лек, едва забележим. Като наемам работник за цеха отзад, не ми дреме, ко ще и 10 дена да не си е мил косата и да идва с мазни дрехи, той по цял ден е в масло и с външни хора не се среща по време на работа, не ми дреме, как е облечен и изглежда, негова си работа, важно е да си върши работата ок. Така че, според длъжността са важни различни неща, за някои места е важен и външния вид.

48

Анонимен

преди 11 години

Всички се изпразнихте като *** на пясък, но надали някой от вас е шеф и някога е наемал кадри. Разбира се, че някои неща се гледат според работата. Аз като си наемах човек, на който ще се налага да контактува с хората лице в лице, гледах дали е чист, спретнат и добре поддържан. Хората са си хора, външния вид е част от живота ни, не ства дума за секс-бомба, а за спретната жена. Олющен лак, за жена, говори, че е мърлячка, отвартително е. Какво? Не може да намери 2 минути да се почисти?...

47

байо от село

преди 11 години

Затова сме на този хал, защото никой не гледа какво знаеш и можеш, а как изглеждаш.

46

ми

преди 11 години

е колко трябва да си проста, за да се появиш в подобен вид

45

алоооооо

преди 11 години

мътиш ми не мътиш-кете ядем-така казал вълка на агнето...виж ,ако агнето е гейберско-с поръчител,и панделка ще му вържат,даааа пък ако е ***-две заплати...а ако даде п..и..ч..ка-шеф става,това е тука в момента,а народа..на....кой му дреме?

44

ще падна

преди 11 години

"Липсата на спирала насочва, че кандидатката е емоционално нестабилна, плаче по няколко пъти на ден и затова избягва туша на очите"олигофренията на това проучване е толкова жалка, че човек чак се чуства зле като се подиграва с него

43

marzel

преди 11 години

Leleee tova e edna ot nai-tapite statii publikuvani dosega, a te sa baia! OK za vanshnia vid e vajen, chovek triabva da se griji za sebe si i da se pogledne v ogledaloto predi da ide na srestata, no chak pak taka kakto sa go opisali e bezumie!! I tova za kosata?!! Zafnala kosa=marzel??! Kosata e hubava ne ako si "nemarzeliv" a ako hodish chesto na frizior,koeto e skapo na zapad, az ne plastam pod 40?. Kajete mi kak da gi davam vseki mesez tia pari, ako ne rabotia...HAHA

42

НАЙ-ТЪПАТА СТАТИЯ

преди 11 години

МЕСТЯ ГО !!

41

luda rabota

преди 11 години

I nakraia jenata kak da se naglasi za interview, shtoto iavno v Anglia po nikakyv nachin ne moje da se ugodi na rabotodatelia

40

Shark

преди 11 години

А полуграмотен, недодялан ***, изживяващ се като работодател какви шансове има да намери кадърни служители, ако още на интервюто се окаже че не може да говори правилно български, да не говорим за владеене на езици, което, колкото и да е малоумно, е едно от задължителните вече изисквания, дори и за чистачка.

39

Анонимен

преди 11 години

Един безупречен грим също може да предизвика подозрения, защото интервюиращият може да се почувства застрашен.Ха-ха-ха-ха. С много грим - зле, с малко грим - зле, с безупречен грим - пак зле. Е, сега какво?

38

BG

преди 11 години

Толкова силна статия не бях чел скоро... още съм под влиянието й. Дано към обяд ме отпусне.

37

Баста!

преди 11 години

С две думи - угода няма!Абе едно време като нямаше тези сложни спициалисти HR, CEO, консултанти и т.н. паразитни длъжности, които вземат по една камара пари, а работата я вършим пак ние индианците, по нашия начин, защото по техния (на HR, CEO, консултанти) начин - на практика работа не може да се свърши, а само на теория!

36

Кандидатка за работа

преди 11 години

Ъъъъ аз нищо не разбрах от горните писаници!!!

35

mimeto

преди 11 години

т.е. нито с грим нито без!?!? а да варвят по дяволите с тази статия може ли? аман от HR щуротии