103

Меги

преди 11 години

Страхотен мъж..... Мислене, визия, талант. Злоба има навсякъде - просто не и обръщам внимание.

102

до Стоян

преди 11 години

Нека има култура, филми и т.н. ок. Само не искам филм за който съм платил веднъж - чрез субсидия (Пъзел) да си го плащам пак, и в същото време Асен да ми циври че някои му свалял филмите - да спи спокоино - никой не му сваля филмите. Ако иска авторско право намира си спонсори или си го самофинансира, създава си филма, и аз си му го плащам. Ама не да ме издой за да си направи помията и после да иска и да му плащам пак. *** на държавна хранилка седнал още пари да иска от хората...

101

Стоян

преди 11 години

Абе,вие луди ли сте,бее,злобарии ! Наистина нямате и понятие какво означават пари за култура-бюджета за култура е орязан до минимум и определено няма да ви стигнат за каквото и да било ! Ако искате да нямаме нито кино,нито театър ! Нация без култура е просто хора,събрани на едно място,чисто географски,нищо повече...Тъжно ми е,наистина,че мнения като на Гергана са рядкост и всички сте така настроени...Тъжно е...

100

Анонимен

преди 11 години

изобщо не разбирате какво означава парите за киното, но иначе си говорете. това са твърде малко пари, не само за кино и няма да стигнат за болните баби, дядовци и най-вече за болните ви душици

99

ДО ГЕРГАНА

преди 11 години

СИГУРНО ЗНАЕШ МИТА ЗА ГОРГОНА? НЕ СЕ ИЗЖИВЯВАЙ! "НЕ ПЛАЧИ НА ЧУЖД ГРОБ!....." - НАРОДНА МЪДРОСТ.

98

Станислав

преди 11 години

До ГерганаЗа съжаление, българинът не е свикнал да си пази джоба. Затова като му бръкнат, хем го разбира, хем не, ама усеща, че не е на добре.И театъра и киното имат бюджет от държавата в милиони. От къде се събират тея милиони? Защо не се раздават на ***, баба ти или болните хора, а се дават на някой подобен "актьор, режисьор, майстор на изкуството"? Ние, дребните душици, храним не само Асен със салам, но и много други с кюфтета, докато се чудим как да вържем двата края.

97

Гергана

преди 11 години

Чета и се чудя как е възможно толкова злоба да се събере в дребните ви душици ?!? Вие какво сте постигнали,че да сипете отровни думи ? Не гледайте Асен-той пълни театрите ! Замислете се над собствения си живот и над себе си ! Най-типично за българина е отвратителния негативизъм и стремежа да съди всичко и всеки !

96

Станислав

преди 11 години

Като начало не е бил глупав. Само за тоя "хладилен" клип е взел доста пара: от едни компании, както и от нашите - държавни (ГДБОП).После обаче, се оказва, че е ***, щото всички го забелязаха какъв "велик" актьор е и направи антиреклама на всички български филми, в които участва.Иначе, поне тука и поне невзрачните участници, взимат само уговорена сума за снимките, без проценти за излъчване и продажби. Та те не губят и левче.

95

Анонимен

преди 11 години

Скучно ли ви е?

94

Анонимен

преди 11 години

Колко скрити злобарчета имало... Не ви е лек живота.

93

Анонимен

преди 11 години

Неудачници, как мина деня?

92

Иван

преди 11 години

Много слаб актьор! Като персона няма да то коментирам, че ще ми изтрият поста.

91

До админа

преди 11 години

Опитвате се да запушите спукана язовирна стена с пръсти. Цялата кампания на БТВ за Уйото им не защитава ничии права, защото нито един актьор, сценарист, монтажист, гримьор не получава и стотинка от смс-те, които пращат балъците, които искат да гледат Уйото. БТВ да покажат договорите, в които са уредили правата си и тогава ще "поверваме"

90

Анонимен

преди 11 години

Не сте оплюли само този, за които не е писано!Балтечки, Кубрат, Бербатов, Сточиков, Сираков, Б. Михайлов....Ангели ли сте? Какви сте във професиите си?

89

КАТО ГЛЕДАМ

преди 11 години

ЕДИНОДУШИЕТО В КОМЕНТАРИТЕ ЗА БЛАТЕЧКИ СИ ПОМИСЛИХ, АМИ АКО ТОЯ Е РОДЕН ЗА ПОЛИТИК, ЩОТО..... ЗА ....... НЕ СТАВА, ДАЛИ НЯМА ДА ОБЕДИНИ НАРОДА? ТОГАВА И САЛАМА ЩЕ СИ ГО ЗАСЛУЖИ.

88

ВИДЯ, ИЗЧЕТОХ

преди 11 години

И СЕ СЪГЛАСИХ С КОМЕНТАРИТЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩА, ЗА ДА ГО ГЛЕДАТ. ИЛИ ПОНЕ ДА РАЗДАВА САЛАМ И БИРА НА ЗРИТЕЛИТЕ, ЗА ДА НЕ УМРАТ ОТ СКУКА. НО ОТ ДРУГА СТРАНА, АКО НЯКОЙ ЗРИТЕЛ СЕ СТРЕСНЕ И СЕ ЗАДАВИ. А БЕ ОПАСНО СИ Е СЪС САЛАМА. ПО ДОБРЕ КЕШ.

87

Nabuco

преди 11 години

Да бе и мен ме изтриха, защото написах, че снимката е симптоматична за хранително отравяне, придобито след ровене в някой от нашите хладилници, както и аз се чувствам след гледане на български филм. Абе, тоя Блатечки не участваше ли в един филм, дето JCVD го размаза от бой? Пари за българско кино и за JCVD нямам. Аз нямам и за храна...

86

Анонимен

преди 11 години

И ДА ТРИЯТ И ДА НЕ ТРИЯТ С НИЩО НЕ МОГАТ ДА МУ ПОМОГНАТ, КОЕТО СИ ЛИЧИ И ПО НЕИЗТРИТИТЕ КОМЕНТАРИ.

85

Анонимен

преди 11 години

На тоя не знам кой му е казал че е "лошо момче", но май си е повярвал. Единственото "лошо" в него е актьорската му игра - пълно дърво, което става само за определени роли.

84

пират

преди 11 години

Организирам доброволна кампания за подпомагане на асен блатечки! Лично аз започвам да му изпращам помощи и храна на домашния адрес в знак на съпричастност към горките неоценени и окрадени от към интелект актьори.